Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nijemci već drugi put nespremni stigli u Rusiju

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Razumljivo.. Covjeku visi Milan, nece sad da se ozljedi jos ako udje nespreman 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nemoj tako, imaju nova ergonomski oblikovana sjedalasenna66 je napisao/la: 18.06.2018., 11:06 jbg i mene bi bolila leđa da tako puno sjedim na klupi Milana
Podrzavam Dalica u brzom rjesavanju postupka premda i dalje smatram da nije ni kalibar da vodi ovu ekipu..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kao u F1. Ko salivena. A od naredne godine sa balastom.CrashOverride je napisao/la: 18.06.2018., 14:20Nemoj tako, imaju nova ergonomski oblikovana sjedalasenna66 je napisao/la: 18.06.2018., 11:06 jbg i mene bi bolila leđa da tako puno sjedim na klupi Milana![]()
Podrzavam Dalica u brzom rjesavanju postupka premda i dalje smatram da nije ni kalibar da vodi ovu ekipu..

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Neman šta pametnog reći za najprecijenjenijeg igrača kod nas. Mislim da stavom nije zaslužio da nastavi
Što se tiće ovih gore parova nitko sretniji ako se ostvari
Apsolutno nitko mi ne garantira ali na dobrom su putu jer su i lošom igrom osvojili 3 boda. Ali poanta je da kakvu kod igru prikazali volio bi da dobijemo nominalno lošiju momčad u osmini finala nego da briljiramo u skupini pa dobijemo neki odpadak koji u sebi ima genijalne igrače koji jednim potezom mogu riješiti utakmice kao što je bio slučaj 2016 sa onim mrtvim defanzivnim Portugalom. Velika prilika nam se otvorila jer eventualnim remijem i pobjedom mi dobivamo prvu poziciju i tako (pretpostavljam) izbjegnemo Francusku koja je vrlo nezgodan protivnik koliko god loše igraliFrantic je napisao/la: 17.06.2018., 19:09 Čini mi se da je @Ferrari1345 na prethodnoj stranici pomenuo da treba izbjeći Francusku po svaku cijenu.
Ko ti garantuje da će Francuzi biti prvi, možda budu drugi, a vi prvi, pa opet idete na njih.
A zamisli cirkusa da se desi da u 1/8 finala igraju Francuska-Argentina i Brazil-Njemačka.![]()
To se kod Blattera, sa njegovim sistemom "toplih i hladnih" kuglica nije moglo desiti.![]()
2 "velesile" su mogle jedna na drugu tek od 1/4 finala.
Kod Infantina je izgleda sve po propisima i nema muljanja.![]()
Što se tiće ovih gore parova nitko sretniji ako se ostvari

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A ruku na srce Portugal je bolja repka, pogotovo obrambeno.. Uvijek imam osjecaj da je nasa repka nedorecena.. Mozda grijesim ali fali top izbornik ali opet, top izbornik za Mamica i co. nije bio opcija jer se taj neda zedan preko vode prevuc..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Gledam sad ovu Belgiju i jos ne mogu vjerovat da Radja nije pozvan dok onaj panj na entu Fellaini je..
Jos mi padaju na pamet Lacazette, Payet, Sane, Laporte, Alonso, Icardi - odlicne sezone iza njih...
Za neka zvucnija imena mi je jasno da nije bilo. mjesta.. Martial, Fabregas, Morata, Benzema, Luiz, Bellerin i tak.. Vjerojatno ih jos ima..
Jos mi padaju na pamet Lacazette, Payet, Sane, Laporte, Alonso, Icardi - odlicne sezone iza njih...
Za neka zvucnija imena mi je jasno da nije bilo. mjesta.. Martial, Fabregas, Morata, Benzema, Luiz, Bellerin i tak.. Vjerojatno ih jos ima..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Belgija i Francuska mogu pod ruku koliko lose igraju...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A 3.14zde... Al zna..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 18.06.2018., 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine