Mislim da Lakersi imaju (imaće) dosta lufta pod salary capom.
Takođe, mislim da spremaju nešto veliko na ljeto, čak možda idu i na dva "kapitalca"....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ocajno je biro suteve ove dvije tekme.. Sinoc je komotno mogo presjedit trecu crtvrtinu..
Jazz zatvara seriju u sljedecoj
A ljeto ce opet bit zanimljivo, moglo bi bit interesantnih rostera..
AlkY je napisao/la: 26.04.2018., 06:43
Bome Lebronu svaka cast , iako smo svi znali sta ocekivati od njega kada krene PO . Jedino sta nece moci ovako sam sve do kraja , netko ce se morati jos ukljuciti
Potpis.
A ko bi se mogao uključiti.....?
E to stvarno neznam. Kad bi netko sa strane gledao njihov roster rekao bi da nema nikakvog problema medu tim imenima. Ali svi znamo da ima jako velikog problema , forma im je katastrofa svima od reda osim Lebrona.
LeBron i Phila ljubav koja donosi nekolicinu prstenova ako mu je to cilj. Nadam se da neće doći do toga, no opet ako je GSW mogao stvoriti "najbolju" ekipu na zapadu zašto nebi to bilo i na istoku.
Šteta za Boston što je poharan ozljedama bili bi jako veliki faktor na istoku.
LeBron sam vuče Cavse ostali se pogubili i ta franšiza je na izumiranju kao što je već rečeno. Stvarno ne znam dokle će moći pružiti takve partije. Svi su mislim očekivali puno lakši okršaj protiv Pacersa a sve je li-la moglo je otići i u korist njih zanimljivo.
Volio bi da Phila uzme ove godine stvarno su dobra ekipa i uvijek ih je gušt gledati na terenu.
Ne znam bas da su svi ocekivali laksi okrsaj sa Pacersima.. Oni realniji su najavljivali tesku borbu..
Osim prve sve tekme u 5 deka rekli bi..
A nadam se da nece u Philu
Odlican je..
A ona blokada na Oladipu prije trice je bila goaltending al to je LeBron, covjek je prva licnost lige i njemu prolazi svasta..
Odlicna predstava sinoc.. Nitko ne moze tako igrat dns..
Jednostavno su bolja momcad.. Treba ponovit partiju u sedmoj..
Zaspo sam u pauzi pred zadnju cetvrtinu
Sad Jazz, taman.. Zavrsnica trece cetvrtine.. Plus 10
Show Mitchella i Westbrooka u trecoj
Ode Utah dalje da. Westbrook koliko god da je zabio ipak na kraju u zadnje 3 min fulao bar 5 trica. I zadnji napad Oklahome neznam zasto nije svirao faul na Georgeu, tj predzadnji napad. Takvo nesto su do sada apsolutno svaki put svirali ali kako god Utah zasluzeno prosla dalje
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Očekivao sam da i Washington-Toronto ode u sedmu, ali ajde.
Utah očekivabo, po meni.
Cavsi i Pacersi igraju sutra u19h po našem vremenu, najbolja preporuka da pogledate
Onaj mali iz Utah Jazz Donovan Mitchell ušao na mala vrata i doslovno poharao ligom. Po meni zaslužuje ROTY! Da ne kažem zrelo ponašanje na terenu i na presicama za razliku od TD Russella kojeg izigrali da ovaj totalno zaboravio na tim i gledao samo sebe. Jako loše govorilo se da je to tim za PO a ne regularni dio sezone i opet ništa. Po meni možda je problem u Westbrooku. Njegova igra ne donosi naslove.
Cavsi demolirani LeBron jednostavno ne može sam. Iako sam loš u prognozama nekako naginjem prema Pacersima, al tko zna možda još jednom LeBron napravi čudo.