Solidna utrka. Šteta što su oba Nissana i Acure upali u probleme tokom noći i jutra jer se činilo da bi eventualno mogli zaprijetiti Cadillacu i učiniti završnicu malo zanimljivijom.
Šteta i za Alonsa i Norrisa jer su mogli komotno doći do podija. Nadam se da ćemo nekoga od njih dvojice vidjeti u Le Mansu ove godine.
zekohonda je napisao/la: 30.01.2018., 12:47
završi daytona i ja tek sad primijetih na 100% dnevne izvještaje nekog hrvata koji nije baš motorsport fan. http://100posto.hr/tag/daytona
Bolje da si skužio sada, nego nikada.......
Trenutno sam, u uredu..... kada stignem, pročitam. Po fotkama se čini..... nice!
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
ovu subotu vozi se 3. dio endurance maratona 36 sati floride.
naravno, riječ je o 12 sati sebringa, najstrarijoj i najprestižnijoj američkoj endurance utrci.
dole vidite kako ameri mame fanove da dođu...a dangubama u libertyu smetaju gridsice.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
prati li iko osim mene? teško.
ono kad se u endurance utrci dogodi kontakt između vodećih u prvom zavoju.
ali dobro, to ide mojima u korist.
i corvetta imala kontakt, probušila gumu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.