Slažem se. Serija teče točno onako kako sam očekivao dosada..mislim da Utah ide dalje u 6.Multi 21 je napisao/la:Ma bitno da on sebi ganja triple double.Sarma je napisao/la: 22.04.2018., 08:41 Bravo Utah, smiješna Oklahoma iako naravno nije ništa gotovo, Westbrook mnogo loš 5-17 uz 8 izgubljenih lopti...
Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Na Poljudu u 5.. Mozda i to pogledam.. Malo sam zaboravio..Multi 21 je napisao/la: 22.04.2018., 09:25Gdje je derbi?CrashOverride je napisao/la: 22.04.2018., 07:23 Pala prva metla.. Dns ocekujem drugu
Bio Miami relativno blizu ali Phila je ipak jaca i gotovo ne to u sljedecoj..
Dns vec navijen sat na Indianu i Cavse, zagrojavanje u vidu Bucksa i Celticsa, glavno jelo Juve Napoli, spavanac pa opet NBA..![]()
I ja u toj seriji drukam za Jazz
Fino Alla Fine
- f1zd
Uz Indy i MotoGP totalno zaboravioSarma je napisao/la: 22.04.2018., 21:38 Giannis za pobjedu Bucksa 2-2, dobra tekma Boston se uspio vratit imali su i napad za X ili pobjedu, lako moguće da ova serija ide u 7.

Ja dajem više šanse za prolaz Bucksima...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
I ja mislim da ce Bucksi dobit seriju. Gledo sam samo prvo poluvrijeme..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ucini mi se na tren da ce Spursi ispustit pobjedu kad se GSW primaknuo na 2 ali su uspjeli..
Jos ce Washington na kraju okrenut Toronto..
Cavsi uspjeli dobit
Sad nekako mi izgleda da ce dobit i sljedece 2..
Jos ce Washington na kraju okrenut Toronto..
Cavsi uspjeli dobit

Fino Alla Fine
- ShangaiDevil
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari Williams
Ricky Rubio veceras ide preko 15.5 poena, ajmoooo. Ide utah vjerujemo u pobjedu svaka cast momcima, aaaaaaaaajmooooooooo 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne ide ni rubio preko 15.5
Bravo Utah
Westbrook i George los sut sinoc, Utah tricama unistila sve nade OKCa
Houston 50 koseva u jednoj trecini

Bravo Utah

Houston 50 koseva u jednoj trecini

Fino Alla Fine
- f1zd
Sad i hokej igraju?

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hahaha.. Da da.. Dosadilo im, vide da su ovo svladali

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
RIP Pacers
James ubio.. Oladipa nema 3 utakmice nigdje..

Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ono što sam nekidan rekao, ostajem pri tome, Cigladipo, šta drugo. Puno više se očekivalo od njega.
Još je najveća pozitiva onaj budalasti Stephenson, lik toliko provocira Jamesa da je to na granici smiješnog. Vjerujem da ga ponekad i izbaci iz takta.
Još je najveća pozitiva onaj budalasti Stephenson, lik toliko provocira Jamesa da je to na granici smiješnog. Vjerujem da ga ponekad i izbaci iz takta.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Potpis.AlkY je napisao/la: 26.04.2018., 06:43 Bome Lebronu svaka cast , iako smo svi znali sta ocekivati od njega kada krene PO. Jedino sta nece moci ovako sam sve do kraja , netko ce se morati jos ukljuciti
A ko bi se mogao uključiti.....?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Po ovome što se sada vidi nitko. Love kao da igra s dvije lijeve, Hill i Korver nisu u cvijetu mladosti, ostatak ekipe je srednja žalost. Da ih trenira Brad Stevens mislim da bi već bili u drugom krugu. Nije da želim reći da je Lue loš trener, ali upravo je to ono što fali da se ovakva momčad pomakne naprijed.
James je mašina samo takva, još uvijek najbolji igrač. Nevjerojatno koliko je svestran. Nije mi drag, nimalo, ali se teško može reći da nije najbolji.
James je mašina samo takva, još uvijek najbolji igrač. Nevjerojatno koliko je svestran. Nije mi drag, nimalo, ali se teško može reći da nije najbolji.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
King potvrdio da je zvijer ali isto tako mislim da su ovo njegove posljedne utakmice u Cavsima jer realno ta franzisa bar zasad nema buducnost,tako ako misli da uzme jos koji prsten mora promijeniti ekipu ali po mogucnosti da ne ode u Lakerse jer isto ti dodje igro ili za Cavse ili za Lakerse kad je najveci domet finale konferencije.
Cudesan preokret Oklahome bas sam gledao zadnju cetvrtinu Wess i George iscupali pobjedu iako su ciglarili cijelu tekmu.
Houston rutinski.
Cudesan preokret Oklahome bas sam gledao zadnju cetvrtinu Wess i George iscupali pobjedu iako su ciglarili cijelu tekmu.
Houston rutinski.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Vrlo vjerojatno. Još kad bi otišao u Philu, pff.
Mene zanima što je s Clippersima. Detroit su lijepo pokrali, imaju par pickova sada, a kad se svi oporave to će biti vrlo dobra ekipa. Beverly će biti spreman, Teodosić u drugoj godini u NBA, Harris je tu, Bradley isto, Lou Williams kao izuzetno bitan igrač, DeAndre Jordan, Galinari bi trebao proraditi, a ni ostatak momčadi nije kriminalan. Mislim da je najveća mana momčadi trener, Doc Rivers bi po meni trebao otići.
Mene zanima što je s Clippersima. Detroit su lijepo pokrali, imaju par pickova sada, a kad se svi oporave to će biti vrlo dobra ekipa. Beverly će biti spreman, Teodosić u drugoj godini u NBA, Harris je tu, Bradley isto, Lou Williams kao izuzetno bitan igrač, DeAndre Jordan, Galinari bi trebao proraditi, a ni ostatak momčadi nije kriminalan. Mislim da je najveća mana momčadi trener, Doc Rivers bi po meni trebao otići.