Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sam sa sobom.
A dotični ima ogromne rogove.
Jbte, ljudi se od čistog 3. mjesta dovedoše u situaciju da nemaju prednost domaćeg terena u prvom krugu.
Ako bi mogli birati (ali malo ko je u situaciji da bira tamo na zapadu), u svakom slučaju bolje im je da izaberu za protivnika u prvom krugu NOP, umjesto SAS.
"Trenutno" igraju protiv NOPa.
A dotični ima ogromne rogove.

Nešto gledam, da li Portland može završiti na 7. mjestu?

Jbte, ljudi se od čistog 3. mjesta dovedoše u situaciju da nemaju prednost domaćeg terena u prvom krugu.
Ako bi mogli birati (ali malo ko je u situaciji da bira tamo na zapadu), u svakom slučaju bolje im je da izaberu za protivnika u prvom krugu NOP, umjesto SAS.
"Trenutno" igraju protiv NOPa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ne moze bit bolje.. Sa Jazzom za trece mjesto..
SAS i Pelikani medjusobno.. Minnesota i Denver za direktan plasman u PO...
Bit ce zanimljivo..
Bit ce zanimljivo..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Znači, POR i UTA su 3/4, sigurno?CrashOverride je napisao/la: 11.04.2018., 08:13 Ne moze bit bolje.. Sa Jazzom za trece mjesto..
Bit ce zanimljivo..
NOP i SAS su 5/6??
OKC je 7???
A MIN i DEN su 8/9????
Bez obzira kako se tekme završile......

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ne.Frantic je napisao/la:Znači, POR i UTA su 3/4, sigurno?CrashOverride je napisao/la: 11.04.2018., 08:13 Ne moze bit bolje.. Sa Jazzom za trece mjesto..
Bit ce zanimljivo..
NOP i SAS su 5/6??
OKC je 7???
A MIN i DEN su 8/9????
Ako Wolvesi dobiju bit će sigurno ispred poraženog u SAS-NOP
Koliko ja znam.
Edit-ipak ne, oni su jednu utakmicu iza. Onda je moguće ovo što ti kažeš, samo što će OKC biti ispred poraženog u SAS-NOP(ako dobije, naravno)
- Frantic
- Formula 1
Naravnof1zd je napisao/la: 11.04.2018., 08:29Ne.Frantic je napisao/la:Znači, POR i UTA su 3/4, sigurno?CrashOverride je napisao/la: 11.04.2018., 08:13 Ne moze bit bolje.. Sa Jazzom za trece mjesto..
Bit ce zanimljivo..
NOP i SAS su 5/6??
OKC je 7???
A MIN i DEN su 8/9????
Ako Wolvesi dobiju bit će sigurno ispred poraženog u SAS-NOP
Koliko ja znam.
Edit-ipak ne, oni su jednu utakmicu iza. Onda je moguće ovo što ti kažeš, samo što će OKC biti ispred poraženog u SAS-NOP(ako dobije, naravno)

Jbga, kad je neopisiva gužva

Ajd, bolje ne razbijat glavu, sačekat da se tekme završe, pa će onda oficijelno poredati "tiebreakere" (ima 6-7 kriterija da se odredi ko je ispred a ko iza)

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 11.04.2018., 08:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mislim da ne.. Ima gro kombinacija, po 3 ekipe mogu imat isti omjer..
Iskreno, ne znam sta se gleda.. Pozicija u diviziji, medjusobni ogled.....
Edit: cuj 7
Iskreno, ne znam sta se gleda.. Pozicija u diviziji, medjusobni ogled.....
Edit: cuj 7

Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
S vecerasnjim mega okrsajima zavrsava sezona i onda pocinje ono pravo ono gdje se igra prava obrana.
Nadam se da ce moji Spursi podignuti nivo igre u playoffu nadam se da je Gregg nesto pametno smislio ali mislim da bi mogli iznenadit iako igraju vjerojatno poslije Kinga bez najboljeg igraca lige.
Sto se tice vecerasnjeg okleda izmedju Minnesote i Denvera prednost dajem domacinu a veliku borbu ce voditi Portland i Utah u borbi za 3 mjesto i prednost domaceg terena u playoffu.
Upravo procitao da je KD odbio produljiti opcioni ugovor kojeg je potpisao prosle sezone ako se nevaram 1+1,sigurno da zeli novi ugovor ali naravno puno bolji ali time bi mogao nastetiti klubu jer bi se morali rijesiti nekih bitnih igraca sa klupe tipa Igudala,Ligvinston ili West.
Prosle godine je izasao ususret klubu ali sad zeli pare ili ce mozda,ah sve je moguce postati slobodan igrac na ljeto.
Zamislite on,King i Leonard free agenti na ljeto ali nadam se da do toga u Leonardovom slucaju nece doci.
Sve u svemu jos 3 dana i pocinje ono pravo.
Nadam se da ce moji Spursi podignuti nivo igre u playoffu nadam se da je Gregg nesto pametno smislio ali mislim da bi mogli iznenadit iako igraju vjerojatno poslije Kinga bez najboljeg igraca lige.
Sto se tice vecerasnjeg okleda izmedju Minnesote i Denvera prednost dajem domacinu a veliku borbu ce voditi Portland i Utah u borbi za 3 mjesto i prednost domaceg terena u playoffu.
Upravo procitao da je KD odbio produljiti opcioni ugovor kojeg je potpisao prosle sezone ako se nevaram 1+1,sigurno da zeli novi ugovor ali naravno puno bolji ali time bi mogao nastetiti klubu jer bi se morali rijesiti nekih bitnih igraca sa klupe tipa Igudala,Ligvinston ili West.
Prosle godine je izasao ususret klubu ali sad zeli pare ili ce mozda,ah sve je moguce postati slobodan igrac na ljeto.
Zamislite on,King i Leonard free agenti na ljeto ali nadam se da do toga u Leonardovom slucaju nece doci.
Sve u svemu jos 3 dana i pocinje ono pravo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
"Navodno" ozljeđen, mislim da ljudi koji ga savjetuju su loši i tko zna što žele od SAS.Sarma je napisao/la:Šta se dešava sa Leonardom, jel moguće da je toliko dugo ozljeđen, stvarno šteta, nemaju Spursi šanse bez njega. Baš me zanima oće OKC na GSW
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Taman zavrsetak kakav se zakuhavo.. Odluka o zadnjem sudioniku PO u produzetku.. Jbg Denver
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Phila u finalu istoka
Cavsi ce imati heben poso sa Indianom, kao nekoliko puta prije nekoliko godina kad su tamo bili Hibbert, West,George i ekipa.. Jedina ekipa na istoku koja je mucila Cavse zbog nacina igre a to ocekujem i sad.. Svi zdravi kod Pacersa i nadam se prolasku pa na Toronto koji ih je ove sezone rastavljo na proste faktore..

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
OKC bi bez vecih problema trebo proc Jazz.. Mislim da su rakete vec pomele Minnesotu i ocekujem metlu GSW
Portland i Pelicans bi moglo do sedme otic..

Portland i Pelicans bi moglo do sedme otic..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Toronto ni u Torontu ne shvacaju ozbiljno vise 

Fino Alla Fine