Ovaj Boston kao da su na steroidima lete terenom. Kako bi to izgledalo sa dva ključna igrača strašno je i za pomoć misliti! Još ako se na kraju sezone pojačaju gdje će im biti kraj??? Strašno! Odlični su rukovodstvo ekipe daleko najbolje u ligi.
Hmm, nisam siguran, stvarno su prejaki Warriorsi.
No opet, kad vidim kako lijepo Celticsi igraju, s kakvom nevjerojatnom voljom i predanošću, poželim da osvoje naslov. Prolazak u veliko finale je realan, no osvajanje prvenstva je po meni ipak predaleko za ovu sezonu. Da Bog da sve krivo govorim
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Rasuše ih ko rižu.
Međutim, ima još za igru.
Pobjeda od 1 ili 25 razlike dođe isto....
Vidjećemo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Explorer je napisao/la:Hmm, nisam siguran, stvarno su prejaki Warriorsi.
No opet, kad vidim kako lijepo Celticsi igraju, s kakvom nevjerojatnom voljom i predanošću, poželim da osvoje naslov. Prolazak u veliko finale je realan, no osvajanje prvenstva je po meni ipak predaleko za ovu sezonu. Da Bog da sve krivo govorim
Zanima me dali bi Boston igrao u istom tempu da su im zvijezde zdrave? Fascinantno je kako ginu jedan za drugoga, ali opet kad vidim što je LeBron napravio Raptorsima nekako bi ga volio vidjeti u finalu. Nekako mi je se svidio nakon svega i volio bi da uzme naslov. Inače nisam njegov fan no ono što prezentira je za naklon do poda.
Felipe je napisao/la:Stevens ide putem Caseya, ne smije dozvoliti da Love post-upuje niže igrače bez pomoći. To je i Raptorse ubilo.
4 poena u prve dvije minute na ovu foru, Brad je to popravio i od tog trenutka nadalje Cavsi više nisu imali plan. Kao što sam nekidan rekao Celticsi imaju ljudstvo da brane LeBrona, u svakom trenutku 4 od 5 igrača može da preuzme na njega (Rozier i Baynes jedini tu nemaju šanse). Tek su u trećoj Cavsi to počeli koristiti i namjerno forsirati preuzimanje Terrya, ali promašaji JRa i izgubljene lopte su ih ubili tada. Inače JR će pogađati šuteve koje je jučer promašivao, to je sigurno. Nema smisla pričati pojedinačno o Celticsima jer ono sinoć je bila baš efikasna utakmica za sve, ako uspiju ponoviti onakav šut još jednom u seriji svaka im čast. Ali Cavsi neće lako u finale, trebaće im dug skauting za to.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Tužno suđenje za CF utakmicu. Osim toga, brza i dinamična košarka melem za oči nakon one force mismatch-iso košarke na istoku (khm khm Harden u drugoj četvrtini ).Toliko...
Mogao bi Boston uzeti jednu u gostima i ovo završiti u 5 tekmi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”