Ja san tebi Hamiltone isto ponudia razmjenu Farinu za Damona, ali reka si da neces jer ti cura zeli provat sama nac i ako ne pronade da ces mi se onda javit za razmjenu. Osin toga reka si da ti cura ima drugi profil pa sigurno nisi sve sam nasa nego nesto ti nesto ona. Kako sad ti mozes govorit da Alen ne igra na posten nacin a ti radis istu stvar. Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 00:47isto mi je prošlo kroz glavu, ali nisan tija ništa komentirat da ne bi ispa omražen jer previše komentiram s tonom "izazivanja"...senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 00:44onda sam bezveze utrošio svo ovo vrijeme kad se nekima šapuće. I'm out.Alen13ASC je napisao/la: 31.12.2017., 00:26 Našao Hamiltona![]()
Usput sam uneo kodove za Damona Hilla i Giusepe Farinu uz pomoć dobrih duša koje su mi šaputale na uvo kodove. Hvala vam dobri duhovi![]()
a jbg meštre, dovedi i ti svoju da igra, osin ako ti Alen nije cura, onda zanemari moj prijašnji komentar...tsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 01:22Ja san tebi Hamiltone isto ponudia razmjenu Farinu za Damona, ali reka si da neces jer ti cura zeli provat sama nac i ako ne pronade da ces mi se onda javit za razmjenu. Osin toga reka si da ti cura ima drugi profil pa sigurno nisi sve sam nasa nego nesto ti nesto ona. Kako sad ti mozes govorit da Alen ne igra na posten nacin a ti radis istu stvar. Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 00:47isto mi je prošlo kroz glavu, ali nisan tija ništa komentirat da ne bi ispa omražen jer previše komentiram s tonom "izazivanja"...senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 00:44
onda sam bezveze utrošio svo ovo vrijeme kad se nekima šapuće. I'm out.
Ne govorin ja tebi nista sta ti cura igra, neka ona igra i svaka jos cast. Ali napa si tu covika da "vara", a "varas" i ti. Isti kurac jesan se ja s nekin nepoznatin minja kod za kod ili dovea rodbinu da oni traze pa da se s njima minjanLewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 01:33a jbg meštre, dovedi i ti svoju da igra, osin ako ti Alen nije cura, onda zanemari moj prijašnji komentar...tsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 01:22Ja san tebi Hamiltone isto ponudia razmjenu Farinu za Damona, ali reka si da neces jer ti cura zeli provat sama nac i ako ne pronade da ces mi se onda javit za razmjenu. Osin toga reka si da ti cura ima drugi profil pa sigurno nisi sve sam nasa nego nesto ti nesto ona. Kako sad ti mozes govorit da Alen ne igra na posten nacin a ti radis istu stvar. Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 00:47
isto mi je prošlo kroz glavu, ali nisan tija ništa komentirat da ne bi ispa omražen jer previše komentiram s tonom "izazivanja"...
di san ja nekoga napa? jesi ti pri sebi? nađi komentar di san ja nekoga napa aj plstsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 01:38Ne govorin ja tebi nista sta ti cura igra, neka ona igra i svaka jos cast. Ali napa si tu covika da "vara", a "varas" i ti. Isti kurac jesan se ja s nekin nepoznatin minja kod za kod ili dovea rodbinu da oni traze pa da se s njima minjanLewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 01:33a jbg meštre, dovedi i ti svoju da igra, osin ako ti Alen nije cura, onda zanemari moj prijašnji komentar...tsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 01:22
Ja san tebi Hamiltone isto ponudia razmjenu Farinu za Damona, ali reka si da neces jer ti cura zeli provat sama nac i ako ne pronade da ces mi se onda javit za razmjenu. Osin toga reka si da ti cura ima drugi profil pa sigurno nisi sve sam nasa nego nesto ti nesto ona. Kako sad ti mozes govorit da Alen ne igra na posten nacin a ti radis istu stvar. Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.
...Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.
Evo odeLewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 00:47isto mi je prošlo kroz glavu, ali nisan tija ništa komentirat da ne bi ispa omražen jer previše komentiram s tonom "izazivanja"...senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 00:44onda sam bezveze utrošio svo ovo vrijeme kad se nekima šapuće. I'm out.Alen13ASC je napisao/la: 31.12.2017., 00:26 Našao Hamiltona![]()
Usput sam uneo kodove za Damona Hilla i Giusepe Farinu uz pomoć dobrih duša koje su mi šaputale na uvo kodove. Hvala vam dobri duhovi![]()
Dođeš mi s pričom da će ionako tsodan93 pobjediti, ali si svejedno uzeo kod od njega? S kojom namjerom onda ako on pobjeđuje? A micica, tu si priču prodaj nekom drugom. Ima na ovom portalu onih koji nisu na sav glas govorili koliko imaju sličica, a imaju sve sličice do sada objavljene. Nema samo tvoj pajdo tsodan zavidnu kolekciju. Jesi o tome razmišljao? Jel fer prema drugima onda? I sada će takvima konkurent biti Alen, ili nebitno, neko tamo treći koji je moljakao, jer eto nigdje ne piše da se ne smije.Alen13ASC je napisao/la: 31.12.2017., 00:55
Neću prozivati ali "who cares" ako se ja i poneki dogovaramo oko kodova kada nam na primer fali Fitipaldi a eto @tsodan93 ima njegov kod. Bey obira na sve šta uradio tsodan93 će pobediti jer ima Fitipladija na primer.
Opet sam uradio nešto toksično u stilu Alonsa, no sada sam deo codegate-a![]()
E pa po meni je to normalno da druge gledaš ko konkurenciju kad su nagrade u pitanjutsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 10:54 Vi ste ovu igru svatili malo preozbiljno. Kakvi konkurenti kakve taktike. Da nema ove nagrade nebi bilo ovakvih napetosti