Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bozeeeee zasto...
Bas sam ga googlao prije neki dan. Njega i njegovoga brata. Talentovana braca. Brat slomio ruku ili tako nesto prije nekoliko. Takodje prosle godine osvojio moto 3 cev iliti spansko prvenstvo,. Oboje u Avintinoj skoli. Ako nista drugo, navijacu za Vicentea, za nezaborav Andresa.
Jos jedan zivot ugasen. Vrlo, vrlo mlad.
Marquezu nije dobro počeo ovaj vikend, pao je par puta na treninzima i nije imao najbrža vremena, vidjet ćemo može li okrenuti formu i biti bolji u kvalifikacijama i utrci. Danas po prvi put od Mugella 2015. mora proći Q1.
Sutra će biti predobra utrka, Marquez opet pri vrhu, Ducatiji su strašno jaki, Yamahe su se dosta poboljšale....
KAKO!?
https://twitter.com/riririri_rin93/status/1007957946792271872
Pokazali su mu kasnije kombinezon na tom djelu koljena i falio mu je cijeli površni sloj od klizanja po asfaltu.....
Onaj dilber počeo voziti tek kad je dobio nogu iz Ducatija.
Još će se krvit sa Dovijem i još više olakšati posao MMu.
S druge strane MM, za ono izvlačenje
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kakva mentalna šamara za Martina, ne sjećam se kada je posljednji put izgubio prednji kraj. Ako Enea ovo ne uzme sada ostaje luzer za života, vjerojatno mu se karijera lomi u narednih 11 krugova.
Odlična Moto3 utrka, Bastianini jako pametno odvozio i zasluženo uzeo pobjedu, čak je počeo stizati vodeću dvojicu i prije nego što je Martin pao.
Martin sam sebi zavaljao utrku i neka je, da bude još napetije prvenstvo.
Bulegi po već ne znam koji put upropaštena utrka ove sezone, ovaj put od strane Arenasa - totalna glupost.
Na kraju još i Mignoov sudar.....
Bezzechi pametno skuplja bodove, na kraju još ukrao i drugo mjesto na samom kraju.
Uglavnom odlična utrka, doduše volio bih da su svi odvozili do kraja, mislim da bi bilo još bolje.....