Esteban Ocon

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
To je to breee. To je tooo!
Bravooo masino.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Krstas je napisao/la: 28.04.2018., 16:27 To je to breee. To je tooo!
Bravooo masino.
Mislim...odvozio je dobro, ali doslovno on i Perez su imali indetična vremena.

Nije sada da ga je maznuo za 3 desetinke...već za nekoliko tisućinki.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Pa od pocetka (prosle sezone) je takva razlika. Izuzev prvih 3,4 trke.
Kljuc njegove buducnosti jeste duel sa Checom. Pobjeda otavara vrata Mercedesa poraz jos koju godinu u FI.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Ocon ‘perfectly placed’ after season-best qualifying

Anything can happen in Monaco, even at the sharp end of the grid – and if it does on Sunday, Force India’s Esteban Ocon believes he could be ideally positioned to pick up the pieces.

That’s after the Frenchman put in his best qualifying performance of the year so far to secure sixth on the grid behind the big three teams.

slika

Today we proved we are the strength of the paddock,” said Ocon. “You know, with the resource we have, the money we have, the budget we have – and once again we come back and be ‘first of the others’.

“It is fantastic to see and you know and it is just fantastic for me to be working in this team – I enjoy every second with these professional people and today, you know, we start in a perfect position to look ahead.”

Ocon has yet to finish on an F1 podium – fifth places in Spain and Mexico last year are his best results to date – but he conceded it’s not entirely out of the question on Sunday, should those ahead hit trouble.

It's always in my dream you know, that podium of course, but if nothing happens it’s going to be very hard – but we are in the perfect position to think about it!”

Adding to Ocon’s satisfaction was the fact that he out-qualified more experienced team mate Sergio Perez – who finished on the podium here with Force India in 2016 – by a tenth of a second.

Yes, it’s a small margin, but with the Monaco field so tight, it means he will start three places higher on the grid than his Mexican colleague, who qualified in his lowest slot in the Principality since 2014.

Ocon finished 12th in Monaco last year, having started his maiden race at the street venue from 15th, while Perez came home a place behind in 13th, from seventh on the grid.

Formula1.com
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Jao, jao, jao.
Sta reci sada.

1000 ljudi, 1000 cudi.

Po meni pravilno je postupio. Ucenik je njihov. Oni su ga doveli u Force Indiju i u F1. Bez njih ko zna đe bi bio sada bio. Ali naravno treba imat neke granice. Jos je mlad. Jos uci o F1.

Sve u svemu fantastican vikend!
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
:thumbsd:
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
taj dio u kojem se ocon sklanja mercovima mi je promakao...može pojašnjenje?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 27.05.2018., 19:36 taj dio u kojem se ocon sklanja mercovima mi je promakao...može pojašnjenje?
Ako se sjecas Sainza i Maxa u FP3.. Isto mjesto, iste putanje, bit cu zlocest i rec iste brzine, samo Lujo nije ljubio zid..
Fino Alla Fine

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
CrashOverride je napisao/la: 27.05.2018., 20:02
zekohonda je napisao/la: 27.05.2018., 19:36 taj dio u kojem se ocon sklanja mercovima mi je promakao...može pojašnjenje?
Ako se sjecas Sainza i Maxa u FP3.. Isto mjesto, iste putanje, bit cu zlocest i rec iste brzine, samo Lujo nije ljubio zid..
Nije nego na izlazu iz tunela..... Ocon na samom izlasku iz tunela digao nogu s gasa, Lujo ga prešao ko traktor na magistrali....
Sisu (fin.)

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Nije ga tu pustio. Hamiltona je pustio nakon izlaska iz tunela. Jednostavno se sklonio. Nebi onako da mu plavim zastavama mašu. :mrgreen:

Krstas
Formula 1
Formula 1
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la: 27.05.2018., 20:26
CrashOverride je napisao/la: 27.05.2018., 20:02
Nije nego na izlazu iz tunela..... Ocon na samom izlasku iz tunela digao nogu s gasa, Lujo ga prešao ko traktor na magistrali....
E jbg, kad mi je live tajming bio interesantniji pa sam zajebo.. Mea culpa..Al aj, barem se slazemo da ga je pustio..
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Znači, Esteban Ocon mijenja Bottasa za 2019.-u u Mercedesu?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
pigmalion je napisao/la: 27.05.2018., 23:14 Znači, Esteban Ocon mijenja Bottasa za 2019.-u u Mercedesu?
Možda Hamiltona? :shock: :kokice: :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
Mnogi vozaci su imali svoje JA pa na kraju izletili iz F1. A mi fanovi i dan danas tugujemo za njime/njima.

Ako bi morao da biram izmedju uvlacenja i odlaska iz F1 kao njegov navijac ipak izabracu ovo prvo. Ali jos jednom kazem sve ima svoje granice.
Stavite se u njegovu poziciju...
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Frantic je napisao/la: 27.05.2018., 23:25
pigmalion je napisao/la: 27.05.2018., 23:14 Znači, Esteban Ocon mijenja Bottasa za 2019.-u u Mercedesu?
Možda Hamiltona? :shock: :kokice: :chill:
Yeeeeah............. :vozi: :pivo:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ma neka je on postupio "ispravno" ali nije postupio sportski. Nije on tu da kroji rezultate. Kazna pa nek se miče svima odreda ako misli da će mu to pomoći u karijeri.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Krstas
Formula 1
Formula 1
Na pitanje novinara da li je stvarno dobio naređenje tima, Ocon je odgovorio: “Možda.”

Odmah posle trke Toto Wolff potvrdio je da je naredio Oconu da pusti Hamiltona:

Da, jer to je sada tako.”

F1serbia.com

Gazda je gazda...
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Kako moze da gazda jednog tima naredi gazdi drygog tima da naredi svom vozacu da pusti vozaca drugog tima. Ovo je direktono namestanje rezultata koje bi trebalo sankcionisati uzimanjem bodova ili zabranom ucesca obe ekipe u samom takmicenju. Znam da je bilo ovoda na relacili Ferrari-Zauber u proslosti i nikada to nisam odobravao i skroz mi je nemoralno pogotovu posle svih onih silnih korporativnih pravednih govora od strane gospodina Vuka.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Jel ovo "blue print" kako pobijediti u prvenstvu? Kupis 10 vozača na gridu držiš ih pod ugovorom i prosljedis ih drugim momčadima i pomoću njih svog prvog vozača puštaš u svakoj situaciji na stazi, a konkurente ne?
Ocon nije kriv nego oni koji zloupotrebljavaju svoj položaj da direktno utječu na rezultat u utrci.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡