f1zd je napisao/la: 04.01.2018., 00:59
Sad u dva igraju Boston i Cleveland. Možda pogledam, moglo bi biti zanimljivo.
Što se tiče college košarke, to baš ne shvaćam. Jeli postoji playoff (i jeli to "March Madness") i kako se uopće određuje tko će u playoff, pošto postoji ogroman broj collega s timom u toj prvoj diviziji. Znam da u footballu liga određuje prva 4 koji igraju bowlove. Zanimljivo, baš je prekjučer igrala Oklahoma (Soonersi), taj isti college polufinale Ncaa u footballu. To sam baš bio popratio, izgubili su.
Možda bacim oko, u poluvremenu NBA-a.
March Madness je ustvari playoff, traje eto tijekom tog mjeseca nekada i više, a timovi dolaze do njega tako što pobjeđuju svoje konferencije (ima ih oko 30 čini mi se), dok ostale određuje neki odbor, sve je jako čudno uglavnom koliko se sjećam, ima 68 timova.
Pratiš i NFL ili samo NCAA? I ja sam gledao nekidan Soonerse i Georgiu, nisam požalio niti sekunde, instant klasik kako se kaže. Nije mi puno krivo niti što je Mayfield ispušio, zaslužila je Georgia sto posto prolaz, a Baker možda padne nekako do 15. picka pa ga pokupe moje Cardinalsi.
U međuvremenu samo obavijest, Arena neće prenositi Oklahome u tri, ESPN im danas ukinuo tu utakmicu iz izboga iako ju reklamiraju cijeli tjedan, upravo je to rekao komentator tijekom prvog poluvremena NC-Florida st.
Pratim NFL. Tako sam i došao do Ncaa footballa
Teško da će Mayfield još biti neizabran kad dođe red na Arizonu. On i Darnold bi trebali biti među pevim pickovima, ali nikad ne znaš, Brownsi imaju prvi i četvrti pick tako da i nije toliko nemoguće da budu neizabrani
Btw, ja za Steelerse navijam. Možeš misliti kako sam se osjećao nakon utakmice s Patsima..slično kao nakon starta u Singapuru
Da ne bude full offtopic-sad sam pogledao prvo poluvrijeme 76ersa i Spursa. 76ersi ne toliko dobri koliko Spursi loši, 9 tornovera zasad. Embiid zvijer, nakon prve četvrtine sam mislio da je moguć quadraple double , ali je ipak nalo zakočio.
E baš super, taman imam s kim komentarisati playoff sada
Što se drafta tiče, ima do toga 4 mjeseca i dovoljno vremena da se pola njih povuče sa drafta da ne dopadnu u mučene Brownse
Gledao sam Patse-Steelerse, opasna utakmica bila, a i nije da ju nisu nahajpovali ameri ali sve s razlogom. To sad treba ostaviti na strani, PO tek počinje (točnije sljedeći vikend za vas). Čitam jutros da vam ulazimo u ofanzivnog koordinatora, za sada je Arizona jedina tražila razgovor s Munchakom za posao head coacha.
Malo sam bacio oko na Oklahome sinoć, nakon 76ersa i Spursa. Moram priznati da prvi put čujem da za tog momka, ali vidi se da je dobar. Od onoga što sam vidio, čini mi se da malo previše forsira, ali doći će to na svoje mjesto.
Boston i Cleveland nisam uopće gledao, nije bilo neke rezultatske zanimljivosti pa sam preskočio.
Lijepo su se sinoc kacili Griffin i Paul . Jos na kraju tekme Paul , Harden i jos neki isli trazit u svlacionicu Griffina i A. Riversa hahaha. Nezna se jos razlog ali u svakom slucaju zanimljivo
Multi 21 je napisao/la:Noćas GS - Celtics, finale prije finala?
Nisam baš siguran..sve više mi djeluje da tko god bude u finalu, da će to biti 'metla' Warriorsa...
Sinoć se ozlijedio vjerojatno najdominantniji centar lige, DeMarcus Cousins..Ahilova tetiva, out do kraja sezone. A trebao je biti starter na All Staru. I vjerojatno bi igrao prvi playoff u karijeri ove sezone...
Zašto? Jučer je Boston bio jako blizu pobjede, a kod kuće su ih pobijedili. Warriorsima je Thompson malo pao, Curry se svako malo ozlijedi, polako...ima tu još svega. Tu su još Rocketsi, Cavsi i Spursi. Ima se ove godine šta gledat, zanimljiv je NBA.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Za Spurse vise nisam siguran jer se svake godine od nih nesto ocekuje u play offu i nikad nista. A ove sezone pogotovo kad Leonarda nema a i kad se vrati jako tesko ce biti onaj pravi. Cavse se nikad nesmije otpisati jer gdje god Lebron igra njih se nesmije otpisati. A Boston i Houston djeluju jako dobro da , tako da je svasta moguce
Mislim da će se na istoku međusobno izmoriti, očekujem 7 utakmica u finalu i polufinalu tako da mislim da će teško nešto napraviti u finalu...a nekako mi je teško za povjerovati da Houston može pružiti veći otpor Warriorsima.
Jučer sam gledao Oklahomu i Detroit. Stvarno je dobro izgledao Thunder, puno bolje od prvog dijela sezone, ali ozlijedio im se Roberson..
Westbrook "mašina". Opet triple.
15. ove sezone.
Eto, dobio je dva jaka igrača u ekipu, a opet je skoro na 3-2 prosjeku (25,5p - 9,5s - 10a).
Čisto zbog priče od prošle sezone, kako je lako bilo u "onakvoj" ekipi OKC (jer nije "imao s kim da igra") ostvariti 3-2 prosjek.
Dakle, bio sam u pravu, zasluženi MVP prošle sezone.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nitko ne spominje sinocnji triple double Hardena. Prvi u povjesti sa 60 poena. Svaka cast. Dodao je jos 11 skokova i 10 asista.
Da se usput osvrnem na trade Detroit Clippersi , Griffin u Pistonsima. Ali Clippersi jos najavili da su i Jordan i Williams isto otvoreno za trade , znaci totalni rebuliding.
I nazalost ozljeda Boogia ( Cousins ) , ahilova tetiva , ode sezona. A s njim i sezona Pelikana vjerojatno i snovi o play offu. Trebao je ovo biti prvi play off za Cousinsa ikad. I taman su on i Davis djelovali kao strasan duo i bas velika steta zbog ozljede.
I zvanično počinju zadnji sati do trade deadlinea Već je počela ludnica, Cavsi su poslali IT-a i Frye+Bkn pick za Clarksona i Nancea. Ja ovo vidim kao sakupljanje asseta za Kembu, nema što drugo biti. Lakersi dobijaju loš drugi dio sezone ali mjesta za dva max ugovora na ljeto, pripremaju teren za nešto veliko.
Haha, ma znalo se tad već dobrih 20 minuta, Woj je nazad u formi.
Evo sada jedan mini block buster, Hill i Hood u Cavsima, Crowder i Rose u Utahi, a Johnson i Shumpert u Kingsima (plus budući pik prve runde). Gilbert već sastavlja opasne poslove sada, Utah i Kingsi na prvu opasno u minusu ovdje.
Felipe je napisao/la: 08.02.2018., 18:43
I zvanično počinju zadnji sati do trade deadlinea Već je počela ludnica, Cavsi su poslali IT-a i Frye+Bkn pick za Clarksona i Nancea. Ja ovo vidim kao sakupljanje asseta za Kembu, nema što drugo biti. Lakersi dobijaju loš drugi dio sezone ali mjesta za dva max ugovora na ljeto, pripremaju teren za nešto veliko.
AkBgda
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.