Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Tko će ti znati onda... Kažu iz Googlea da se taj problem izignorira i da će bit ispravljeno u narednim verzijama Chromea.
Nisam siguran što se tiče offline poruke, znam da sam radio na tome da ne bude error 500 kad portal padne pa sam stavio tu offline poruku da bude malo više user-friendly. Bilo je gnjavaže oko toga, ali mislim da je sad sve namješteno. Jedino se možda vama još pojavljuje jer je chrome zapamtio u cache pa dok ne refresha bit će tako. Javite kroz par dana.
Nisam siguran što se tiče offline poruke, znam da sam radio na tome da ne bude error 500 kad portal padne pa sam stavio tu offline poruku da bude malo više user-friendly. Bilo je gnjavaže oko toga, ali mislim da je sad sve namješteno. Jedino se možda vama još pojavljuje jer je chrome zapamtio u cache pa dok ne refresha bit će tako. Javite kroz par dana.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
avetma je napisao/la: 03.05.2018., 14:19Forumski dio je zadužen za login/logout, tako da uvijek treba proći kroz forum. Nekad se obavi redirect pa je bezbolno, a nekad treba kliknuti na naslovnicu da se vratiš na portal.zjurina je napisao/la: 03.05.2018., 12:02Radi se o tome kad sam na portalu a odjavljen & želim se prijaviti - obavezno me "pošalje" na forum,
pa se onda moram vračati pritiskajuči "Naslovnica"
ima li tu lijeka ?

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
@Vetma, druže, opet isti problemčić kao i ranije sa privatnim porukama. Šljašti gore jedinica u crvenom kao obavijest, iako je poruka onog premijera izbrisana. Ne znam da li još neko ima sličnu situaciju. Nedavno nas je bilo takođe više, kad je bilo bombardovanje privatnim porukama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Rikardo je opet aktivan .. U podne na markov trg 

Fino Alla Fine
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dragane, Dragane... lizo nam tabane !! haha
Evo ti šipak, nećemo ti doć na trg, nisi ni ti nama.
Evo ti šipak, nećemo ti doć na trg, nisi ni ti nama.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Novi izgled
Sve mi je super, samo mi je nekako rubrika sa vijestima "mala".
Vidljivo je pet zadnjih vijesti.
Mislim da ovo šteti portalu. Moja pretpostavka je da u danima kad bude više vijesti, korisnici jednostavno neće vidjeti neke vijesti.

Sve mi je super, samo mi je nekako rubrika sa vijestima "mala".
Vidljivo je pet zadnjih vijesti.
Mislim da ovo šteti portalu. Moja pretpostavka je da u danima kad bude više vijesti, korisnici jednostavno neće vidjeti neke vijesti.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
prijedlog: linija na naslovnici sa rasporedom za gp vikend ''1. trening (11:00) 2. trening (15:00) 3. trening (12:00) Kvalifikacije (15:00) Utrka (15:10)''
trebala bi bit u nekoj drugoj boji. svijetlo plava se slabo vidi.
trebala bi bit u nekoj drugoj boji. svijetlo plava se slabo vidi.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@HarKl: kako sad 5? To se nije mijenjalo,15 vijesti + 3 rubrike po 5.
@zekohonda: kako vikend odmiče to plava postane jača. Kad prođe prvi trening onda je taj link jasan, ovi su još ostali blijedi. Ali, čim me moraš ispravljati, znači da ideja nije dobro realizirana, promislit ću malo kako to izvesti.
@zekohonda: kako vikend odmiče to plava postane jača. Kad prođe prvi trening onda je taj link jasan, ovi su još ostali blijedi. Ali, čim me moraš ispravljati, znači da ideja nije dobro realizirana, promislit ću malo kako to izvesti.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ovo si preskočio ili nešto ne radi?

- Frantic
- Formula 1
Znači, to je to.avetma je napisao/la: 03.05.2018., 14:19Forumski dio je zadužen za login/logout, tako da uvijek treba proći kroz forum. Nekad se obavi redirect pa je bezbolno, a nekad treba kliknuti na naslovnicu da se vratiš na portal.zjurina je napisao/la: 03.05.2018., 12:02Radi se o tome kad sam na portalu a odjavljen & želim se prijaviti - obavezno me "pošalje" na forum,
pa se onda moram vračati pritiskajuči "Naslovnica"
ima li tu lijeka ?
Moramo čekati da se redirect počne sam obavljati.
Ajd, OK.
Ima li šta za ovo. Neki dan si to odradio brzinski.Frantic je napisao/la: 04.05.2018., 07:13 @Vetma, druže, opet isti problemčić kao i ranije sa privatnim porukama. Šljašti gore jedinica u crvenom kao obavijest, iako je poruka onog premijera izbrisana. Ne znam da li još neko ima sličnu situaciju. Nedavno nas je bilo takođe više, kad je bilo bombardovanje privatnim porukama.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@HarKl: Radio sam neke stvari na naslovnici, sad bi se trebalo prikazivati više članaka.
@Frantic: Sori, zaobišla me ta poruka, sad sam ispravio, provjeri pa javi.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
sad ih je 8 umjesto 5...rast od 60 % ! 
i izgleda da si konačno smanjio širinu naslovne vijesti.

i izgleda da si konačno smanjio širinu naslovne vijesti.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
Svaka čast, za poruku, za naslovnu i za mobilnuavetma je napisao/la: 04.05.2018., 10:15 @HarKl: Radio sam neke stvari na naslovnici, sad bi se trebalo prikazivati više članaka.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sve pohvale za preglednost stranice i za povecanje broja clanaka.