PulsManager 2018.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Ante, niš'. Zaboravi. Našao sam grešku

Fullerton
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: RedBull
Interesuje me jedna situacija vezana za kvale,evo sad primer iz Australije:Fernando se kvalifikovao na 11 mesto,ali jeBotas dobio kaznu pa je Fernando startovao 10.kako se na kraju racuna da je fernando kvalifikovan na 10 ili na 11? ili da uprostim ovako,jel se dobijao 1 poen za fernanda jer startuje sa desete pozicije?
[u

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Gledaju se konačne startne pozicije, ne kvalifikacijski rezultat.

Beethoven87
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Ante, za ubuduce... iako pretpostavljam koji je odgovor...
Gleda se konacna startna pozicija...
A ako netko slijedeci dan ipak starta npr. iz boxa, jer se desio neki kvar na dan utrke (kod prvog ulaza na stazu ili u krugu za zagrijavanje)?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Formula1.com, rezultati, odabrati utrku i onda starting grid. Taj poredak se uzima za nasu bazu podataka i za igru.

Nisam siguran što rade u tom slučaju kojeg si naveo, ali sjeti se kad se tako nešto dogodilo pa pogledaj na f1.com kako su is pisali startni grid, to ti je odgovor onda.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 26.03.2018., 14:23 Formula1.com, rezultati, odabrati utrku i onda starting grid. Taj poredak se uzima za nasu bazu podataka i za igru.

Nisam siguran što rade u tom slučaju kojeg si naveo, ali sjeti se kad se tako nešto dogodilo pa pogledaj na f1.com kako su is pisali startni grid, to ti je odgovor onda.
Svi se pomiču za jedno mjesto na gridu.
Osim, ako se nešto dogodi uoči kruga zagrijavanja ili pa startaju iz boksa, ali u tom slučaju svejedno se uzima startni grid kakav je samo sa jednim praznim mjestom na gridu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Uneseni rezultati i lova. Vidim da je sad novi prvoplasirani stvarno odabrao brutalnu ekipu za ovaj vikend, majstorski pogodak...

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Ante, nešto neštima što se tiče bodova. Nisu mi uračunati bodovi koje sam osvojio s motorom (Honda)
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Bug, sređeno, hvala!

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kako sad gledam, Merc motor je skoro najmanje isplativ (uz Tag H.) jer osim samog Mercedesa ostali Merc motori će teško i rijetko u bodove. Dok ferr ima trenutno Hass da uzima bodove, Reno nije loš uz Mcl.
Istopila se prednost Merc PU i ovdje.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ciki-F1 je napisao/la: 09.04.2018., 00:28 Kako sad gledam, Merc motor je skoro najmanje isplativ (uz Tag H.) jer osim samog Mercedesa ostali Merc motori će teško i rijetko u bodove. Dok ferr ima trenutno Hass da uzima bodove, Reno nije loš uz Mcl.
Bio bi njihov motor najisplativiji da su uzeli 1-2 na objema kvalama i trkama.
Ali, pošto nisu..... :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Frantic je napisao/la: 09.04.2018., 12:58
Ciki-F1 je napisao/la: 09.04.2018., 00:28 Kako sad gledam, Merc motor je skoro najmanje isplativ (uz Tag H.) jer osim samog Mercedesa ostali Merc motori će teško i rijetko u bodove. Dok ferr ima trenutno Hass da uzima bodove, Reno nije loš uz Mcl.
Bio bi njihov motor najisplativiji da su uzeli 1-2 na objema kvalama i trkama.
Ali, pošto nisu..... :chill:
1-2 nece oni tako skoro i cesto uzimati. Kcale ajde, ali utrku tesko, mozda 2 ili najvise 3 u sezoni. Fali im Rosberg.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Stigli rezultati :thumbs:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ante planiraš li dizati cijene? Ovako, bez poreza, jako brzo bi mogli imati savršene ekipe. Više mi se sviđao stari koncept da budem iskren, vjerujem da nisam jedini.
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
A koja je to savršena ekipa? :)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
avetma je napisao/la: 15.04.2018., 19:48 A koja je to savršena ekipa? :)
Ferrari-Ferrari-Verstappen-Gasly :mrgreen:

Aha shvaćam, želiš da se u drugom dijelu sezone igra ono usko od utrke do utrke sa manjim razlikama u bodovima? Onda prvi dio sezone baš postaje ključan. :)
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Felipe je napisao/la: 15.04.2018., 21:07 ...Ferrari-Verstappen...:mrgreen:
Dobra! :rofl:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja se kontao da li Hulka zamjeniti Verstappenom ili Ricciardom i izaberem Maxa :facepalm:

Mislim da Alonso zaslužuje veću cijenu za bar 2 miliona, a i Vandoorne isto, Sainz zasad ima 3 boda samo, a skuplji je od oba McLarenova vozača...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2018., 14:41 Ja se kontao da li Hulka zamjeniti Verstappenom ili Ricciardom i izaberem Maxa :facepalm:

Mislim da Alonso zaslužuje veću cijenu za bar 2 miliona, a i Vandoorne isto, Sainz zasad ima 3 boda samo, a skuplji je od oba McLarenova vozača...
Alonso ima taman cijenu. Sainz i Vandoorne imaju malo pojaku.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 16.04.2018., 14:57
Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.04.2018., 14:41 Ja se kontao da li Hulka zamjeniti Verstappenom ili Ricciardom i izaberem Maxa :facepalm:

Alonso ima taman cijenu. Sainz i Vandoorne imaju malo pojaku.....
A tu bi se dalo diskutirati oko cijena. Normalno da ce svatko od nas imati svoje videnje kakve bi cijene pojedini motor , sasija ili vozac trebali imati. I takoder ce svatko od nas misliti da smo bas mi "taj" koji je u pravu.

Cijene su na startu bile takve kakva su bila otprilike predvidanja. E sad , ako se desi da je netko bolji ili losiji nego sta je predvideno , nemoze mu cijena bas toliko pasti ili narasti odjednom , ali s vremenom ce doci do cijene koje zasluzuje :).
slikaslika slika
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡