General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
fala space na linku!
muchos gracias alonsu na poklonu...ajde, barem neka korist od njega. i šefa mu browna.
prvi prime tekst za pročitat:
https://www.motorsport.com/f1/news/how- ... y-1019437/
mada, puno više me zanima motorsport tv i dokumentarci koji se plaćaju po net-u. duke i tako to... to je mjesec dana trial period.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
Mr.Spaceguy je napisao/la: 27.03.2018., 14:28 Tko cita motorsport.com mozete se registrirati sa Alonsovim couponom ALONSO2018. Dobiti ce te pristup Primeu na tri mjeseca.
Hvala na informaciji :pivo: :pivo: :pivo:

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Jedno pitanje , jel se dobiva kakva nagrada ako skupiš album Paninija Rusija 2018.?
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
slika
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Osobno najbolja voda koju sam u HR pio je uvjerljivo iz dedinog bunara u Zagorju i naravno u Lici/GK. Mogu reći i da Kvarner zbog Učke ima odličnu vodu. ZG je isto OK samo se treba paziti kakve su cijevi jer ima dosta starih pa se nakupi kamenac. Zanimljiva tema jer baš razmišljam zadnjih nekoliko dana koje sam proveo u Švedskoj kao turist - ovdje su mi svi rekli da je voda iz slavine pitka, ali mogu reći da je uvjerljivo najodvratnija voda koju sam ikad probao. Toliko je istretirana kemikalijama da sam uzeo jedan gutljaj i potpuno odustao od pijenja te vode... Ako se uopće može nazvati vodom. Poljska je blago ispod Hrvatske, čak na dosta mjesta kažu da nije pitka iako je okus vode OK.
Sisu (fin.)

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
Vidiš, meni je voda u Švedskoj bila jako dobra, odlična. Mislim da nama Brođanima trenutno nije problem što nemamo pitke vode (iako se ni tu ne zna to pije, a tko plaća) koliko rafinerija u Bosanskom Brodu koja nas truje već 9 godina, i što nitko od vladajućih ne pokušava promijeniti nešto dok istovremeno djeca u povećanoj stopi obolijevaju od raznih karcinoma.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Meni ta švedska "voda" nema veze s vodom. Ima okus kao neki sasvim sedmi kemijski sastav, a ne voda. Imam osjećaj kao da mi je netko izlio deterdžent u vodu i dao mi da to pijem....
Sisu (fin.)

Crankshaft
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alonso, Renault
Možda ovisi u kojem dijelu države. Tamo gdje sam ja bio uopće nije imalo okus, baš onako kako treba biti.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Zadovoljan sam vodom u ZG, ali npr. na Krku je lošija od ZG.
Lomi te, al se nedaš

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
voda u Zagrebu je uglavnom loša, puno kamenca, a u nekim dijelovima grada smrdi na klor, pa čak i flor.
Majki - po čemu je voda na Krku lošija od one u Zg?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Explorer je napisao/la: 04.04.2018., 18:55 voda u Zagrebu je uglavnom loša, puno kamenca, a u nekim dijelovima grada smrdi na klor, pa čak i flor.
Majki - po čemu je voda na Krku lošija od one u Zg?
Evo ovdje u Dubravi je jako dobra voda. Odlična da ne kažem. A na Krku je drugačiji okus, navodno da dobivaju vodu iz Rijeke ali, to je neusporedivo. Znam da može i do cijevi bit, ali opet, ljetujem tamo cijeli život i sa sigurnošću govorim da je voda u Zagrebu bolja nego na Krku.
Lomi te, al se nedaš

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Na fluor nemre voda smrdit jer i da se stavlaju soliod fluora u vodu, ne može ništa bit jer fluoridi su stabilni ioni i ne posebno opasni za razliku od elementatrnog plina... A da o uvođenju elementarnog fluora u vodi da ni ne pričamo. Nije stabilan... Nema govora da voda zaudara na fluor.
Lomi te, al se nedaš

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Naravno za fluoride kažem u normalnoj dozi. Upravo sam pročito da je smrtonosna doza natrij fluorida za 70 kila tešku osobu 5-10 grama unosa. Znači relativno jako stabilno u odnosu na fluor... Ti si mrtav i puuuno prije nego si unio 5 grama fluora u sebe...
Lomi te, al se nedaš

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Mogu reći i da je voda u Španskom i Malešnici ganc fina, doduše to su relativno novi kvartovi pa je možda stvarno samo do cijevi.... :?
Sisu (fin.)

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Nešto puno novih članova danas... :chill: :chill: :mrgreen:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Pitam se zašto... :zubo:
Inače pohvale na novoj nagradnoj igri, vidi se da daje rezultate...
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Članak sa najviše komentara :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la: 23.04.2018., 19:15 Malo off ali meni je trebalo dosta dugo da se rjesim indexa, naviko se na dizajn, dolazak vijesti i tako to.
Premda ima dosta puno kvalitetnijih portala takve prirode ali navika je navika..
Da mi je sto tisuća eura viška - sutra bih pokrenuo news portal jer je ovo kriminalno na što liče naši portali danas. Baš svi, bez iznimke. Postoji gradacija koji je možda malo manje očajnički katastrofalan, ali jadno ih je uopće uspoređivati.

p.s. prebacujem nas u general temu :novine:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Meni to sve izgleda jako neprofesionalno.. Napravljeno samo zato da se napravi, neko mu reko hocu ovo i ovo i on odradi, masta nula, realnost takodjer, ozbiljnost neozbiljna, profesionalizam gotovo da ni ne postoji..
Najvise me smetaju prepisani ili prevedeni clanci za 60 gresaka..
Fino Alla Fine

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
kad smo kod toga, kad bih ja imao sto tisuća eura, kupio bih kartu kiliju za italiju, ne bi li se malo angažovao na forumu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡