f1zd je napisao/la: 18.04.2018., 10:00
Bome, teško će Portland ovo okrenuti.....
Na to mogu zaboraviti,sad mi je jos vise zalije sto je se Boogie ozlijedio da je on tu mislim da bi isli i u veliko finale.
Boston me iznenadio s obzirom da igra bez Kyriea ali opet sam misljenja da ce Bucksi ovo okrenit.
Vcrs zanimljive utakmice.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Inace je godisnjica kad su Pacersi prosuli 27 poena protiv Cavsa prosle godine.. Dns odlican comeback, je da sam prespavo barem pola tekme Suci ne losi, manje glupih situacija za Cabse nego u prve dvije.. Cuvas LeBrona s jedne i trpas sve sta dobis u ruke s druge strane..
Bucksi bi mogli okrenut seriju..
Babo izresetao Cavse nema sta 11/15 iz igre 7/9 trice kakva partija.
Mislim da se Cavsi nece iscupat a Bucksi razmontirali Boston sto je bilo i za ocekivat,a Raptorsi i Wizardsi bi vrlo lako mogli ici u 7 mada je rano za takve prognoze.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Bitno da se netko ukazo za Pacerse.. Oladipa su udvajali, netko mora pogadjat.. Super da je Babo, moze opet sutra Nadam se da ce Pacersi sokirat naciju
Dosta lagane pobjede domacina, nadam se da ce i drugu doma tako dobit..
Pala prva metla.. Dns ocekujem drugu
Bio Miami relativno blizu ali Phila je ipak jaca i gotovo ne to u sljedecoj..
Dns vec navijen sat na Indianu i Cavse, zagrojavanje u vidu Bucksa i Celticsa, glavno jelo Juve Napoli, spavanac pa opet NBA..
CrashOverride je napisao/la: 22.04.2018., 07:23
Pala prva metla.. Dns ocekujem drugu
Bio Miami relativno blizu ali Phila je ipak jaca i gotovo ne to u sljedecoj..
Dns vec navijen sat na Indianu i Cavse, zagrojavanje u vidu Bucksa i Celticsa, glavno jelo Juve Napoli, spavanac pa opet NBA..
Gdje je derbi?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Sarma je napisao/la: 22.04.2018., 08:41
Bravo Utah, smiješna Oklahoma iako naravno nije ništa gotovo, Westbrook mnogo loš 5-17 uz 8 izgubljenih lopti...
Ma bitno da on sebi ganja triple double.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti