Imam jedno pitanje vezano uz ovu situaciju. Kad netko iz defense-a izbije loptu QB-u (takozvani fumble ako ne griješim), gleda li se na to kao na grešku QB-a (nije na vrijeme učio opasnost) ili je to primarno greška offense linea koji nisu uspjeli zaustaviti defense line i tako zaštiti QB-a?
General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
A i ja postavljam naivna pitanja. Normalno da Ameri moraju ubaciti kilu reklama u sve živoFrantic je napisao/la: 05.02.2018., 15:23Malo je kraće.DaveGilmour je napisao/la: 05.02.2018., 14:58 Kad su se malo dojmovi slegli mogu reći da mi je sama utakmica bila super. U čevrtoj četvrtini mi nije padalo na pamet ići spavati makar je bilo već pola 4.
Jedina mana je što je igra užasno spora. Rastegnuti utakmicu od sat vremena na skoro 4 sata je ipak malo too much. Jel situacija nešto bolja u regularnom dijelu sezone (računam možda je manje reklama pa su i stanke kraće)?
Ali samo malo.![]()

Svejedno, mogao bih krenuti pratiti NFL od sljedeće sezone ako nađem dovoljno slobodnog vremena.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Uvijek je greška QBaDaveGilmour je napisao/la:Imam jedno pitanje vezano uz ovu situaciju. Kad netko iz defense-a izbije loptu QB-u (takozvani fumble ako ne griješim), gleda li se na to kao na grešku QB-a (nije na vrijeme učio opasnost) ili je to primarno greška offense linea koji nisu uspjeli zaustaviti defense line i tako zaštiti QB-a?

Utakmice su, kao što @Frantic kaže, samo malo kraće. Uglavnom počinju u 19:00, a završavaju oko 22:30, kad počinju preostale 2-3 utakmice i one završavaju oko 1:30
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Odgledah do kraja, jedva, jutros pola časova prespavao, niti sad ne mogu raditi ništa, ali vrijedilo je kao i svake godine
Drago mi je zbog Bird ganga, jedini ptičiji tim koji volim pored Cardsa, sve ostale mrzim iz dna duše
Drago mi i zbog Pedersona i Schawrtza koji su apsolutno zaslužili prsten i mašina poput Ertza i Jenskinsa, ima ih još, koji spadaju u elitu NFL-a.
Sad neka se FO ovih timova koji trebaju QB-a potuče za Folesa, QB-a sistema koji je odradio gotovo savrešno sve što mu je trenerski staff pripremio iza najbolje OL lige, a da Kirk sleti u Phoenix da osvojimo Larryu taj bagavi prsten što ga promašuje cijelu karijeru.

Sad neka se FO ovih timova koji trebaju QB-a potuče za Folesa, QB-a sistema koji je odradio gotovo savrešno sve što mu je trenerski staff pripremio iza najbolje OL lige, a da Kirk sleti u Phoenix da osvojimo Larryu taj bagavi prsten što ga promašuje cijelu karijeru.

U statistici to ide na QB-a, ali naravnoda svaki od guard i OL ima svoj matchup priliko svake akcije i njemu na dušu ide ako ga defanzivac dobije 1 na 1 i dođe do QB-a, njega će treneri razapeti. Osim ako je QB pogrešno pročitao formaciju obrane prije snapa i nije postavio sebi protekciju za neki blitz ili slično.DaveGilmour je napisao/la: 05.02.2018., 15:24Imam jedno pitanje vezano uz ovu situaciju. Kad netko iz defense-a izbije loptu QB-u (takozvani fumble ako ne griješim), gleda li se na to kao na grešku QB-a (nije na vrijeme učio opasnost) ili je to primarno greška offense linea koji nisu uspjeli zaustaviti defense line i tako zaštiti QB-a?
Obrigado Felipe
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Neznam gdje bi pisao pa cu tu. Uglavnom u vezi Max tv to go. Ako itko planira preko toga gledati utrke kada krenu moj savjet je da unaprijed trazite drugo rijesenje jer to vise nije za zivjeti. Znaju oni koji su prosle sezone pokusavali gledati utrke na taj nacin pa sta se desavalo , sve uredu , emisija prije utrke u redu , minuta prije starta blokada.
Tako ni ja vec dugo vrijeme nisam to koristio ali sam isao pokusati jucer i danas barem Ligu prvaka pogledati i dalje ista prica. Jucer prije utakmice sve u redu , emisija koja ide uzivo isto u redu , krene utakmica gotovo. I ne samo da je blokiralo nego vise nece ni stranicu ucitati do kraja. Ista prica i danas u vrijeme utakmice. Imam odlican internet tako da nije do toga. Znaci koliko rade na tom Max tv to go i da oni jos uvijek nisu u stanju napraviti da to normalno radi. A kao napravili i novu aplikaciju , tehnologiju neznam ni sam sta sve ne.
Mozda je to samo meni tako neznam , ali unaprijed upozorenje onima koji planiraju gledati tako utrke.
Lako za mene , meni je to besplatno. Ali mi je zao ljudi koji placaju tu uslugu a ne dobiju nikakvu uslugu. Sramota
Tako ni ja vec dugo vrijeme nisam to koristio ali sam isao pokusati jucer i danas barem Ligu prvaka pogledati i dalje ista prica. Jucer prije utakmice sve u redu , emisija koja ide uzivo isto u redu , krene utakmica gotovo. I ne samo da je blokiralo nego vise nece ni stranicu ucitati do kraja. Ista prica i danas u vrijeme utakmice. Imam odlican internet tako da nije do toga. Znaci koliko rade na tom Max tv to go i da oni jos uvijek nisu u stanju napraviti da to normalno radi. A kao napravili i novu aplikaciju , tehnologiju neznam ni sam sta sve ne.
Mozda je to samo meni tako neznam , ali unaprijed upozorenje onima koji planiraju gledati tako utrke.
Lako za mene , meni je to besplatno. Ali mi je zao ljudi koji placaju tu uslugu a ne dobiju nikakvu uslugu. Sramota

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I ja od ove godine imam Max TV to go besplatno, sjećam se da su mnogi po forumu pisali o tom problemu, ne gledam ga baš često, ali baš sam za vikend gledao tekmu Dinamo-Hajduk i taman se na početku sve zablokiralo, ali sam za par minuta uspio refreshati i ponovo pokrenuti te je kasnije sve radilo normalno. Ako će biti F1 na Areni i ako ću gledati preko to go-a, definitivno ću pripremiti plan B 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ja sam imao užasne probleme do prošle godine. Od prošle godine do danas mi radi vrhunski, pogledao sam 5-6 utrka na mobitelu bez trzaja.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- AlkY
- Formula 1
Sta se tice tekme Dinamo Hajduk i meni je donekle OK radilo , ali zadnja 2 dana na Ligi prvaka katastrofa.
Explorer , ja sam primjetio da i meni na mobu puno bolje radi nego na kompu. Vjerojatno je preko moba manje podataka potrebnije preuzimati tokom gledanja , manja rezolucija itd. Ali na kompu je prosle sezone na 80% utrka bilo problema. Znam da su se i ovdje ljudi dosta zalili pa mi je bilo lakse da nisam jedini.
Uglavnom , alternativu svatko mora imati jer nece biti iznenadujuce ako na startu utrka stane ( svi znamo koliko je start bitan ) , ili ako svakih 20 sek slika stane , pa refresh pa opet 20 sek stane itd. Ili sta je isto cesto znalo biti zvuk ide slika ne , svojevrsni F1 radio
. Svakakvih problema je bilo
Explorer , ja sam primjetio da i meni na mobu puno bolje radi nego na kompu. Vjerojatno je preko moba manje podataka potrebnije preuzimati tokom gledanja , manja rezolucija itd. Ali na kompu je prosle sezone na 80% utrka bilo problema. Znam da su se i ovdje ljudi dosta zalili pa mi je bilo lakse da nisam jedini.
Uglavnom , alternativu svatko mora imati jer nece biti iznenadujuce ako na startu utrka stane ( svi znamo koliko je start bitan ) , ili ako svakih 20 sek slika stane , pa refresh pa opet 20 sek stane itd. Ili sta je isto cesto znalo biti zvuk ide slika ne , svojevrsni F1 radio

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vq3nWnTkFbk&t=1s[/youtube]
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li zna tko sto ce ovo bit https://fantasy.formula1.com/
i kad pocinje
i kad pocinje
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Opaa, oni zbilja ubacuju sve američko u F1, točnije projekat F1 mi baš liči na ESPN, a jedan od vlasnika Libertya je bivši direktor ESPN-a 
Fantasy sam uvijek volio igrati, e sad ne znam na koju foru će izvući ovaj za F1, pada mi na pamet samo Antin F1puls manager.

Fantasy sam uvijek volio igrati, e sad ne znam na koju foru će izvući ovaj za F1, pada mi na pamet samo Antin F1puls manager.
Obrigado Felipe
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Neka se Ante tuzi ako mu ukradu idejuFelipe je napisao/la: 19.03.2018., 16:06 Opaa, oni zbilja ubacuju sve američko u F1, točnije projekat F1 mi baš liči na ESPN, a jedan od vlasnika Libertya je bivši direktor ESPN-a

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije to moja ideja, imaš sličnih po netu koliko hoćeš.
A s njihovim budžetom ću im napravit čudo od igre, i da svakom igraču hostese stavljaju bobice grožđa u usta dok biraju motor i šasiju. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
I da nam drže suncobrane iznadavetma je napisao/la: 19.03.2018., 17:51 Nije to moja ideja, imaš sličnih po netu koliko hoćeš.A s njihovim budžetom ću im napravit čudo od igre, i da svakom igraču hostese stavljaju bobice grožđa u usta dok biraju motor i šasiju.
![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
Ma ima fantasya na puno nacina. Kako je Ante rekao , ovakav sistem kao na portalu postoji na jos puno stranica. Takoder sam prosle sezone igrao neki sistem gdje kupujes mislim vise vozaca plus sasija i motor , ali za svaku stavku postoji ugovor na 2-3-4-5 utrka. Isto zanimljiv sistem , jer ako uzmes npr Kovalainena na 3 utrke i kad mu istekne ugovor nemozes opet njega potpisat nego drugog vozaca pa tek onda opet njega pa se dosta mora taktizirati i tako. Uglavnom , nade se puno zanimljivih sistema.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Autosport nudi 30 dana free trial na svoj Plus program. Nije potrebno unositi podatke sa kartice.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Tko cita motorsport.com mozete se registrirati sa Alonsovim couponom ALONSO2018. Dobiti ce te pristup Primeu na tri mjeseca.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Oho, fino nas Fernando častiMr.Spaceguy je napisao/la: 27.03.2018., 14:28 Tko cita motorsport.com mozete se registrirati sa Alonsovim couponom ALONSO2018. Dobiti ce te pristup Primeu na tri mjeseca.

Svaka čast, odlično

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Riješio se Hondecroatic f1 je napisao/la: 27.03.2018., 23:51Oho, fino nas Fernando častiMr.Spaceguy je napisao/la: 27.03.2018., 14:28 Tko cita motorsport.com mozete se registrirati sa Alonsovim couponom ALONSO2018. Dobiti ce te pristup Primeu na tri mjeseca.![]()
Svaka čast, odlično![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik