Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sad ćemo da gledamo "hajmo unijeti loptu u gol na silu" drugo poluvrijeme.
Po običaju.
S druge strane Meksiko će ići na kontre.
Fulnuće jedno 2-3 dobre šanse.
I na kraju će švabe da pobijede sa 2:1.

Po običaju.
I na kraju će švabe da pobijede sa 2:1.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Ovo je jedna od onih situacija kad mi je neprocjenjivo drago što sam se zayebao u prognozi.Frantic je napisao/la: 17.06.2018., 18:02 Sad ćemo da gledamo "hajmo unijeti loptu u gol na silu" drugo poluvrijeme.![]()
Po običaju.
I na kraju će švabe da pobijede sa 2:1.![]()

Čak i da sam se kladio za 10-20 KM, ne bi mi bilo žao što sam ih izgubio.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Neriješeno

Ma vidi nešto.
Niko nije nešto posebno odigrao.
Niti više važe neka "pravila", kao ovi su favoriti protiv onih.
Čini mi se da je @Ferrari1345 na prethodnoj stranici pomenuo da treba izbjeći Francusku po svaku cijenu.
Ko ti garantuje da će Francuzi biti prvi, možda budu drugi, a vi prvi, pa opet idete na njih.
A zamisli cirkusa da se desi da u 1/8 finala igraju Francuska-Argentina i Brazil-Njemačka.

To se kod Blattera, sa njegovim sistemom "toplih i hladnih" kuglica nije moglo desiti.

2 "velesile" su mogle jedna na drugu tek od 1/4 finala.
Kod Infantina je izgleda sve po propisima i nema muljanja.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
@Frantic
Tako je bilo Hrvatskoj na Euru 2016.
Francuska, Engleska, Njemačka, Španjolska i Italija su bili na jednoj strani, a mi i Portugal na drugoj. A do finala Poljska i Wales. A kad se sjetim da smo pogodili stativu u 117. minuti protiv Portugala
Drago mi je što su Mexikanci dobili, da malo zakuhaju. Vjerujem da su Srbi jako zadovoljni današnjim rezultatima
Tako je bilo Hrvatskoj na Euru 2016.
Francuska, Engleska, Njemačka, Španjolska i Italija su bili na jednoj strani, a mi i Portugal na drugoj. A do finala Poljska i Wales. A kad se sjetim da smo pogodili stativu u 117. minuti protiv Portugala

Drago mi je što su Mexikanci dobili, da malo zakuhaju. Vjerujem da su Srbi jako zadovoljni današnjim rezultatima

- Frantic
- Formula 1
Bez daljnjeg
Coutinho
Edit
BTW, Švicarska
Dzemaili, Shaqiri, Xhaka, Behrami, Seferović, Rodriguez, Akanji (u prvih 11)
Na klupi još Moubandje, Elevedi, Embolo, Mvogo, Fernandes, Zakaria, gavranović, Drmić
Selektor Petković
Sve genuine Švicarci
Coutinho

Edit
BTW, Švicarska
Na klupi još Moubandje, Elevedi, Embolo, Mvogo, Fernandes, Zakaria, gavranović, Drmić
Selektor Petković
Sve genuine Švicarci
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Fala k**** da je priznat gol.. Opcenito treba stat na kraj baletanstvu u nogometu..
Mislio sam da mi nitko nece bit tako ljigav kao C. Ronaldo i onda je dosao Neymar i svakom tekmom ucvrscuje status..
Mislio sam da mi nitko nece bit tako ljigav kao C. Ronaldo i onda je dosao Neymar i svakom tekmom ucvrscuje status..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 17.06.2018., 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Svaka čast Švicarcima kako se nose s Brazilom, nisam očekivao ovakvu utakmicu!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Svicarska je vec dugo takva.. Uvijek cvrsta, nedaju se slomit i ne predaju se nikad.. I uvijek imaju nekog odlicnog trenera..avetma je napisao/la: 17.06.2018., 21:16 Svaka čast Švicarcima kako se nose s Brazilom, nisam očekivao ovakvu utakmicu!
Fino Alla Fine
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Frantic je napisao/la: 17.06.2018., 20:28 Bez daljnjeg
Coutinho
Edit
BTW, Švicarska
Selektor Petković
Sve genuine Švicarci

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Interesantno kako sam ofulao sa odabirom favorita za ovo prvenstveno.
Ovako sam zamislio poredak favorita.
1. Njemačka
2. Francuska
3. Argentina
Sad kad pogledam kako su ove tri ekipe odigrale (bez obzira na rezultat) ispade kao da nikad fudbal nisam pratio
Ovako sam zamislio poredak favorita.
1. Njemačka
2. Francuska
3. Argentina
Sad kad pogledam kako su ove tri ekipe odigrale (bez obzira na rezultat) ispade kao da nikad fudbal nisam pratio

- Frantic
- Formula 1
Rekoh ja.
Neriješeno.
Od "velikih" zasad najbolje prošla Francuska. Jbga, imaju 3 boda na kontu. A najlošije odigrali.
Onaj gol Pogbe je smiješan do jaja. Igra nikakva.
Mislim, "Zee Germans" su napadali, otvorili se (trebali su oni popit još koji gol od Meksikanaca, ali mogli su i dati), Messi je fulao penal (i oni su bili loši, ali ipak malo bolji od Francuza), Brazil malo kasno dao gas, pa se ispromašivao pred kraj (a mooooožda se mogao svirati i faul prilikom gola Švicarske, ali suci to nisu ni mislili pregledati), Portugal i Španija su remizirali. Još da Engleska sutra odradi nekakav traljavi remi protiv Tunisa i sve bi se kompletiralo.
Možda je ovo šansa za ove iz drugog plana (Rusija, Hrvatska, Srbija, Urugvaj, Danska, zatim Švedska, Belgija, Kolumbija i Poljska - ako bi startale sa pobjedom).

Neriješeno.

Od "velikih" zasad najbolje prošla Francuska. Jbga, imaju 3 boda na kontu. A najlošije odigrali.

Onaj gol Pogbe je smiješan do jaja. Igra nikakva.
Mislim, "Zee Germans" su napadali, otvorili se (trebali su oni popit još koji gol od Meksikanaca, ali mogli su i dati), Messi je fulao penal (i oni su bili loši, ali ipak malo bolji od Francuza), Brazil malo kasno dao gas, pa se ispromašivao pred kraj (a mooooožda se mogao svirati i faul prilikom gola Švicarske, ali suci to nisu ni mislili pregledati), Portugal i Španija su remizirali. Još da Engleska sutra odradi nekakav traljavi remi protiv Tunisa i sve bi se kompletiralo.
Možda je ovo šansa za ove iz drugog plana (Rusija, Hrvatska, Srbija, Urugvaj, Danska, zatim Švedska, Belgija, Kolumbija i Poljska - ako bi startale sa pobjedom).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”