Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jest, ali Boston stvarno stvarno iznenadio dobrom igrom u playoffu. Barem mene
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
5 minuta do kraja rezultat izjednačen Simmons sam nigdje nikoga i promašiva zakucavanje :facepalm:

f1zd
Bellineli spasio :klanjam:

f1zd
Neiskustvo presudilo...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
King James :klanjam: :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Phila gotova.. Boston :klanjam:
James ko James.. Navikli smo vec..
Fino Alla Fine

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Stevens pokopa Philu.
Ne zna se ko su veći chokeri, oni li droponto raptorsi.
Mislim, Boston je potpuno osakaćen, nemaju Irvinga, Haywarda i Monroea, ljude koji su najvažniji za doigravanje jer imaju dosta iskustva. To je isto kao da Phili fale Joel, Ben i J.J, pa možda i još jedan igrač.

LeBron opet zaklao kanađane. Dobra mušterija, nema šta. Vjerojatno i metla, i to možda dvije. Koja bruka za polufinale istoka. Na zapadu je nešto zanimljivije. Danas ćemo vidit ima li čega :)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Bemti produžetke. Jedva sam izdražo do 2h. :zijev: :zzz:
Momci iz Phile su neiskusni. U regularnom dijelu ih je spasio jedan iskusni (Belinelli), a u zadnjoj minuti su primili 7 poena a nisu dali nijedan. :facepalm:
Toronto, kao što rekoh neka preseli franšizu, čisto da se navijači negdje drugo nerviraju. :mrgreen:
James, buzzer beater iz jumpera iz dvokoraka iskosa visoko od tablu. Šta reći.... :klanjam:
Mislim da je to teže ubaciti nego trojku.
Plus učinak prije toga.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Da budem iskren drago mi je sto je Phila izgubila jer podigao je se veliki hype oko Processa.
Nije da ih mrzim ali kad Ben Simmons odigra odlicnu utakmicu onda je on ROY a kad zakaze onda je sve uredu idemo dalje.Da budem iskren on nije zasluzio tu nagradu,po meni bi je trebali dati ili Tatumu ili Donovanu.
Jer kakav je to igrac koji poene daje samo iz zakucavanja i cistih polaganja,ove sezone jos nisam vidio da je Ben Simmons takozvani ROY ubacio 2-3 suta zaredom a ne daj Boze da pogodi i trojku.Covjek jedino sto dijeli su te asistencije ali nije ni cudo kad ima loptu stalno u rukama,po meni je za sad ogranicen igrac i dok god ne uvede sekcij SUT u svoj meni neci biti All Star.
Embiid sinoc katastrofa isto,imao je bar 10-ak bezveze ispucanih lopti a neke cak nisu ni obruca dirale,forsira igru ledjima prema kosu a tu je totalno tanak,opcenito kod Phile nema nekih nacrtanih akcija sve se svodi daj Simmonsu loptu pa on ako pronadje nekog pronasao je,ili se nekad napravi blok za Reddicka i daj Joelu da igra ledjima i to je sva mudrost njihovog napada.I za kraj sam ostavio komentar za velikog Covingtona,pa realno taj covjek ne zasluzuje ni da igra u ABA ligi a kamoli u NBA.
Ne pamtim utakmicu kad je on ima sut iz igre preko 50%,ofanzivno je katastrofa i plus tome je ogranicen igrac koji samo zna trojku opucat ali i u tome je los,a sto se tice defanzive tu je teska banana.
Sta bi tek bilo da su Kyrie i Gordon zdravi pa svaku bi ih gazili sa 20 razlike.
Covingtona treba trejdat jer oni bez All Star igraca tipa King ili KD nemogu uspjet ni za sad a ni za 10 godina,istina je da se tek uigravaju i da su zeleni ali njima fali pravi igrac taj jedan pravi.

S druge strane dug zivot Lebrone Raymone James.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Ma Lebron nije normalan. Treba imati na umu da je lik odigrao apsolutno svaku utakmicu ove sezone , ako se ne varam ali sam prilicno siguran.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 06.05.2018., 11:22 Ma Lebron nije normalan. Treba imati na umu da je lik odigrao apsolutno svaku utakmicu ove sezone , ako se ne varam ali sam prilicno siguran.
Jeste, odigrao je sve. Ukupno 92 tekme do sada.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
LeBronto Craptors :cool:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da se prebacimo u odgovarajuću temu.
Mislio sam da će GSW to hladno odraditi sa +20 do 25 na kraju.
Ipak se NOP malo trgao, tj, počeli su i drugi igrati osim Davisa, a GSW malo stao.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
A jos se i Curry nije uhodao skroz. Kad bude, mislim da ce opet biti nezaustavljivi.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

f1zd
Dvorana poluprazna??

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 06.05.2018., 22:50 Da se prebacimo u odgovarajuću temu.
Mislio sam da će GSW to hladno odraditi sa +20 do 25 na kraju.
Ipak se NOP malo trgao, tj, počeli su i drugi igrati osim Davisa, a GSW malo stao.
Užasno drugo poluvrijeme NOPa.
-26
Houston izgleda rutinski, takođe.
Vrlo bitne pobjede oba tima, taman da mogu posao završiti u petoj i izbjeći ponovno gostovanje i eventualnu sedmu utakmicu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
A da , vise manje ocekivani rezultati. Iako se mozda ocekivalo da ce Houston puno tijesnije biti ali kvalitetnije su rakete dosta.
Zao mi je drugog poluvremena Pelikana , mogli su ih barem malo vise namuciti ali eto.
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Os svih ekipa koje gube jedino Phila ima nekih izgleda. U drugoj utakmici su prokockali vodstvo od 22 razlike, u gostima. Kući izgubili nakon produžetaka. Vidi se da mogu biti bolji. Ako budu na nivou nebi im trebao biti problem uzeti break. Ali čini mi se da niko nije stigao 3:0...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nitko nikad nije vratio 3:0
Da je neka bolja ekipa u pitanju, da se npr. vraćaju neki važni igrači nakon ozljede, onda bi takvo nešto bilo moguće. Ovako možda mogu uzeti tekmu ili dvije.
Imaju bolje igrače od Bostona, to je neminovno i primjetno, ali trener je šest klasa ispod Brad Stevensa. Vjerojatno sam već dosadan s njegovim spominjanjem, ali čovjek će ovu ekipu odvesti u finale konferencije :klanjam:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Eto Phila se malo probudila i nije dozvolila metlu.

Dok s druge strane Cavsi napravili metlu. Lebron uspio nekako probuditi vecinu ekipe i svi koji su igrali su bili strijelci osim jednoga , naseg Zizica ( ali je i igrao najmanje , oko 3 min ).
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡