Ajde molim te rađe šuti. Pljuješ bezveze. Nisi vjerojatnopogledo 5 utakmica HNL. Bolje šuti. Pametniji si.Matek14 je napisao/la: 25.02.2018., 15:24 Kakav Hajduk ljudi moji.. Pa ono prosli vikend je Dinamo dobio sam sebe zbog svoje nesposobnosti, a ne zato kaj je Hajduk nesto pokazao i igrao neki dobar nogomet.. Dobar nogomet i Hajduk (a opcenito cijeli HNL) su dva dijametralno suprotna pojma.. Onaj bljesak Rijeke prosle sezone je teska iznimka jer eto slozila se dobra klapa koja je iskoristila lose vodenje Dinama..
Trenutni hrvatski nogomet je postao dno dna.. Nemamo vise klub sposoban napraviti nesto u Europi jer je kvaliteta klubova i igraca toliko nisko pala da je to vec zalosno postalo.. Dinamo je po meni najslabiji u zadnjih 10 godina, mozda i vise.. A kad pogledate ljestvicu i skuzite da eksili imaju 10 bodova vise od drugoplasiranog onda se fkt covjek zapita kakvi su tek drugi klubovi..
Osijek je jedina svjetla tocka u tom prvenstvu i drago mi je sto su se uzdigli, al realno ta ce prica zavrsit kao i Rijeka.. Dobra sezona, dvije dok su ti igraci skupa, rasprodaja i opet borba za sredinu..
A sto se tice Barce i Chelsea.. Barca je odigrala koliko je trebala.. Nije to bila igra 100%.. uzvrat ocekujem lagani prolaz Barce, a ako nastave igrat kako trenutno igraju ocekujem ih u finalu jer su ove sezone strasni kad su raspolozeni.. jucer ono poigravanje s Gironom je bilo pravi uzitak za gledat..
Zar @Matek14 ne govori istinu? Pa to je tuzna i ruzna realnost hrvatskog nogometa, a i sporta općenito. Vidim najlošiji nogomet zadnjih par godina, a temeljito pratim HNL vec dobrih 10-ak godina. Mi jednostavno nemamo kvalitetu, a ono što imamo prodamo nakon jedne dobre sezone i eto zamisli, dogodine opet nemamo kvalitetu. Za primjer zadnji derbi, katastrofalna utakmica, utakmica koja se smatra draguljem hrvatskog nogometa. Ako i kojim ludim slucajem neki klub dogura do europe, tu se isprolivaju u 6 utakmica.Majki2111 je napisao/la: 25.02.2018., 17:25Ajde molim te rađe šuti. Pljuješ bezveze. Nisi vjerojatnopogledo 5 utakmica HNL. Bolje šuti. Pametniji si.Matek14 je napisao/la: 25.02.2018., 15:24 Kakav Hajduk ljudi moji.. Pa ono prosli vikend je Dinamo dobio sam sebe zbog svoje nesposobnosti, a ne zato kaj je Hajduk nesto pokazao i igrao neki dobar nogomet.. Dobar nogomet i Hajduk (a opcenito cijeli HNL) su dva dijametralno suprotna pojma.. Onaj bljesak Rijeke prosle sezone je teska iznimka jer eto slozila se dobra klapa koja je iskoristila lose vodenje Dinama..
Trenutni hrvatski nogomet je postao dno dna.. Nemamo vise klub sposoban napraviti nesto u Europi jer je kvaliteta klubova i igraca toliko nisko pala da je to vec zalosno postalo.. Dinamo je po meni najslabiji u zadnjih 10 godina, mozda i vise.. A kad pogledate ljestvicu i skuzite da eksili imaju 10 bodova vise od drugoplasiranog onda se fkt covjek zapita kakvi su tek drugi klubovi..
Osijek je jedina svjetla tocka u tom prvenstvu i drago mi je sto su se uzdigli, al realno ta ce prica zavrsit kao i Rijeka.. Dobra sezona, dvije dok su ti igraci skupa, rasprodaja i opet borba za sredinu..
A sto se tice Barce i Chelsea.. Barca je odigrala koliko je trebala.. Nije to bila igra 100%.. uzvrat ocekujem lagani prolaz Barce, a ako nastave igrat kako trenutno igraju ocekujem ih u finalu jer su ove sezone strasni kad su raspolozeni.. jucer ono poigravanje s Gironom je bilo pravi uzitak za gledat..
Nebi se složio. Kvaliteta igre unazad par godina se jako poboljšala. Liga je izjednačenija nego prije. Ne sm ijemo se uspoređivat za zapadnom Europom. Ali da sa poljskom austrijom češkom i sličnim ligama. jer su nam bliži po budžetu. A koliko čujem kvaliteta tih liga nije ništa iznad HNL-a. Tako je reko ovaj komentator što komentira na sportklubu austrijsku ligu i još neke tekme+zna jako uno o nogometu. A i Osijek i Rijeka su ove sezone pokazali kako se može. Rijeka je izbacila sama sebe utakmicom protiv Austrije na Rujevici. Osijek isto tako na Gradskom vrtu protiv iste ekipe, a ekipa je bila prolazna.Multi 21 je napisao/la: 25.02.2018., 17:49Zar @Matek14 ne govori istinu? Pa to je tuzna i ruzna realnost hrvatskog nogometa, a i sporta općenito. Vidim najlošiji nogomet zadnjih par godina, a temeljito pratim HNL vec dobrih 10-ak godina. Mi jednostavno nemamo kvalitetu, a ono što imamo prodamo nakon jedne dobre sezone i eto zamisli, dogodine opet nemamo kvalitetu. Za primjer zadnji derbi, katastrofalna utakmica, utakmica koja se smatra draguljem hrvatskog nogometa. Ako i kojim ludim slucajem neki klub dogura do europe, tu se isprolivaju u 6 utakmica.Majki2111 je napisao/la: 25.02.2018., 17:25Ajde molim te rađe šuti. Pljuješ bezveze. Nisi vjerojatnopogledo 5 utakmica HNL. Bolje šuti. Pametniji si.Matek14 je napisao/la: 25.02.2018., 15:24 Kakav Hajduk ljudi moji.. Pa ono prosli vikend je Dinamo dobio sam sebe zbog svoje nesposobnosti, a ne zato kaj je Hajduk nesto pokazao i igrao neki dobar nogomet.. Dobar nogomet i Hajduk (a opcenito cijeli HNL) su dva dijametralno suprotna pojma.. Onaj bljesak Rijeke prosle sezone je teska iznimka jer eto slozila se dobra klapa koja je iskoristila lose vodenje Dinama..
Pa Girona je recimo klub koji je pobjedio Real Madrid , koji je odigrao 2:2 sa Atletico Madridom , koji je pobjedio Bilbao. Jest da su to sve rezultati u kojima je Girona bila domacin ali opet mora im se priznati kvaliteta i zelja. Jer to nije ono " i corava koka zrno nabode" jer nista od toga nije slucajan rezultat.Schumi je napisao/la: 25.02.2018., 23:19 Nevezano za HNL, ovo što je kolega gore rekao za Barcu i Chelsea je komedija. Čuj Barca igrala koliko im trebalo. A sretni su što nisu otišli kući sa porazom od 2 ili 3 razlike. Onaj gol je poklon Chelsea, nakon katastrofalne greške. A tek ovo kako su se poigrali sa Gironom. Ko je Girona, jbt.![]()
![]()
![]()
Kad se sitin kako su se nabrijali nakon one pobjede 3-0 nad Bayernom. Njihova realnost je da oni nemaju igru, imaju pojedince.senna66 je napisao/la: 06.03.2018., 22:13 PSG lagano ugasit. Real ih bez 3-4 prvotimaca i bez neke posebno dobre igre izbacuje sa čak 4-1 (za sad). Toliko o tim "zvjezdicama" i moćnom PSG-u![]()
Di Maria jedini vrijedan spomena u toj ekipi.
Sto u prijevodu znaci jos oni moraju pure papat da bi se podigli na visi nivo a realno gledajuci nikad u zivotu nece bit na nivou Reala bar ne u 21 st.Frantic je napisao/la: 07.03.2018., 00:12 @Alonso5
Nije Real uopšte bio toliko dobar (OK, ti navijaš za Real pa ti je malo teže biti objektivan), već je više PSG bio očajan, smiješan, katastrofalan, nastavi niz,....., u ovom dvomeču. To je izgledalo nadmoćno ponajviše zbog raspada sistema i totalne indolentnosti pojedinaca u PSGu (pogotovo u ovoj tekmi večeras). Upravo je ova činjenica i najporaznija po ekipu iz Pariza.
Naravno, nije isključeno da na megdan Realu izađe neko ko je trenutno (možda) puno ozbiljniji i konkretniji od PSGa, npr. Bayern (lupam) i da se Real opet podigne na nivo više te slisti i Bayern za doručak, ali otom-potom. Međutim, ovaj dvomeč nije dokazao nikakvu moć Reala, već samo to da PSG, kao skup masno plaćenih pojedinaca bez igre koje vodi loš trener, još uvijek ne posjeduje "ono nešto" (igru) da se popnu na veći level, a to je osvajanje CL (jer mislim da šeikove trofeji po Francuskoj već odavno ne zadovljavaju).
Možda su trebali nariktati da ispadnu u EL pa neka za početak osvoje to takmičenje, mada me ne bi iznenadilo da bi ih i tamo zayebali Atletico, Milan, Zenit, Dortmund, .....