Wickens bi mogao biti jedan od favorita, s obzirom da je završio kao drugi, a na prvoj trci je vodio do pred sam kraj.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 09.04.2018., 13:01
Wickens bi mogao biti jedan od favorita, s obzirom da je završio kao drugi, a na prvoj trci je vodio do pred sam kraj.
Prerano za reć'...... tek je počela sezona.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
U 22:30 kreće Long Beach, evo kako izgleda startni poredak:
Prijenos bi trebao biti na Areni 2, a ako niste ljubitelj našeg genijalnog komentatora, OVDJE bi trebao biti stream s BT Sports ESPN-a, dakle bez reklama.
Kakvo preticanje je izveo Bourdais.
A sad će da popuši bruku pozicija zbog cautiona
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 21.04.2018., 23:24
Sutra se u Birminghamu očekuje kiša, utrka je u 22:30
Tek sad sam skužio da širim dezinformacije, utrka je 21:30
S obzirom da MotoGP kreće u 21:00, nadam se da će zbog kiše odgoditi start nekih 20-ak minuta
zekohonda je napisao/la: 22.04.2018., 20:30
pa dobro, i tako će mm93 odmaglit nakon starta, pa se možeš prebacit na indy.
Istina, ali ipak bih volio u potpunosti uživati u toj dominaciji
jesi uživao?
gledao sam napreskoke, sato je napredavao... i sad prekid...
nek ide u kurac indycar, nema više livetiminga bez registracije....evo registrirao sam se...sato 8.!
znači power izletio...jedan mrski favorit/konkurent manje.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.