avetma je napisao/la: 23.04.2018., 17:59
Negdje oko 500.
Iz tog razloga sam se i odlučio na ovakav način igre, kako bi došlo novih ljudi i dodatno se proširila publika. Nije to ništa loše.
primjetio da se registriraju i odma na nagradnjacu.... po meni nije fer... tocno se kuzi jer su nickovi "debilni". Ili je to ekipa kaj se registrira doma, na poslu, mobu da drugim accountima.
Da se mene pita nagradnjacu mogu igrat svi koji su registrirani do 1.3.2018
Nije ti to bas neki nacin prosirivanja publike....ti ce ionako kako dosli tako i otisli
kikijv97 je napisao/la: 23.04.2018., 18:31
Nije ti to bas neki nacin prosirivanja publike....ti ce ionako kako dosli tako i otisli
Nitko od vas nije registriran sa 200 napisanih poruka u startu. Svi idu od nule. Neki će ostati - dobrodošli su, neki neće - širok im internet, a imaju jednake šanse kao i svi ostali da osvoje karte.
I od toga bi portal dobio 0 novih članova. Top notch marketing.
Nitko od vas nije registriran sa 200 napisanih poruka u startu. Svi idu od nule. Neki će ostati - dobrodošli su, neki neće - širok im internet, a imaju jednake šanse kao i svi ostali da osvoje karte.
I od toga bi portal dobio 0 novih članova. Top notch marketing.
Pih
los marketing.....
Po meni daj karte naj aktivnijim clanovima ... njima nagrada za aktivnost a nama svima motiv za budjenje na forumima.... ubaci i mjesecne nagrade tipa, kape, majice suveniri.....
Ko god ce doprinjet kvalitetnijim raspravama, drukcijem kutu gledanja i sirenju jedne zdrave zajednice je dobrodosao svako dan. . Dal je fer da netko tko se rego jucer dobi 2 karte i ispari za dva dana, nije (ali sta u zivotu je¡¿) ali kako rece sef, marketing je marketing, koga privuce i ostane super, ko ode za 2 dana, jbg..
I na kraju, ko ima srece ima, tko nema nema pa makar se rego isti dan kad je portal zazivio..
kikijv97 je napisao/la: 23.04.2018., 18:43
Pih
los marketing.....
Po meni daj karte naj aktivnijim clanovima ... njima nagrada za aktivnost a nama svima motiv za budjenje na forumima.... ubaci i mjesecne nagrade tipa, kape, majice suveniri.....
Motiv za sudjelovanje na portalu bi trebala biti nada da ćeš jednog dana dobiti kartu? Loša je to psihologija. S ograničenim i nikakvim budžetom portal u tri godine konstantno raste, tako da bih na temelju toga tražio malo povjerenja u metode koje koristim.
CrashOverride je napisao/la: 23.04.2018., 18:46
Ko god ce doprinjet kvalitetnijim raspravama, drukcijem kutu gledanja i sirenju jedne zdrave zajednice je dobrodosao svako dan. . Dal je fer da netko tko se rego jucer dobi 2 karte i ispari za dva dana, nije (ali sta u zivotu je¡¿) ali kako rece sef, marketing je marketing, koga privuce i ostane super, ko ode za 2 dana, jbg..
I na kraju, ko ima srece ima, tko nema nema pa makar se rego isti dan kad je portal zazivio..
Fer je da svi imaju jednaku priliku. Vi koji ste za portal čuli prije tri godine, netko tko je čuo za portal jučer, ili netko tko se nije htio registrirati dok nije vidio konkretnog razloga za pisanje. Sva imena koja nisu duplikati bit će posloženi u niz, izvučen broj nasumično i njima idu 2x2 karte, to je to.
Point taken..
Mislim na fer u ocima beholdera (beerholdera) ne ovak generalno... Slazem se da ce ovako nesto privuc recimo 500 clanova te ako ih 50 ostane i bude koliko toliko aktivno, misija u sridu..
kikijv97 je napisao/la: 23.04.2018., 19:05
Nisam mislio da ces pasti tako nisko da na taj nacin statisticki podizes clanove.... oprosti al to je samo moje misljenje, bez ljutnje.
Realno gledajuci, onaj tko imalo prati f1 zna za ovaj portal.. a ako mu treba nagradna igra da se registrira onda se niti netreba.
Nema ljutnje. Samo ovo boldano pokazuje koliko ne razumiješ o čemu pričaš i gledaš isključivo iz svoje perspektive. Tako da nemam neku potrebu za daljnjom raspravom.
Realno gledajuci, pratim F1 jako dugo i dan dns se iznenadim kad neko posta link na neki drugi postal, s naseg govornog podrucja ili stranog.. Tek onda pomalo vidim koliko ih ima a fkt ih ima.. Al kad se udomacis negdje, tesko odlazis..
Malo off ali meni je trebalo dosta dugo da se rjesim indexa, naviko se na dizajn, dolazak vijesti i tako to.
Premda ima dosta puno kvalitetnijih portala takve prirode ali navika je navika..
kikijv97 je napisao/la: 23.04.2018., 19:05
Nisam mislio da ces pasti tako nisko da na taj nacin statisticki podizes clanove.... oprosti al to je samo moje misljenje, bez ljutnje.
Realno gledajuci, onaj tko imalo prati f1 zna za ovaj portal.. a ako mu treba nagradna igra da se registrira onda se niti netreba.
Nema ljutnje. Samo ovo boldano pokazuje koliko ne razumiješ o čemu pričaš i gledaš isključivo iz svoje perspektive. Tako da nemam neku potrebu za daljnjom raspravom.
Problem je sto gledas statistiku .. a sam znas da .. kako se kaze da je ko Bikini... puno otkriva a najvaznije sakriva
Bitno ti je jel je pik na 1034 ili si danas dobio jos 78 clanova. Bolje imati manje al kvaliteno.
I hgspot i vemil su propali kad su poceli gurati vesmsine i frizidere u ponudu
Tvoj najveci problem je da natjeras mene kao clana vec 3 god. i meni slicne da se vise aktiviraju a ne da imam 60-70 poruka u 3 god. Jel ce u tome pridonjeti nagradna igra? naravno da NE
Treba nesto bolje, jace zesce...
luke flywalker je napisao/la: 23.04.2018., 19:24
@kili bogami imaš ovdje dosta materijala za raspravu, ne treba ti niko da te, kako sam kažeš, natjera na aktiviranje.