Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Napisao sam da sam neutralac. Košarku gledam zbog ljepote igre i stvarno nemam favorita, pogotovo ne u NBA. Neću lagati da se nisam pokušao vezati za neke franšize i igrače, ali ne ide, nije to ni blizu onom na šta sam navikao na ovim prostorima, nema ni trunke strasti. :D

Sve serije su izjednačene nakon dvije utakmice, sjajno, samo da se niz nastavi i da gledamo 4 sedme utakmice. :D
Šteta za Bullse, ali je bilo za očekivati da će LeBron preuzeti.
Obrigado Felipe

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Kako volim gledati ovog čovjeka, posebno kad ima ovakve večeri. Nevjerojatno.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fx3CuQPxqPY[/youtube]

Davide, pratiš što ovo finale?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pratim aktivno, nisam propustio ni jednu utakmicu. :cool:

Lebron(Cavsi) igraju solidno, James stvara povijest, nevjerovatno je šta dečko radi, i ako Iggy ili Steph ne saspu 40+ u preostalim utakmicama, mislim da je potuno zaslužio biti MVP finala čak i ako Warriorsi osvoje titulu.
S druge strane, Iguodala, Lee, Curry, Barnes, Green, tim redom, veliki doprinos igri. Možda bi serija bila i gotova da je Lee igrao od prve utakmice. :D Steph jutros zapalio mrežicu u 4/4, nestvarno, s kojom lakoćom igra u clutch trenutcima. Ali i onaj poster Barnesa preko Mozgova i Thompsona(?) je značio puno za energiju u nastavku zadnje četvrtine...

:klanjam:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=si5phRZBlD4[/youtube]

Utakmice su sjajne, odlična finalna serija, upravo ono što smo i očekivali, ali povraća mi se od ovakve košarke, ne znam da li se primjetio ali počinje se igrati košarka bez centara. Dva centra koja su jutros igrala su Mozgov (jako sitna rola, ali neophodna zbog dužine klupe) i Ezeli koji je ušao ne nekoliko minuta u rotaciji da bi se četvorke odmorile. :thumbsd:
Obrigado Felipe

OggY
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Alonso
Zao mi je Lbj iako nista jos nije gotovo ali...taman kad sam mislio da ce Cavsi iskoristiti break oni izgube 20 razlike i sada imaju zaostatak.Kad bi Cavsi osvojili onda bi defiinitivno Lbj bio najveci ikad jer i Jordan nije mogao osvajati bez pomoci suigraca prvenstveno mislim na Pippena.Jednostavno kad ti fale 2 All star igraca tesko je osvojit titulu.Vecina je davala vece sanse GSW ja sam ostao uz Cavse i jos uvijek vjerujem da mogu osvojiti.Curry je dobar clutch igrac ali ni priblizno Lbj dok je za mene Koby bio najbolji clutch igrac ikada.Cavsi padaju u zadnjim minutama zbog umora i nedovoljno siroke klupe dokaz toga je da je James u svih 5 utakmica finala propustio igrati samo 10-15 minuta.Cavsi sljedecu igraju kuci nadam se da dobijaju i da se ide u majstoricu.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima ;) :gandalf:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Evo ga, imamo prvi trade. Nadam se da će to dobro funkcionirati.

http://nbacro.com/vijesti/charlotte-bob ... sima-22167

Samo da opet zaigra kao u Indiani i Clippersi sigurno mogu u borbu za sam vrh.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Dobar potez, Barnes je već prestar, odavno ne igra odbranu kako treba, a u napadu počinje promašivati šutve koje je nedavno pogađao...
Ali imaju Clippersi mnogo većih problema s klupom, a čini se da su natrpali tih bekova, ne znam šta će s njima. :D
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Večeras sam ponosan na naše momke, za osvojeno zlato na U-16 evropskom prvenstvu u Litvaniji. :klanjam: :jupije:
Na kraju je, pored Srbije, Italije, Hrvatske, Francuske, uz poraze od Crne Gore i Finske (!!) u grupnoj fazi, Njemačke (1/4 finala), Španije (1/2 finale), u finalu pala i Litvanija kao domaćin.
Jedna mala Bosna i Hercegovina, čiji su momci skoro izbačeni sa prvenstva zbog pishljivih 10000 Eur, je prvak Evrope.
Mali Džanan Musa (kažu da je to budući Toni Kukoč/Dejan Bodiroga) je MVP prvenstva, a u prvoj petorci ju i Njegoš Sikiraš.
Mogu misliti kako su se djeca osjećala kad im je veliki Arvydas Sabonis stavljao zlatne medalje oko vrata. :fakjea:
Odlična generacija, ovo im je dugo zlato u vrlo kratkom periodu. Nedavno su osvojili zlato na evropskim igrama mladih.
Nadam se da će malci ostati na okupu. :thumbs:
Šteta što nam je država takva kakva jeste pa moramo slušati nacionalnu himnu bez riječi i što će nakon mjesec dana većina zaboraviti za ove momke. :bang:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Već se neko vrijeme priča da će Musa biti igračina za par godina, nikada ga nisam vidio kako igra. Za njega je samo bitno naći nekakav solidan i stabilan klub u kojem se može istaknuti u ABA ligi, kao što je Zadar, pa možda čak i Cibona, Metalac, Mega, Krka...
A što se Finske tiče, nisam baš nešto pratio vijesti, ali vidim da su dva puta pobijedili Srbiju i da su igrali jako moćno, tko zna, možda dolazi neka generacija Finaca koja će da tuče Dream Team. :D

Blizu smo Europskom prvenstvu, manje od mjesec ostalo, pratio sam zadnjih dana Srbiju i Hrvatsku, i mogu reći da ožemo puno očekivati od njih, posebno od Srbije, svakako napad na medalju. Francuzi su prvi kandidati, ali nekidan ih je Srbija pobijedila s 20 razlike bez nekoliko glavnih igrača, mada je to samo pripremna utakmica.
Pazi ovaj sastav:
Tony Parker (San Antonio Spurs), Thomas Heurtel (Anadolu Efes), Antoine Diot (Strasbourg), Leo Westermann (Limoges), Nando De Colo (CSKA Moscow), Fabien Causeur (Vitoria), Evan Fournier (Orlando Magic), Nicolas Batum (Portland TrailBlazers), Nobel Boungou-Colo (Limoges), Mickael Gelabale (Limoges), Edwin Jackson (Barcelona), Charles Kahudi (Le Mans), Jeremy Leloup (Strasbourg), Boris Diaw (San Antonio Spurs), Florent Pietrus (Nancy), Adrien Moerman (Limoges), Mouhammadou Jaiteh (Nanterre), Joffrey Lauvergne (Denver Nuggets), Kim Tillie (Vitoria), Ali Traore (Strasbourg), Alexis Ajinça (New Orleans Pelicans), Rudy Gobert (Utah Jazz), Ian Mahinmi (Indiana Pacers), Kevin Seraphin (Washington Wizards)
Premoćno.

Za Hrvatsku je velika mana što je Hezonja otkazao, imali biste vjerojatno najjaču bekosvku liniju s Bogdanovićem i Mariom. Ali i dalje imati dobre šanse za uspijeh, iako će roatcija biti loša, startna petorka je odlična: Lafayette, Bogdanović, Rudež, Šarić, Tomić.
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Prati li itko Eurobasket? Večeras prvi polufinalni par, Francuska-Španjolska, finale prije finala. Ako Gasol opet odluči da se posprda neće ga niti Diaw spriječiti da ubaci 30, ali teško će Španci protiv visokih igrača Francuske. Jedino riješenje je šut s polja, što im ovo prvenstvo baš nikako ne ide, a reket je zaključao Gobert tako da prodori nisu dozvoljni, niti igra dva na dva. Teško će i u rotaciji nešto postići, jedina prednost Furije jeste trčanje i to moraju maksimalno iskoristiti, trčati što više moguće i igrati visoki presing, umoriti Francuze i što više krasti/hvatati lopte.
Uglavnom, jedva čekam. :D
Obrigado Felipe

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Francuska-Litva finale.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Francuska-Srbija finale i Trikolori osvajaju.Nasu repku necu ni komentirat ocaj zivi mislio sam da Grci idu u finale ali nista od toga.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Mr.Spaceguy je napisao/la:Francuska-Litva finale.
Zbilja misliš da Litva može dobiti Srbiju?
Oni jesu u euforiji, ali sumnjam da tu išta mogu protiv bekovske linije Srbije. Valanciunas će im biti velika uzdanica i sigurno će sipati koševe preko Kuzmića i Raduljice, Maciulis će imati lijepu poziciju na trojci protiv Kalinića, osim ako se ne spusti na 4 pa ga preuzme Bjelica. Ostatak tima, jako teško.
Srbija ima prelijepu igru, kada su na parketu dva krilna centra (Bjelica i Erceg), ljepšu košarku nisam vidio od kako pratim sport. Srbija ima opciju koju ni jedna druga reprezentacija nema, imaju dva igrača koja mogu igrati jednako dobro i na pleju i na beku. Cijelo vrijeme igraju sa bar dva pleja, što predstavlja veliki plus u odnosu na druge. Niti Valanciunas ni bilo tko drugi ih neće spriječiti da izdominiraju u skoku, p'n'r Litva odlično brani što će biti problem, ali kao što sam rekao Srbija nit neće tražiti prolaz ka košu, već igru na distanci, eventulano prodor uz čeonu liniju.
Obrigado Felipe

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Zasto ne, litvanci se kroz cijeli turnir provlace dok srbija prakticki cijeli turnir briljira. Istina da je Srbija favorit. Viceprvaci su svijeta, eto sad u polufinalu eura. Znaci da imaju ono nesto. No ne bi bilo prvi put da favorit zakaze i izgubi u zavrsnici. Samim time sto su u polufinalu i imaju sansu doci u finale do zlata, da ti ce i jednoj i drugoj ekipi dodatne snage i motivacije, sad tko to bolje iskoristi ce u konacnici i slaviti. Moje misljenje je da ce to biti Litva, sad zivi bili pa vidjeli.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ubise Francuzi Spance tricama kao i obrambenim i napadackim skokovima a Llull nemoze olimpijski bazen pogodit a Gelabale trpa trice.Gasol drzi Spance na zivotu 22 poena zasad.Kraj trece cetvrtine 56-48 za Francusku.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Rodriguez magija :klanjam:

Dobro kaže Edin Avdić, "skromno" prvenstvo Llulla, da slučajno ne bismo koristili neke druge opise i klasifikacije...
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Gasol doktor, u 35-oj ubaci iz šale 40 poena. :klanjam:

Parker, Batum, Diaw, velike nule večeras, pa i Gobert. Osveta Furije, sve čestitke :D
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
Gasol MVP zao mi Francuza volio bih da su dobili.Batum pogodi tricu kao kap sto bi Edin rekao.Samo neznam sto je Collet drzao Gelabala na klupi nikako nije igrao u produzecima ni zadnje 4 minute regularnog dijela.Batum zeznuo sva ova slobodna bacanja stim da je ovo zadnje namjerno masio a Llull je ipak nesto izvukao u zadnjem dijelu utakmice pogodio je neka polaganja.Parker jako los ocaj teski a Gasol igra kao da mu je 25 sigurno ce bit MVP prvenstva.Mirotic i Reyes nemaju veze s kosarkom.
De colo dobar kod domacina.Sutra drugo polufinale.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Huhu, još jedna sjajna utakmica, ovaj put ne lijepa igra kao juče, večeras se igrala muška obrana. Čestitke Litvancima, potpuno zasluženo u finalu.
Srbija očajna, još gora, samo ne znam koju riječ da upotrijebim za napadačku igru večeras, s druge strani ne Litvanci se nisu proslavili u napadu, ali su odigrali žestoku defanzivu. Svaka čast!

@Mr.Spaceguy :thumbs:
Obrigado Felipe

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Haha oko sokolovo ;). Kao sto si rekao danas je bila prava muška utakmica sa malo koseva. Srbija me neugodno iznenadila, jednostavno danas nisu pokazali da su ekipa dostojna finala. Previse promasenih trica pa izgubljenih lopti pogotovo predkraj utakmica kad izvode loptu pod kosem i prakticki su da li u ruke Kuzminskasu. Litvanci briljirali u obrani i kad god bi se Srbija primakla uspjevali su se izvući i vratiti prednost. Na kraju su sretno i spretno dosli do zasluzenog finala. Sad prognoza za finale... Dajem ipak prednost Španjolcima ipak su to prekaljeni i iskusni lisci no želio bih da Litva osvoji zlato.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Farewell Kobe! Riječi su suvišne. :klanjam: :klanjam:

A Warriorsi ujutro love povijest, nestvarnu 73. pobjedu. Kakva noć je pred nama.
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡