senna66 je napisao/la: 07.01.2018., 16:49
nije da kuham, ali samo ferrarijevci čestitali Luji (za sad)
#TifosiBestFans
Ma to mi pripremamo teren kada dođe Lujo za 3-4 godine u Ferrari da odradi mirovinu
Da ne kažu da smo ga mrzili pa kada je došao u Ferrari da ga volimo
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
senna66 je napisao/la: 07.01.2018., 16:49
nije da kuham, ali samo ferrarijevci čestitali Luji (za sad)
#TifosiBestFans
Ma to mi pripremamo teren kada dođe Lujo za 3-4 godine u Ferrari da odradi mirovinu
Da ne kažu da smo ga mrzili pa kada je došao u Ferrari da ga volimo
Ma ne, ovo je Ferrarijevski portal, svi ostalu su/će bili/biti blokirani
Evo da se javi i NE Ferrarijevac. Ali samo da kazem da nikome ne cestitam rodendane osim clanovima foruma. Jer nekako ne mislim da ce slavljenik te nase cestitke citati , stoga ni nemaju bas nekog smisla
AlkY je napisao/la: 08.01.2018., 00:33
Evo da se javi i NE Ferrarijevac. Ali samo da kazem da nikome ne cestitam rodendane osim clanovima foruma. Jer nekako ne mislim da ce slavljenik te nase cestitke citati , stoga ni nemaju bas nekog smisla
Dobra. Pametno.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Složio bi se sa tobom za VN Rusije. Mada tu nije mogao nešto mogao sa četvrte pozicije. Bottas je jednostavno bio brži od njega.
Ferrari je bio ispred i nije ih mogao ugroziti nikako.
VN Monaco su problemi koje Mercedes je tek prije Silverstone-a je riješio.
Po meni je samo Brazil loše odvezao.
Direktna vozačka pogreška ga je koštala bodova i postolja, a vrlo vjerovatno i pobjede.
A što se tiče Verstappena, meni je nešto upala u oči ocjena Red Bulla.
Monaco mu zamjeram jer je u kvalifikacijama bio neprepoznatljiv. Istina na kraju ga ni sreća nije pomazila jer mu je Vandoorne uništio zadnji pokušaj s kojim bi vjerojatno glatko ušao u Q3, ali vozač njegovog kalibra si uopće nebi smio dozvoliti da dođe u takvu situaciju da mu prolaz ovisi o tom zadnjem krugu.
Nakon tako slabih kvalifikacija (mislim da je startao 14. ili 13.) odvozio je solidnu utrku i završio 7. što je vjerojatno najviše što se u tom trenu moglo očekivati - ipak je riječ o Monte Carlu.
Na Brazil sam potpuno zaboravio. To mu je ipak najveća mrlja u sezoni. Mislim da je tu prosuo pobjedu s tom pacerskom greškom u kvalama.
Bez obzira na to i dalje smatram da je bio najbolji vozač prethodne sezone.
A mislim da se svi moramo sloziti da je bio najbolji prosle sezone. Tko god to htio ili ne mora se priznati. Cinjenica je da je napravio najmanje vozackih gresaka ili skill gresaka , krivih poteza kako kome pase. I na kraju krajeva uzeo je naslov , to ipak nesto mora znaciti barem malo