Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jedan od čistijih penala koje ćete vidjeti
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la: 15.02.2018., 10:28 Penal možda jeste smiješan, ja bih ga nazvao glup, ali penal je postojao. Kroos je bio dobro uštiman pa je pao kad treba, ali kontakt je postojao.
PSG je na mahove izgledao izgubljen na terenu. Previše su griješili u napadu, nekoliko lijepih prilika za vodstvo su propustili.
Real je takva ekipa koja skupo kažnjava neozbiljnost.
Po meni Emery i Neymar su najslabije karike u PSG.
Pogotovo ON....
Generalno, smijeh od ekipe, žali Bože bačenih para, kroz sve ove godine. :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
A vala nek ispadne PSG. Koliko su bacili para na igrace u posljednjim godinama i nista uradili nisu osim sto osvajaju titule po Francuskoj. Sto bas i nije tesko.
slika

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Schumi je napisao/la: 15.02.2018., 06:15
ujac je napisao/la: 15.02.2018., 01:37 Psg je bas smijesna ekipa, doslovno nemaju nikakvih briga u zivotu i trebaju odigrati samo ove 2 3 utakmice u ligi prvaka a ni to nisu i stanju napraviti kako treba a momcad im uz shitty najskuplja uvjerljivo
Pravi primjer zasto mi se gadi danasnji nogomet
Ko je to u "shittyju" skup igrač, de mi reci? Skuplja su u ovih dvojica igrača od cijelog MC-a...

Ali bgm "shitty" ove godine ubija sve redom.
Znaci pepu se ozljedi neki bek na koji tjedan i lik ide odmah istovarit 60mil eura za zamjenu. Pa đe to ima?
Shitty da nije doveo pepa bio bi jednako smijesan kao i psg, uostalom oni kupuju sve sto pozele jos tamo od 2011 kad ih je seik kupio i tek ove godine to lici na nesto, naravno zbog pepa, ista stvar i sa psgom
Nemam potpis.

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
Pa reci mi koliko je to City platio igrače poput De Bruynea, Gundogana, Sanea? Sasvim prosječne cijene za današnji fudbal. Druga je priča što su se ti momci pokazali bolji nego ovi koji ruše rekorde sa cijenama... Ne mogu se porediti sa PSG-om po ulaganju zadnjih godina.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Kevin je bio nekih 75-80 milja.. Sane mislim 50ak.. Ilkay dosta manje ali tek ove sezone igra kontstantno.. PSG koliko god ulozio jos uvijek je svake godine ulozio manje od Citya.. City je level iznad PSGa, sto igracki sto trenerski..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Nemogu se usporedivati cijene igraca prije koju godinu , pa i prije 2 godine sa cijenama igraca od ove sezone. Jer su cijene drasticno skocile. I vjerujem da mi De Bruyne imao cijenu minimum 100 mil da ga sutra City proda. Za 2 godine i ova Neymarova cijena nece biti najveca u povijesti , tako to ide.

I zato nevolim kad netko govori da neki klub nije platio igrace kao neki klub danas. Pa normalno da nije kad prije 5 godina su cijene bile upola manje , danas bi to platili 2 do 3 puta vise , sigurno.
slikaslika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Tj krivo napisano , De Bruyne bi imao cijenu minimum 150 mil. Ili recimo da Kane-a kupi Real , PSG ili City. Preko 150 miijuna ide garantirano. Ocekivano da se svake godine cijene jos vise dizu i nemoze se nikako usporedivati cijena momcadi koja je sastavljena u prosle 2 god ili momcad koja je sastavljena u proslih 5-7 godina. Cijene ni blizu nisu realne
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Svakako.. Al ono, reda radi.. Nekad ti se posreci da dobis neku topcinu za relativnu sicu a nekad pljunes 50-60 milja za komad drveta :D Ali cijene su otisle u 3pm... Mora se stat na kraj i cijenama i ugovorima i pokusaju izigravanja pravila PSGa prilikom otkupa ugovora Neymara od Barce.. Ili nogometnu inacinu NBA pa nek sve ide u nebo di je i krenulo..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma vjerojatno ima vise nacina da se to rijesi. FIFa mora jasne uredbe i pravila staviti. A ne da se uvijek neka rupa nade kao sta je PSG napravio s Mbpappeom. Prva godina posudba pa onda transfer. Do sad je to bilo normalno , ali se vidi da PSG na taj nacin izigrava pravila i financijski fair play i nitko im nista nemoze.

Ili , kako kazes , nesto slicno NBAu napravit. Salary cap i ostale fore. Kako god nesto ce se morati napraviti u vezu tih cijena igraca jer to ne vodi nikamo.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@ujac
Kad smo kod Pepa, koliko je do njega, pitanje je sad? Prije bi rekao da je ekipa prejaka i da je "sama stasala i sazrela", uz napomenu te da su ostali (Mutd, Che, Liv, Tot, Ars) izuzetno kilavi ove sezone. Naravno, uz prethodno žešće upucavanje para. Povrh toga, taj City je osvajao premiership titule i pod Mancinijem i Pellegrinijem. Tako da eventualno osvajanje premiershipa ove sezone neće biti neka iznenađujuća stvar, niti neki pothvat, s obzirom na snagu ekipe. E, ako bi osvojio Ligu prvaka, to bi već bilo nešto. Meni Pep je odličan trener, ali bez obzira na silne trofeje meni nikad nije bio TOP topova (možda zato što je trenirao dva kluba koja ne volim, Barcu i Bayern; a npr. Ancelottija, Mourinha, Capella, Heynckessa, Ranieria (Liecester :klanjam: ), o Fergusonu da ne pričam....., smatram boljim trenerima od Pepa, kojeg opet smatram boljim od Emerya i sličnih). On je meni nekako u klasi Mancinija, Alegrija, Blanca, ..... U Barci je kostur ekipe (Messi-Xavi-Iniesta) i sistem igre naslijedio od Rijakaarda (nakon Pepovog odlaska i Luis Enrique je sa Barcom osvojio LP), u Bayernu je osvajao samo trofeje po Njemačkoj (što i nije neki problem), City je trenirao i prošle godine. Vidjećemo ove godine koliko ih je "doveo u red i posložio". Ako bi osvojio LP svaka čast, a osvajanje premiershipa sa ovakvim Cityem mi nije nešto naročito.

@Alky
Apsolutno se slažem, kako za ograničenje visine transfera između 2 kluba (lupam, na 60-80 miliona), tako i za ograničenje plata igračima (lupam, na 10 milona godišnje, ili na milion mjesečno). A transferi od 200-220 miliona i plate od 25 miliona godišnje su mi pretjerane (pogotovo transferi).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

ujac
Karting
Karting
Schumi je napisao/la: 16.02.2018., 00:02 Pa reci mi koliko je to City platio igrače poput De Bruynea, Gundogana, Sanea? Sasvim prosječne cijene za današnji fudbal. Druga je priča što su se ti momci pokazali bolji nego ovi koji ruše rekorde sa cijenama... Ne mogu se porediti sa PSG-om po ulaganju zadnjih godina.
Alky ti je sve objasnio
Nemam potpis.

ujac
Karting
Karting
Frantic,
citi je osvajao sa pelegrinijem isto kao sto je i psg u francuskoj tako da da, mozda neznaci puno to sto ce osvojiti premier ligu ako se ponovno pokazu slabima u europi. Ja mislim da je pep dobar trener, nije od onih koji se stalno motaju tu negdje blizu a nikad nista ne osvoje. Dobro mozda nije u lp osvajao od barce al opet uzima trofeje. U tu kategoriju spadaju atletico sa simeoneom, pochetino sa totenhamom klop sa borusijom, wenger sa arsenalom, oni su ru negdje ali nece nista osvojiti, one lige sto je uzeo atletico i borusia neracunam jer to je uzeto na kapaljku i samo je pitanje vremena kad ce ih veci klubovi pojest.
Recimo npr pep je zrtvovao proslu sezonu da bi poslozio sve za ovu godinu dok je konte odmah osvojio ligu i skoro kup samo eto konte nije dobio svoja pojacanja pa je sad tu gdje je siti bio prosle godine. Jos da celzi nema sjebanu upravu bili bi oni daleko ispred citija, samo eto potjerali su debruynea, lukakua i hrpu talenta koji su imali ( i koji jos uvijek imaju ali nemoze doci do izrazaja zbog lose politike kluba)
Nemam potpis.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Malo cu se osvrnuti na Pepa. Kao sta je Frantic rekao da je Pep treinrao klubove koje bas nevoli , tako je kod mene suprotno jer jedino Barcu volim pa mozda nece biti objektivno.
Ali niti po meni Pep mozda nije jos TOP 3 trenera svijeta. Samo neke cinjenice moram spomenuti , Pep je preuzeo Barcu od Riijkarda i tada je Barca bila mozda i u najgorem stanju od kada se ja sjecam. Rasulo je bilo u momcadi i pod Pepom se ta ekipa preporodila. Dok je Enrique preuzeo Barcu od Pepa ne u idealnom stanju ali u vrlo solidnom stanju.
Sljedeca njegova postaja Bayern , istina , i nije bila nesto posebno. Dok u Cityu se jako dobro vidi Pepova ruka , naravno nemoze od pocetka sve funkcionirati kako treba i naravno da se previse para ulupalo u tu ekipu. Ali kako mnogi analiticari kazu ,i nogometne legende itd. City ovako nikad nije igrao i igra stvatno fenomenalno , ubojice su. I tu se mora primjetit trenerov štih. To se vidi da je nogomet kakvog njeguje Guardiola. Da je 90% drugih trenera preuzelo City ta ekipa nebi ovakav nogomet igrala jer ti treneri ne igraju takav nogomet.

A kako sam i rekao i dalje nije najbolji trener. Tj trenutno ni neznam koga bi svrstao na vrh medu trenerima. Mourinho vec 5 godina samo tone , gdje god dode.
slikaslika slika

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
Frantic je napisao/la: 16.02.2018., 12:49 @ujac
Kad smo kod Pepa, koliko je do njega, pitanje je sad? Prije bi rekao da je ekipa prejaka i da je "sama stasala i sazrela", uz napomenu te da su ostali (Mutd, Che, Liv, Tot, Ars) izuzetno kilavi ove sezone. Naravno, uz prethodno žešće upucavanje para. Povrh toga, taj City je osvajao premiership titule i pod Mancinijem i Pellegrinijem. Tako da eventualno osvajanje premiershipa ove sezone neće biti neka iznenađujuća stvar, niti neki pothvat, s obzirom na snagu ekipe. E, ako bi osvojio Ligu prvaka, to bi već bilo nešto. Meni Pep je odličan trener, ali bez obzira na silne trofeje meni nikad nije bio TOP topova (možda zato što je trenirao dva kluba koja ne volim, Barcu i Bayern; a npr. Ancelottija, Mourinha, Capella, Heynckessa, Ranieria (Liecester :klanjam: ), o Fergusonu da ne pričam....., smatram boljim trenerima od Pepa, kojeg opet smatram boljim od Emerya i sličnih). On je meni nekako u klasi Mancinija, Alegrija, Blanca, ..... U Barci je kostur ekipe (Messi-Xavi-Iniesta) i sistem igre naslijedio od Rijakaarda (nakon Pepovog odlaska i Luis Enrique je sa Barcom osvojio LP), u Bayernu je osvajao samo trofeje po Njemačkoj (što i nije neki problem), City je trenirao i prošle godine. Vidjećemo ove godine koliko ih je "doveo u red i posložio". Ako bi osvojio LP svaka čast, a osvajanje premiershipa sa ovakvim Cityem mi nije nešto naročito.

@Alky
Apsolutno se slažem, kako za ograničenje visine transfera između 2 kluba (lupam, na 60-80 miliona), tako i za ograničenje plata igračima (lupam, na 10 milona godišnje, ili na milion mjesečno). A transferi od 200-220 miliona i plate od 25 miliona godišnje su mi pretjerane (pogotovo transferi).
A nemoj Ancelottija bogati trpat u top trenere. Lik je uvijek trenirao samo najbolje timove, i mnogo puta, sa top igračima, nije napravio ništa. Ovo šta je uradio sa Bayernom je jedno veliko ništa. Ni Pep nije trebao Bayernu, ali Ancelotti još manje.

Što se tiče Cityja, kao što si rekao, i ranije su osvajali englesku liguu, a nikada nisu kuupovali ono baš najskuplje igrače koje su mogli sovesti. Zato po meni ne mogu u istu rečenicu sa ovim što PSG radi. Čak je i Chelsea mislim više trošio kad je Abramović tek došao.
Ni ja ne smatram Pepa vrhunskim trenerom, ali čovjek zna šta mu treba da napravi sličan sistem koji je imao u Barci. To je radio i u Bayernu, a sad to radi i u Cityju.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Pep gdje dodje, ekipa dozivi preporod.
Nisu njega dzaba trazili svi klubovi kad je najavio odlazak iz Barcelone.
On se ne moze ni porediti Mourinho-m ili Ranierom, samo Iz razloga sto su ovi citavu klasu ispod njega.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Har Kl je napisao/la: 16.02.2018., 21:20 Pep gdje dodje, ekipa dozivi preporod.
Nisu njega dzaba trazili svi klubovi kad je najavio odlazak iz Barcelone.
On se ne moze ni porediti Mourinho-m ili Ranierom, samo Iz razloga sto su ovi citavu klasu ispod njega.
Ranieri da, Mourinho sigurno ne. Ne znam kakav je to preporod Bayern dozivio. Vidjeti cemo gdje ce dogurati ovaj City u LP. Cisto sumnjam do finala.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Nisi Onda pratio Bayern.
Bayernova igra prije I poslije njega su nebo I zemlja.
Da je tako lako osvojiti LP svake godine bi je osvajao klub koji ulozi najvise para.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Har Kl je napisao/la: 16.02.2018., 21:39 Nisi Onda pratio Bayern.
Bayernova igra prije I poslije njega su nebo I zemlja.
Da je tako lako osvojiti LP svake godine bi je osvajao klub koji ulozi najvise para.
Bayern je pod Juppom igrao najljepsi nogomet. Direktan nogomet bez ikakvih kerefeka
Dosao Pep, stiglo je i silovanje lopte.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Slazem se s ljudima koji kazu da je Pep obican trener nista posebno s to sto je napravio s Barcom je zahvaljujuci kosturu koji mu je Frank ostavio (Messi,Xavi i Iniesta) a poslije Barce nije nista konkretno osvojio osim nacionalnih liga i kupova sa klubovima koji su duplo jaci od ostalih pritom mislim na Bayern.
Imao je srece sto je vodio genijalca poput Messia a takvog sigurno nikad vise nece voditi.Uglavnom po mom skromnom misljenju obican trener nista specijalno.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡