Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ova nagradna igra je jedna lijepa studija posjetitelja na ovom portalu. i zato vetma
!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Super je ovo sve. Pogotovo se slažem da ne treba uvoditi kriterije za učestvovanje.zekohonda je napisao/la: 23.04.2018., 22:31 ova nagradna igra je jedna lijepa studija posjetitelja na ovom portalu. i zato vetma!
Onda nema kraja argumentima zašto bi određena skupina trebala biti izbačena iz bubnja.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Nema mijenjaja kriterija usred sezone, pa nismo fia! 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako ne, usljed dominacije novih clanova se mora nesto poduzet

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Frantic novi stari donator, donirao za 3 dana života portala. Hvala

- zekohonda Verified
- Formula 1
pridružujem se čestitkama!
nek' je više takvih dana.
nek' je više takvih dana.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kad na primjer kartičar u pogodnost za članove doda nekakvo osiguranje uvijek se objavljuje unatrag da je od "prekjučer nešto počelo vrijediti" jer kad najaviš onda bi netko mogao pričekati s prijavom da mu osiguranje počne vrijediti. Ako objaviš unatrag, onda imaš samo one prijave koje su legitimne i koje su se stvarno dogodile.Har Kl je napisao/la: 23.04.2018., 23:02Super je ovo sve. Pogotovo se slažem da ne treba uvoditi kriterije za učestvovanje.zekohonda je napisao/la: 23.04.2018., 22:31 ova nagradna igra je jedna lijepa studija posjetitelja na ovom portalu. i zato vetma!
Onda nema kraja argumentima zašto bi određena skupina trebala biti izbačena iz bubnja.
S nagradnom igrom bi bilo fer reći da mogu sudjelovati oni koji su na portalu do nekog datuma u prošlosti.
Ja ionako na nagrdnjačama nikad niše ne dobijem pa mi je svejedno koja su pravila igre. AVetma kao gazda može kaj hoće, pa budi volja njegova kako na portalu, tako i na forumu...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@zekohonda: F1 fan je baniran.
Stavio sam sad opciju da se može staviti samo 1 primatelj, dobra ideja.
Stavio sam sad opciju da se može staviti samo 1 primatelj, dobra ideja.
- zekohonda Verified
- Formula 1
zahvaljujem.
prebacio sam moj komentar na 'prijava poruka i komentara' jer mu je tamo mjesto. uvijek sam tu temu tražio na krivom podforumu.
prebacio sam moj komentar na 'prijava poruka i komentara' jer mu je tamo mjesto. uvijek sam tu temu tražio na krivom podforumu.

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
@avetma ima li kakve šanse da ovi komentari tipa "italija/austrija" ne iskaču u sekciju najnovijih komentara, nemoguće pratit komentare, a stvarno se na tu sekciju puno oslanjam. Možda je sad i kasno ali predlažem za ubuduće.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sređeno 

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Hvala na ažurnisti.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
hattrick, mr.spaceguy, zjurina, stari lisac - slučajno sam napravio glupost i moguće da su vam neki od podataka smrdani (ili ste odlogirani automatski). Avatar (i potpis?) postavite opet i trebalo bi sve biti ok, isprika svima.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nema potrebe za isprikom, sve je uredu.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Har Kl po četvrti put donira, nova 3 dana života portala, zahvaljujemo!

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Iskreno, nisam ništa primjetio.. kod mene sve fercera u najboljem redu. Čak sam izbrisao sve kolačiće i međuspreminik da nije što predučitano od prije.. i sve je ok.avetma je napisao/la: 25.04.2018., 15:25 hattrick, mr.spaceguy, zjurina, stari lisac - slučajno sam napravio glupost i moguće da su vam neki od podataka smrdani (ili ste odlogirani automatski). Avatar (i potpis?) postavite opet i trebalo bi sve biti ok, isprika svima.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.