Ma trebao je i LeBron..........
Naravno da je prsten u pitanju. Kako kolega Sarma kaze , potpise ugovor poput rookia samo da bi "lagano" prsten uzeo. A realno takav igrac moze lagano 4 puta vise po sezoni uzet. Slazem se , smjesno. Jako smjesno. Ali eto , takav je NBA postao nazalost.f1zd je napisao/la: 03.07.2018., 05:53Nije za evre, prsten je u pitanju.AlkY je napisao/la:E moj Rođo , prodao se za šaku evra. Žalosno
5,3 milijuna na jednu godinu, što je smiješno. Hezonja će imati više u NYK.
Da, jesam, i u pravu si i za to. Sad samo zamisli koliko će tehnički skupiti trio Boogie/Green/KD.Explorer je napisao/la:Ja ne znam zašto ovi u Warriorsima skupljaju zmije
@Davide - Jesi li ti ono spominjao da je Green čudo od igrača i da trebamo biti sretni što ga sada gledamo? Slažem se s tim i dodajem još jednu stvar - čovjek ima nevjerojatan njuh za pojačavanje momčadi. Prvo je nagovorio Duranta za prijelaz, a sada i Cousinsa (naravno, administracija i novac tu najviše igraju). Čovjek ima taj nevjerojatni momčadski duh.
Znam da je isto u NFL-u kao i u NBA, za ostale sportove ne znam jer ih baš i ne pratim...f1zd je napisao/la: 03.07.2018., 13:32 @Felipe
Ovo za salary cap stvarno nisam znao...jel tako i u ostalim sportovima, ako znaš?
To me uglavnom i zanimaloFelipe je napisao/la:Znam da je isto u NFL-u kao i u NBA, za ostale sportove ne znam jer ih baš i ne pratim...f1zd je napisao/la: 03.07.2018., 13:32 @Felipe
Ovo za salary cap stvarno nisam znao...jel tako i u ostalim sportovima, ako znaš?
NFL, NHL i MLS imaju "HARD" Salary cup.f1zd je napisao/la: 03.07.2018., 14:10To me uglavnom i zanimaloFelipe je napisao/la:Znam da je isto u NFL-u kao i u NBA, za ostale sportove ne znam jer ih baš i ne pratim...f1zd je napisao/la: 03.07.2018., 13:32 @Felipe
Ovo za salary cap stvarno nisam znao...jel tako i u ostalim sportovima, ako znaš?![]()
Ne shvaćam to, tako pada u vodu cijelu sustav salary capa.