Btw igramo protiv domaćina i najveće zemlje na svijetu. Neće biti laka utakmica, ali mogli bi mi to.

A kaj buš, čista patologija
Psiha je zajebana stvar. Donekle razumijem zašto promašuju penale jednostavno gol se smanji a golman bude veći od njega. Imao sam slično iskustvo sa pikadom koji sam vrlo dobro igrao. Ego u oblacima samopouzdanje sve sve toliko sam bio uvjeren u svoje sposobnosti da sam trpao 3x 20 sve strelice gotovo svaki krug i krene ta neka regionalna liga prvi meč idem otvarati utakmicu i ko za qurac chook of the year tablu promašio prvi set 100 bodova nisam napravio užas. Uglavnom izgubio prvi meč pao na dno dna... Sat vremena bilo mi je potrebno da dođem sebi i ladno dobio ostale mečeve.Iceman je napisao/la:Ali kako su to pucali penale, jbt ko da igraju biljar pa moraš pogoditi u rupu. Pa daj pukni loptu pa makar otišla nebu pod oblake.
Btw igramo protiv domaćina i najveće zemlje na svijetu. Neće biti laka utakmica, ali mogli bi mi to.
Pa nakon svih pizdarija koje izvodi, poštene batine i zaslužuje čovjek. Baš je tikvan