Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 27.05.2018., 18:06
102. Indy 500 samo što ne krene, ovdje imate hrpu streamova, a bit će prijenos i na Areni 5 (ironično, bez reklama )
Da, ali Arena 5 nije u osnovnom paketu..... 40kn dodatnih trebao bi pljunuti..... Neću.
Ovi ponuđeni streamovi prekidaju..... ima li netko još neki link za stream?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
zekohonda je napisao/la: 27.05.2018., 19:01
ode sato, pasmater!
Otišla mi je i Danica.
U svojoj oproštajnoj trci.
Evo, opet 50ak krugova mirno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
pigmalion je napisao/la: 27.05.2018., 19:26
Da, ali Arena 5 nije u osnovnom paketu..... 40kn dodatnih trebao bi pljunuti..... Neću.
Ovi ponuđeni streamovi prekidaju..... ima li netko još neki link za stream?
Ja imam sve Arene, ali ne mogu smisliti onog našeg komentatora pa gledam stream
Gledam preko onog prvog ponuđenog acestreama, BT Sport je pa su reklame samo tijekom cautiona, zasad radi besprijekorno, slika HD 50fps
Ode Helio u box
I njemu oproštajna, jel da?
Samo ne znam zašto caution, a čovjek završio u boxu.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 27.05.2018., 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Meni samo nije jasno kako taj čovjek nikad nije bio prvak u Indycar seriji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”