MotoGP sezona 2018.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Kakav klasik, i treće školovanje Marca od strane Dovija ako dobro brojim ove posljednje krugove. :D Nevjerojatno ponosan utrkom za otrvaranje sezone i raznovrsnosti u vrhu, tu su svi glavni proizvođači i jako su blizu, što me veseli.

Grande Andrea!
Obrigado Felipe

benty20
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
I najdosadnija utrka moto gp-a je uzbudljivija od napete utrke f1! Nadam se da će ovogodišnje promjene barem malo unijeti živosti u f1.
Prva utrka, vrlo dobra i beka ovakav poredak (što se mene tiče) bude u na kraju u ukupnom poretku!
Jedino mi nikako nije jasan katastrofalan rezultata Fenatia u moto2... :facepalm:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Moto GP je trenutacno najsavrsenije (izjednaceno i nezvjesno) auto-moto takmicenje na planeti! (y)

Cestitke Dovi-u clap clap, ukrotio je razjarenog bika, sve vise podsjeca na Stonera :gandalf:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Schumi, Seb
Zarco je zaslužan za ovako zbijen poredak. Da su Marquez ili Dovizioso odmah na startu bili na vrhu, brzo bi se to razvuklo. Ali dobro ih je Zarco držao. Na kraju se opet pokazao samo kao pacemaker, i onda propao. Znam da ima slabiji motor, ali trebao bi razmisliti malo o drugačijoj strategiji. Nešto kao što radi Dovizioso.
Lorenzo se počeo primicati prije Vinalesa. Kad vidimo dokle je Vinales dogurao, može se slobodno reći da bi i Lorenzo bio u toj borbi da nije pao. Na kraju je malo falilo da Vinales završi odmah iza Rossija, a bio je 15-ti.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mislim (nisam 100% siguran) da je Vinales već bio pretekao Lorenza prije nego je ovaj pao.
A pred kraj trke niko nije imao Vinalesov tempo.
Moja pretpostavka je da bi Lorenzo završio 8.-9. (Zarco na 8. kasnio 7,5sec, Iannone na 9. skoro 13sec).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
čestitke doviju na velikoj pobjedi i rossiju na podiju.
ostadoh bez 20 kn, ali nema veze. bitno je da smo i na ovoj stazi dobri.
utrku nisam pogledao. :facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Schumi, Seb
Frantic je napisao/la: 19.03.2018., 07:20 Mislim (nisam 100% siguran) da je Vinales već bio pretekao Lorenza prije nego je ovaj pao.
Moja pretpostavka je da bi Lorenzo završio 8.-9. (Zarco na 8. kasnio 7,5sec, Iannone na 9. skoro 13sec).
Nije. Bio je došao iza njega, onda je Lorenzo pretekao Millera. I pritiskao je jednog Suzukija kada je pao.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Schumi je napisao/la: 19.03.2018., 19:56
Frantic je napisao/la: 19.03.2018., 07:20 Mislim (nisam 100% siguran) da je Vinales već bio pretekao Lorenza prije nego je ovaj pao.
Nije. Bio je došao iza njega, onda je Lorenzo pretekao Millera. I pritiskao je jednog Suzukija kada je pao.
OK.
Ali opet ostajem pri svom mišljenju, a to je 8. - 9. mjesto za Lorenza na kraju.
Nebitno.
Još se on nije sastavio sa tim Dukcem.
Što se mene tiče i ne mora.
Zato neka Dovi odrađuje svoj posao..... (ako već Rossi to ne bude u stanju).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
zekohonda je napisao/la: 19.03.2018., 09:09 čestitke doviju na velikoj pobjedi i rossiju na podiju.
ostadoh bez 20 kn, ali nema veze. bitno je da smo i na ovoj stazi dobri.
utrku nisam pogledao. :facepalm:
Evo ti link za pogledati (ako još nisi)
http://fullmatchsports.com/motogp-losai ... -race-720p
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Dovizioso holds Honda/Suzuki MotoGP talks as he awaits Ducati offer.
https://www.autosport.com/motogp/news/1 ... zuki-talks
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Nema od toga ništa, Ducati će staviti na stol ponudu i on će ju uzeti, nema nikakve logike niti svrhe da ide u Hondu ili Suzuki. Kad malo bolje razmislim, ne znam koja od te dvije opcije bi bila gora.
Obrigado Felipe

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Nema teoretske šanse da će Ducati pustiti jednog od dva vozača i jedinog u MotoGP-u koji razumije njihov trenutni motor da ode - nema šanse! To Dovi zna, zato i cima s ovim forama - da gurne još koju nulu na ugovor, jbga ipak je i on Talijan... :zubo:
Sisu (fin.)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kiša pada u Argentini, već sad je malo začinila MotoGP vikend, a moglo bi je biti i sutra u utrci :)

Oba tvornička Ducatija morat će prolaziti kroz Q1 u kvalifikacijama, na današnjem FP3 bilo je premokro da bi itko popravio jučerašnja vremena i zbog toga su otpala oba Ducatija. Direktno u Q2 prošli su Marquez, Crutchlow, Pedrosa, Rabat, Iannone, Vinales, Rossi, Rins, Zarco i Miller.

Dovi bi trebao proći bez problema, a Lorenza bi i po suhom i pogotovo po mokrom mogao izbaciti Petrucci, jedina prava prijetnja tvorničkim Ducatijima :mrgreen: Ipak, kiša možda dodatno promiješa stvari pa se netko od neuobičajenih sumnjivaca ubaci u borbu za Q2 (Syahrin i Redding mi padaju na pamet).

Q1 kreće u 20:10, a Q2 u 20:35 (15 minuta obje sesije).

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ima neko link za dobar stream? ove koje ja nalazim su krepali i jako loše kvalitete
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
senna66 je napisao/la: 07.04.2018., 20:17 ima neko link za dobar stream? ove koje ja nalazim su krepali i jako loše kvalitete
Probao sam naći neki Ace, ali ništa, sad sam se uključio na ovaj, nije neka kvaliteta, ali na ovoj stranici skoro nikad nema problema:
http://www.usagoals.me/c/motorsports/25 ... ve-stream/

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 07.04.2018., 20:23
senna66 je napisao/la: 07.04.2018., 20:17 ima neko link za dobar stream? ove koje ja nalazim su krepali i jako loše kvalitete
Probao sam naći neki Ace, ali ništa, sad sam se uključio na ovaj, nije neka kvaliteta, ali na ovoj stranici skoro nikad nema problema:
http://www.usagoals.me/c/motorsports/25 ... ve-stream/
hvala :thumbs:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ništa od Lorenza u Q2 :zubo:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Aleix i Dovi idu dalje, Lorenzo ispao kao 4. u Q1, starta 14.
Grid od 13. mjesta: Abraham, Lorenzo, Redding, Pol Espargaro, Simeon, Petrucci, Bautista, Luthi, Smith, Morbidelli, Syahrin, Nakagami.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
izlaze na sliksicama :klopa:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec