MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Jao Rossija... Da je ušao koji krug ranije u box, sada bi bio na drugom mjestu, iza Marqueza :facepalm:

Lorenzo pao! :party:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
josip123 je napisao/la:Jao Rossija... Da je ušao koji krug ranije u box, sada bi bio na drugom mjestu, iza Marqueza :facepalm:

Lorenzo pao! :party:
Ma da je krug iza Mark izašao ostao bi na prvom mjestu... Ne kužim zašto nisu otišli, jer 9 sekundi je itekako osjetno,
ne razumijem pa nitko lud ne bi ostao., sad je mogao povećati prednost i nad mark i lorenzom :(

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Upravo tako. Da je odmah krug poslije Marqueza ušao, ne bi puno izgubio i mogao bi se vratiti na prvo mjesto.

Ali oni mu useru utrku, i umjesto da pobjedi, i poveća prednost, ovako neće ništa posebno napraviti. A i ujedno pokvarili su mu onaj njegov niz postolja... :facepalm: :facepalm:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nema se Rossi šta žalit na kraju, iako je taktika bila grozna, ne znam zašto je tako dugo čekao za ulazak u boks i Lorenzo je jako kasno ušao, makar su ga mislim čak 2 kruga ranije zvali unutra, no njemu to sad nažalost ništa ne znači...24 boda prednosti sad ima Rossi ako se ne varam.

Čestitke Marcu na pobjedi, odlična vožnja, dobra taktika i zaslužena pobjeda :thumbs:

Svaka čast i Britancima na podiju, nisu uopće ulazili u boks i sve čestitke Bradleyu i Scottu, pogotovo Scottu jer je on imao i pad na početku utrke :thumbs:

Sve u svemu, još jedna sjajna utrka u MotoGP-u :D

Jorge je na rendgenu desne ruke, nadam se da je sve OK https://twitter.com/MotoGP/status/643047574820265984

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
:party: :party: :party: nakon dugo godina pobjeda motogp honde u misanu! :party: :party: :party:
i ja sam šokiran odlukama tvorničkih yamaha, a ni honda nije bila puno pametnija, samo malo pametnija.
svaka čast ostatku podija, potogotovo reddingu koji je nakon pada stigo do prvog podija.
. baz vozi 8 sekundi brže a ovi redaju krug za krugom na kišnim gumama. :prcnjau:
marc je sad spominjo kako je novi asfalt taman, kako ni on sam nije bio siguran treba li se vratit na gume za suho. pa ako njemu nije jasno (ni yamahama), što im onda momčadi čine... :?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ono kad klečiš 5cm od ekrana, čupaš kosu i vičeš da uđu u boks, a oni te nečuju. :D

Koliko sreće za Rossija danas, ali i dalje je imao pobjedu u džepu, znam da on nije bio svjestan da su ostali bili brži 10 sekundi po krugu, ali je svejedno ignorisao tablu dobrih 5 krugova... Mogao je već sada slaviti titulu, ovako će biti još malo posla.

Skot ludak treći, utrka kao stvorena za njega. :D
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ni meni nisu nikako bili jasni sa ovim ponovnim oldascima u box. Ni Honde, a Yamahe pogotovo. :facepalm:
Šta je tu je, Doktor je imao sreće što je Lorenzo ostao bez bodova, s tim što je mogao imati sada 37 bodova prednosti nad Lorenzom. Marquez je smanjio zaostatak za 14 bodova ali još uvijek puno kasni.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ispričavam se, lorenzu je bilo na pit boardu javljeno da ide u boks po 'suhi' motor, ali ih nije slušo. :facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pisalo je i Valeu, i Marcu, ali eto, čini se da su Rossi i Jorgovan igrali neku svoju igricu. :D
Obrigado Felipe

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Šteta...Vale je imao pobjedu da se nije ona glupost dogodila...trebao je ici u boks krug nakon što je Lorenza prošao.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne znam je li neko već spomenuo ođe, izašo je novi motogp dokumentrac:
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fmT_vnJ1jzw
http://www.imdb.com/title/tt4973112/

Frantic
Formula 1
Formula 1
Felipe je napisao/la:Pisalo je i Valeu, i Marcu, ali eto, čini se da su Rossi i Jorgovan igrali neku svoju igricu. :D
Hehe, "Jorgovan". Dobarrrrr. :mrgreen: :rofl:
Opet, ljepše zvuči od "Jorgan". :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:ne znam je li neko već spomenuo ođe, izašo je novi motogp dokumentrac:
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fmT_vnJ1jzw
http://www.imdb.com/title/tt4973112/
Slinio sam po tom traileru par dana. Ako nekome treba link za download, poruka. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Fabio Quartararo potpisao je za Leopard Racing, nadam se borbi za naslov dogodine :thumbs:

[ link do slike ]

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Baš sad pogledao vijest, evo hvatam se za glavu, bit će velika borba njega i Bastianinija. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Marc Marquez izborio je pole position na VN Aragona. Marquez je srušio rekord staze (koji je upravo on dosad držao) s vremenom 1:46.635. Iako je pao 2 minute prije isteka vremena u 2. zavoju (VIDEO), nitko ga nije uspio nadmašiti. Lorenzo mu je bio najbliže, kasnio je samo desetinku. U prvom redu startat će još i Andrea Iannone pa tako u prvom redu imamo 3 različita konstruktora. Iz drugog reda startat će Pol Espargaro, Dani Pedrosa i vodeći u ukupnom poretku, Valentino Rossi.

Rezultati Q2
Rezultati Q1

[ link do slike ]

U Moto3 je pole position izborio Enea Bastianini (veselje za Felipea :D ), a kvalifikacije za Moto2 tek su krenule.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Felipe je napisao/la:Baš sad pogledao vijest, evo hvatam se za glavu, bit će velika borba njega i Bastianinija. :D
Eto ga, PP za Bastianinija. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Enea vozi nevjerojatno, izgleda da je Silverstone bila kanta hladne vode u facu, i sada ponovo pokušava nadoknaditi izgubljeno. Drugi pole za redom, 4 u sezoni, 17. godina, što je za reći, a čim sam ga vidio prvi put u kadru zavolio sam malca, baš se vidi karizma koju rijetki posjeduju, ona Talijanska ludost koju su imali i Rossi i Simoncelli. :D
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Navijam za Lorenza da pobijedi i osvoji titulu steta zbog pada na prosloj utrci ali vjerujem da sutra moze dobiti :D
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakva EPSKA borba zadnjih 5-6 krugova!!!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡