Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari

Majki2111 je napisao/la: 2. Pitanje kolko je Emery loš trener, kolko se sječam on je Sevillu digo na veći nivo, osvojio europe ligu sa njima...
Kakav je to trener koji ispusti 4-0 iz prve utakmice protiv Barce i strucno primi 6 komada u drugoj, a sad ove godine ispadne od Reala koji je stedio cak 4 kljucna igraca, s pola gasa dali 5 komada u 2 tekme. I to s onim panjem Benzemom koji se vodi kao igrac manje jer ni tribine stadiona ne moze pogodit. To osvajanje LE sa Sevillom mu je plafon...nema sto traziti u LP...
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Niste valjda stvarno ocekivali nesto od PSGa.. Pristup.. Igra.. Nula bodova.. I Real ovakav kakav je ove sezone je to rjesio lagano.. A kako Emery i dalje ostaje na klupi nikome nije jasno.. Sa Sevillom je bio dobar ali PSG hoce da igra sa velikim deckima a ocito Unai nije taj tip trenera, Sevilla mu ja plafon, ne da je Sevilla losa ali nije kalibar za zavrsnice Lige prvaka ..

A danas ocekujem Spurse da naprave iskorak i izadju iz prosjecnosti, nazalost po Juventus..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@senna, crash
To je to otprilike. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
Ma nikakvo ćudo, kada su uspjeli prošle godine onakvu prednost prokockati. Ono protiv Bayerna je bila loša igra Bayerna, ništa drugo. To su demonstrirali i u revanšu. Ovo sinoć nisam ni gledao. Ali gledam sastave, nemaju Neymara, a Draxler sjedi na klupi do 70 minute. :facepalm:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Zanimljivo ali isto tako je i cinjenica. Znaci kada netko kritizira Barcu , Real , Bayern itd. Uvijek se netko nade da brani te klubove , kada netko kritizira PSG nema nikoga. Sta nam to govori ? Da od PSG-a nikad normalnog kluba. Barca , Real , Bayern itd su klubovi koji se postuju i u svakom kutu nades nekog istinskog fana tog kluba , ali ja jos nisam niti jednog fana PSG-a niti sreo , niti upoznao niti na internetu vidio. Parama i takvom psihlogijom kluba se nemoze napraviti niti ekipa , a kamoli privuci navijace ( naravno osim ljudi iz Pariza).
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Teško ćeš ga @AlkY i sresti (ja pored PSGa, nisam dosad sreo nekog fana Man Citya npr....).Imam osjećaj da ćeš prije sresti nekog fana Lyona, Monaca, Marseillea, pa čak i Saint-Etiennea ili Nantesa,...., nego PSGa.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 07.03.2018., 15:24 Teško ćeš ga @AlkY i sresti (ja pored PSGa, nisam dosad sreo nekog fana Man Citya npr....).Imam osjećaj da ćeš prije sresti nekog fana Lyona, Monaca, Marseillea, pa čak i Saint-Etiennea ili Nantesa,...., nego PSGa.
Istina da. pa recimo mojoj curi je uz Liverpool jako drag St Etienne. Ali to sta kazes , da netko navija za PSG nisam cuo ni prije dolaska Arapa a bome niti poslije.
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Juve macka s devet zivota. Igraju katastrofalno, Tottenham dominira cijelo vrijeme i onda im ovi daju dva gola unutar par minuta. Pipita dao tri gola uz asistenciju.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Jalova je to dominacija.
Već 10 minuta nisu šutnuli u okvir gola
Edit: zamalo ga ja ne nasluti :mrgreen:
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 07.03.2018., 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Sudac ocajan, tri penala nije sudio.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 07.03.2018., 22:33 Sudac ocajan, tri penala nije sudio.
Ma sve je očajno ovdje.
Da nema rezultatske neizvjesnosti davno bih ugasio

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 07.03.2018., 22:36
Mr.Spaceguy je napisao/la: 07.03.2018., 22:33 Sudac ocajan, tri penala nije sudio.
Ma sve je očajno ovdje.
Da nema rezultatske neizvjesnosti davno bih ugasio
A opet puno zanimljivije od jucerasnja kamilica.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Juče je bilo, žali Bože milijardi.
Nisam ni gledao drugo poluvrijeme.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Spursi mala ekipa i dalje.. Opet su pali.. Ovakav Juve je trebalo busit za rekorde..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
To su te velike ekipe (Real, Bar, Mil, Juv, Int, Bay, Mutd, Liv).
Od zadnjih 30 LP osvojili su 25, a od 62 ukupno, osvojili su 42 (sabro sam onako iz glave).
Ajax, Benfica, Porto, Dortmund,...., će teško više osvojiti LP, možda ako se potrefi neka izuzetna generacija (uz malo i sreće). Benfica ima još i kletvu. :mrgreen: Može se očekivati osvajanje LP i nekoga ko je ulupao bruku novaca u ekipu (Chelsea je to već uradio, a možda se nekad ti silni novci isplate PSGu i Cityu). I to je to.
Ekipe poput C.Zvezde i Steaue mogu zaboraviti na LP.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Uvijek treba srece da se osvoji LP,na stranu ostale kvalitete koje moras imat, bez srece se mozes *****..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
PSG i City nisu ekipe bez istorije.
To što sad nisu planetarno poznate (City već jeste al eto), ne znači da za 10 godina neće biti.
Chelsea prije Abramoviča je bio osrednji klub koji je dovodio islužene igrače koji bi tu završavali karijeru.
Sad je to već drugačija priča. Može se nazvati velikim klubom.
Novac ubrzava odrastanje kluba. Samo ne može baš preko noći doći se do rezultata.
Osvrnuo bih se još jednom na priču da je dokaz uspjeha osvajanje LP.
Uspjeh je doći u četvrtfinale (8 najboljih u Evropi), extra uspjeh je doći u polufinale (4 najboljih u Evropi).
Kad se pogleda današnja konkurencija za osvajanje LP trebalo bi biti jasno zašto je to tako.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mene smeta kad se kaka da su Chelsea, PSG i City ekipe bez povijesti. Svi su osvajali nacionalna prvenstva i kupove sto domace sto europske. Naravno da je sve krenulo uzlaznom putanjom ulaskom stranog kapitala. Za chelsea navijam dosta dugo, puno prije ulaska Abramovica, malo sam presto u drugom mandatu Josea jer mi se zgadio skroz lik. PSG i City mi nikad nisu bili relevantni dns PSG smatram klubom bez identiteta i navijaca. City mi tek dolaskom Pepa lici na momcad koja nesto moze na svim frontovima. Svakako da treba love al ne mogu ni svi bit United, Real, Barca, Juventus....
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 08.03.2018., 09:56 PSG i City nisu ekipe bez istorije.
Ma dooobro, naravno da imaju neku istoriju (iako je PSG osnovan 1970.), ali nije ona neka. Jaču istoriju imaju npr. Borussia M`gladbach ili Saint-Etienne. City je nekih 7-8 puta ispadao iz najvišeg ranga Engleske.
Har Kl je napisao/la: 08.03.2018., 09:56 To što sad nisu planetarno poznate (City već jeste al eto), ne znači da za 10 godina neće biti.
Već su sad planetarno poznate. PSG možda čak i više nego City. A oba definitvno više nego gore navedeni Borussia M`gladbach ili Saint-Etienne.
Har Kl je napisao/la: 08.03.2018., 09:56 Chelsea prije Abramoviča je bio osrednji klub koji je dovodio islužene igrače koji bi tu završavali karijeru.
Sad je to već drugačija priča. Može se nazvati velikim klubom.
Slažem se u svemu. Samo po meni nije velik kao onih 8 veličanstvenih (Real, Bar, Mil, Juv, Int, Bay, Mutd, Liv). I teško da će ikada biti poput tih 8. Ali biće odmah tu negdje iza, spreman da zaprijeti sa "DRS-om".
Har Kl je napisao/la: 08.03.2018., 09:56 Novac ubrzava odrastanje kluba. Samo ne može baš preko noći doći se do rezultata.
Slažem se.
Har Kl je napisao/la: 08.03.2018., 09:56 Osvrnuo bih se još jednom na priču da je dokaz uspjeha osvajanje LP.
Uspjeh je doći u četvrtfinale (8 najboljih u Evropi), extra uspjeh je doći u polufinale (4 najboljih u Evropi).
Kad se pogleda današnja konkurencija za osvajanje LP trebalo bi biti jasno zašto je to tako.
Jbga, kako kome. Čisto sumnjam da "šeikove iz Pariza" zadovoljava bilo šta osim osvajanja LP.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 08.03.2018., 10:36 Jbga, kako kome. Čisto sumnjam da "šeikove iz Pariza" zadovoljava bilo šta osim osvajanja LP.
Ovaj sindrom je postojao i prije šeika. Mislim da je Pérez obolio odavno.
Samo što je Pérez imao zadatak da nađe novac za pojačanja, ovi upumpavaju direktno iz bušotine :)
Boli ih briga, to su samo pare :) niti orali niti kopali za njih.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡