PulsManager 2018.
-
Fullerton
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: RedBull
Interesuje me jedna situacija vezana za kvale,evo sad primer iz Australije:Fernando se kvalifikovao na 11 mesto,ali jeBotas dobio kaznu pa je Fernando startovao 10.kako se na kraju racuna da je fernando kvalifikovan na 10 ili na 11? ili da uprostim ovako,jel se dobijao 1 poen za fernanda jer startuje sa desete pozicije?
[u
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Gledaju se konačne startne pozicije, ne kvalifikacijski rezultat.
- Beethoven87
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Ante, za ubuduce... iako pretpostavljam koji je odgovor...
Gleda se konacna startna pozicija...
A ako netko slijedeci dan ipak starta npr. iz boxa, jer se desio neki kvar na dan utrke (kod prvog ulaza na stazu ili u krugu za zagrijavanje)?
Gleda se konacna startna pozicija...
A ako netko slijedeci dan ipak starta npr. iz boxa, jer se desio neki kvar na dan utrke (kod prvog ulaza na stazu ili u krugu za zagrijavanje)?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Formula1.com, rezultati, odabrati utrku i onda starting grid. Taj poredak se uzima za nasu bazu podataka i za igru.
Nisam siguran što rade u tom slučaju kojeg si naveo, ali sjeti se kad se tako nešto dogodilo pa pogledaj na f1.com kako su is pisali startni grid, to ti je odgovor onda.
Nisam siguran što rade u tom slučaju kojeg si naveo, ali sjeti se kad se tako nešto dogodilo pa pogledaj na f1.com kako su is pisali startni grid, to ti je odgovor onda.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Svi se pomiču za jedno mjesto na gridu.avetma je napisao/la: 26.03.2018., 14:23 Formula1.com, rezultati, odabrati utrku i onda starting grid. Taj poredak se uzima za nasu bazu podataka i za igru.
Osim, ako se nešto dogodi uoči kruga zagrijavanja ili pa startaju iz boksa, ali u tom slučaju svejedno se uzima startni grid kakav je samo sa jednim praznim mjestom na gridu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Uneseni rezultati i lova. Vidim da je sad novi prvoplasirani stvarno odabrao brutalnu ekipu za ovaj vikend, majstorski pogodak...
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Ante, nešto neštima što se tiče bodova. Nisu mi uračunati bodovi koje sam osvojio s motorom (Honda)
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bug, sređeno, hvala!
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kako sad gledam, Merc motor je skoro najmanje isplativ (uz Tag H.) jer osim samog Mercedesa ostali Merc motori će teško i rijetko u bodove. Dok ferr ima trenutno Hass da uzima bodove, Reno nije loš uz Mcl.
Istopila se prednost Merc PU i ovdje.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Bio bi njihov motor najisplativiji da su uzeli 1-2 na objema kvalama i trkama.Ciki-F1 je napisao/la: 09.04.2018., 00:28 Kako sad gledam, Merc motor je skoro najmanje isplativ (uz Tag H.) jer osim samog Mercedesa ostali Merc motori će teško i rijetko u bodove. Dok ferr ima trenutno Hass da uzima bodove, Reno nije loš uz Mcl.
Ali, pošto nisu.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
1-2 nece oni tako skoro i cesto uzimati. Kcale ajde, ali utrku tesko, mozda 2 ili najvise 3 u sezoni. Fali im Rosberg.Frantic je napisao/la: 09.04.2018., 12:58Bio bi njihov motor najisplativiji da su uzeli 1-2 na objema kvalama i trkama.Ciki-F1 je napisao/la: 09.04.2018., 00:28 Kako sad gledam, Merc motor je skoro najmanje isplativ (uz Tag H.) jer osim samog Mercedesa ostali Merc motori će teško i rijetko u bodove. Dok ferr ima trenutno Hass da uzima bodove, Reno nije loš uz Mcl.
Ali, pošto nisu.....![]()
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stigli rezultati 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ante planiraš li dizati cijene? Ovako, bez poreza, jako brzo bi mogli imati savršene ekipe. Više mi se sviđao stari koncept da budem iskren, vjerujem da nisam jedini.
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
A koja je to savršena ekipa? 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ferrari-Ferrari-Verstappen-Gasly

Aha shvaćam, želiš da se u drugom dijelu sezone igra ono usko od utrke do utrke sa manjim razlikama u bodovima? Onda prvi dio sezone baš postaje ključan.

Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dobra!

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja se kontao da li Hulka zamjeniti Verstappenom ili Ricciardom i izaberem Maxa
Mislim da Alonso zaslužuje veću cijenu za bar 2 miliona, a i Vandoorne isto, Sainz zasad ima 3 boda samo, a skuplji je od oba McLarenova vozača...

Mislim da Alonso zaslužuje veću cijenu za bar 2 miliona, a i Vandoorne isto, Sainz zasad ima 3 boda samo, a skuplji je od oba McLarenova vozača...
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Alonso ima taman cijenu. Sainz i Vandoorne imaju malo pojaku.....Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2018., 14:41 Ja se kontao da li Hulka zamjeniti Verstappenom ili Ricciardom i izaberem Maxa![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
A tu bi se dalo diskutirati oko cijena. Normalno da ce svatko od nas imati svoje videnje kakve bi cijene pojedini motor , sasija ili vozac trebali imati. I takoder ce svatko od nas misliti da smo bas mi "taj" koji je u pravu.Frantic je napisao/la: 16.04.2018., 14:57Alonso ima taman cijenu. Sainz i Vandoorne imaju malo pojaku.....Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2018., 14:41 Ja se kontao da li Hulka zamjeniti Verstappenom ili Ricciardom i izaberem Maxa![]()
Cijene su na startu bile takve kakva su bila otprilike predvidanja. E sad , ako se desi da je netko bolji ili losiji nego sta je predvideno , nemoze mu cijena bas toliko pasti ili narasti odjednom , ali s vremenom ce doci do cijene koje zasluzuje