Unpopular opinion al tako mi je drago da je pobijedio Brazil. Ni malo ovi nisu zasluzili remi, a jos kad se pocnu valjati po terenu i trošiti (pretjerano) vrijeme jos mi je draze. Jest da imaju gadljivce poput Neymara, al bolje su igrali i zaslužili su dobit.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Sve skupa jadno sto su pokazali i jedni i drugi.
Nisam nikakav strucnjak al imo imam feeling za vidjeno.
A nasi decki su pokazali od pocetka drukciji nogomet i drukciji pristup igri.
Imo zato su i jucer pobijedili Argentince.
Jer jos kod prve utakmice vec protiv Nigerije, decki su cak i kod 2:0 napadali i igrali neki "svoj" nogomet.
Nisu se povukli kod pozitivnog rezultata niti stali, nego trpaj kolko ide dok ide.
Ako tako ostane i nastave u istom stilu iz "Vatrenih" postat ce "Atomski"
Sad jos nek izbace Argentinu i bok.. Malo su svi previse euforicni oko nasih.. Oba pritivnika smo naceli slucajnim golovima, kasnije kvalitetom koju imamo dokrajcili posao.. Svaka im cast na trudu, zalaganju i odigranom ali dalje je to nista, pobjedili smo trenutno slabije repke od nase a prolazak skupine nije uspjeh koji treba toliko slavit, to su osnovne stvari koje ova repka mora radit.. Iskreno, nadam se velikom uspjehu ali nisam prodan ni euforican jer i dalje jedna lasta pa ni dve ne cini proljece..
Hrvatska i Nigerija prolaze skupinu
Pa da, skoro pa i je.. Kazem opet, svaka im cast na prikazanom sinoc, jednostavno smo bili jaci u svakom segmentu..
A gle buraz, ok je kad se kaze da su argentinci imali jedinu sansu iz nase greske i jos se dodatno potencira to da je nisu stvorili nego smo mi poklonili a kad mi zabijemo iz smijesne greske golmana onda je to dar mar..
Uvijek nacija pada u trans nakon jedne velike pobjede..
Pa da, skoro pa i je.. Kazem opet, svaka im cast na prikazanom sinoc, jednostavno smo bili jaci u svakom segmentu..
A gle buraz, ok je kad se kaze da su argentinci imali jedinu sansu iz nase greske i jos se dodatno potencira to da je nisu stvorili nego smo mi poklonili a kad mi zabijemo iz smijesne greske golmana onda je to dar mar..
Uvijek nacija pada u trans nakon jedne velike pobjede..
Joj prvenstva cirkusa.
Nigerije nigdje 3 poluvremena i onda odrade jedno poluvrijeme koje im možda donese i prolaz.
Argentina bi mogla biti zadnja u grupi
Brazil danas u nadoknadi, ali OK, zasluženo su pobijedili.
Večeras bi mogla biti dobra tekma.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mi smo se pokazali kao najbolja oportunistička ekipa dosad. Ka i Rusi, 90% svojih prilika smo iskoristili. S druge strane jedni Brazilci će fulat 15468 prilika, Francuzi neće stvorit ni jednu. Ja bih radije bio u ovoj našoj situaciji. Obrana nam izgleda odlično i to je ključ svega.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
CrashOverride je napisao/la: 22.06.2018., 19:15
Da.. Jesam.. Ne zivim od jedne pobjede..
Svi kukaju na sky a nasi komentari na nacionalnoj televiziji su u istom zargonu, primjera koliko hoces..
Sky je internacionalan feed, HRT bi trebao biti subjektivan.
Da, tocno, nije isto..
Ali opet, ako imalo gledas objektivno dogadjanja dopizdi ti kolko mogu srat, ne svi..
Za vcrs, prognoza Svice i Srbije, moze li Srbija dalje iz skupine?
A da, tvrda za zaspat Obe ekipe su takve ali ce bit zanimljivo... Srbija ima 'veliku' sansu da pobjedom prodje a remijem ili porazom onda protiv Brazila odlucju o prolasku a to niti jedna repka na svijetu ne zeli.. Veliku pod navodnike jer ipak mislim da su Svicarci favoriti ali bilo bi interesantno vidit 2 repke s nasih prostora u knockout fazi WCa..