Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Uopšte nije loša bila ova tekma između Danske i Perua, iako rezultat možda sugeriše tako.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Frantic je napisao/la: 16.06.2018., 20:43 Uopšte nije loša bila ova tekma između Danske i Perua, iako rezultat možda sugeriše tako.
Steta Perua, po meni puno bolji. Nisu iskoristili penal i to im se vratilo...

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
U prvim minutama utakmice jače navijali nego Rusi na otvorenju :chill:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
E , ovo mi se sviđa... 2:0 a oni i dalje napadaju, ćak još više nego prije :cheer:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Sretno i spretno al tko te pita.. 3 boda u dzepu..
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ako će ovako igrat naši, neka odmah spakiraju kofere... Nadam se puno boljoj partiji protiv Argentine i Islanda, ovo je bilo baš frustrirajuce. :facepalm:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
nemamo nikakvu igru...bas nikakvu.
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Meni se i nije baš tako činilo. Imali smo nekoliko dobrih prilika.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sto se igre tice, mislim da bolje necemo ni igrat, eventualno borbenije..
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
S obzirom što su ostale velike reprezentacije pokazale, ovo je skroz ok. Možemo puno bolje
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ne znam kaj ocekujete? Igraci koji su svoje dali za repku ili barem su trebali dati prije dvije ili četiri godine. Vec godinama ne pratim klupski nogomet i ne znam kako pojedini igraci igraju u svojim klubovima, ali repka je kao Kimi i to je to. Vjerojatno je dosta i do izbornika koji vodi repku. Nije isto kad pred tobom stoji npr. Anceloti ili Dalic, pogotovo kad se radi igracima koji igraju u Realu, Barci itd.
Slusam sada Dalica i odmah okrene pricu o navijacima, kao repka igra za one koji nemaju za kruh, koji tesko zive, branitelje itd itd. Kao i onaj Babic u rukometu... Srce veliko ko kuća, a patetike ko WTC.
Nezz ko puši vise te price. Pricajmo o nogometu i to je to. Ja nemam nekakva ocekivanja od repke tak da moze ispasti puno bolje nego sto izgleda.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Jedini minus ovoj reprezentaciji ili bolje rečeno nedostatak je trener i stožer. Ne treba ti viša matematika da skužiš da su svi redom od Dalića, Olića pa nadalje amateri u ovom polju :D Kad se sjetim onih špekulacija o Ancelotiju i 70% hRvata koji su na temelju jedne utakmice pričali da je Dalić bolji :koska:

Pobjeda je tu. Kada se pogledaju sve reprezentacije ni jedna nije ništa posebno pokazala tako da po meni ne treba dizati neku paniku. Njima sve čestitke na pobjedi. Sada na Argentinu koja je najveće razočarenje po meni unazad dvije godine. Bio bi dobar i remi da osiguramo tu potencijalnu prvu poziciju ukoliko pobjedimo Island, i izbjegnemo Francusku koja može biti nezgodan protivnik kao i Portugal 2016. Izbjegavat to, obavezno
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Pravi ste izbornici :koska:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Gospodo, neutralan komentar (pokušaćemo zanemariti činjenicu da mi je vaša repka draža od nigerijske, naravno)
Kao prvo, tri boda su tri boda.
Dalje, igra nije bila toliko loša, ali to mora bolje jer je protivnik, ruku na srce, bio preloš. Ako izuzmemo Saudijsku Arabiju, Nigerija je bila najlošija.
E sad, da li vam je ovakva igra maksimum?
Argentina će se trgnuti. Jučer bi imali najvjerovatnije pobjedu, da je Messi pogodio penal. Odigrali su loše, s obzirom na potencijal ekipe.
Island, vrlo čvrsta i zajebana ekipa, fizički jaka. Pogledajte šta su napravili u kvalifikacijama.
Takođe, ne znam šta sad kome smeta Dalić?
Jbte, da je ostao Čačić možda se ne bi ni plasirali na svjestsko prvenstvo.
Na kraju, niko nije ništa posebno pokazao dosad, ni Rusi, jer su imali smiješnog protivnika, možda malo Španci i Portugalci, a ponajviše (što reče Mr. Space) Peru, koji je, eto izgubio.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Sigurna pobjeda iduću utakmicu Argentina laganini :klopa:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ispalo je super. Ne znam kako bi losi trebali biti da ne prodjemo dalje. Ovi odigrali x mi pobjedili bomje ne moze. Tekma koliko sam upratio tako tako. Nekako tvrda bez nekih prilika bas. Autogol i penal su tako tako. Svatko moze tako pobjedit. Al ok. Ako je ovo morala biti jedna od losih utakmica onda suoer jer smo ipak dobili. Mozda sljedece budu bolje igrali.

Za sada 90% ostvareno. Onih 10 je gol iz igre neke ali nema veze. Sp je sp..

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sad bi bilo dobro da Srbija dobije..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
mislim da cemo protiv Argentine i Islanda igrati puno bolji nogomet. Barem se nadam jer ne vjerujem da je Dalić bas toliki propuh u glavi da opet igra s 4 napadača....

slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Majstorski Kolarov..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1