F1puls nagradna igra: Poklanjamo kartu za utrku po izboru!

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
:thumbsd: :thumbsd: :thumbsd:

tsodan93
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Ferrari, Vettel
LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 00:47
senna66 je napisao/la: 31.12.2017., 00:44
Alen13ASC je napisao/la: 31.12.2017., 00:26 Našao Hamiltona :party:

Usput sam uneo kodove za Damona Hilla i Giusepe Farinu uz pomoć dobrih duša koje su mi šaputale na uvo kodove. Hvala vam dobri duhovi :aww:
onda sam bezveze utrošio svo ovo vrijeme kad se nekima šapuće. I'm out.
isto mi je prošlo kroz glavu, ali nisan tija ništa komentirat da ne bi ispa omražen jer previše komentiram s tonom "izazivanja"...
Ja san tebi Hamiltone isto ponudia razmjenu Farinu za Damona, ali reka si da neces jer ti cura zeli provat sama nac i ako ne pronade da ces mi se onda javit za razmjenu. Osin toga reka si da ti cura ima drugi profil pa sigurno nisi sve sam nasa nego nesto ti nesto ona. Kako sad ti mozes govorit da Alen ne igra na posten nacin a ti radis istu stvar. Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.

LewisHamilton44
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Lewis Hamilton
tsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 01:22

isto mi je prošlo kroz glavu, ali nisan tija ništa komentirat da ne bi ispa omražen jer previše komentiram s tonom "izazivanja"...
Ja san tebi Hamiltone isto ponudia razmjenu Farinu za Damona, ali reka si da neces jer ti cura zeli provat sama nac i ako ne pronade da ces mi se onda javit za razmjenu. Osin toga reka si da ti cura ima drugi profil pa sigurno nisi sve sam nasa nego nesto ti nesto ona. Kako sad ti mozes govorit da Alen ne igra na posten nacin a ti radis istu stvar. Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.
a jbg meštre, dovedi i ti svoju da igra, osin ako ti Alen nije cura, onda zanemari moj prijašnji komentar...

tsodan93
Karting
Karting
LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 01:33

a jbg meštre, dovedi i ti svoju da igra, osin ako ti Alen nije cura, onda zanemari moj prijašnji komentar...
Ne govorin ja tebi nista sta ti cura igra, neka ona igra i svaka jos cast. Ali napa si tu covika da "vara", a "varas" i ti. Isti kurac jesan se ja s nekin nepoznatin minja kod za kod ili dovea rodbinu da oni traze pa da se s njima minjan

LewisHamilton44
Karting
Karting
tsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 01:38
LewisHamilton44 je napisao/la: 31.12.2017., 01:33

Ne govorin ja tebi nista sta ti cura igra, neka ona igra i svaka jos cast. Ali napa si tu covika da "vara", a "varas" i ti. Isti kurac jesan se ja s nekin nepoznatin minja kod za kod ili dovea rodbinu da oni traze pa da se s njima minjan
di san ja nekoga napa? jesi ti pri sebi? nađi komentar di san ja nekoga napa aj pls

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ljudi ▼▼▼

slika

:gandalf:
...Nigdi u pravilima ne pise da je to zabranjeno.
:klanjam:
slika

tsodan93
Karting
Karting
Alen13ASC je napisao/la: 31.12.2017., 00:26 Našao Hamiltona :party:

Usput sam uneo kodove za Damona Hilla i Giusepe Farinu uz pomoć dobrih duša koje su mi šaputale na uvo kodove. Hvala vam dobri duhovi :aww:
Evo ode

LewisHamilton44
Karting
Karting
E pa kako san ga napa? Šta san reka da mi je ista stvar prošla kroz glavu ko i Senni66?

tsodan93
Karting
Karting
Dobro nisi ga napa doslovno u smislu ka izvrida, to je takav izraz

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Alen13ASC je napisao/la: 31.12.2017., 00:55 slika

Neću prozivati ali "who cares" ako se ja i poneki dogovaramo oko kodova kada nam na primer fali Fitipaldi a eto @tsodan93 ima njegov kod. Bey obira na sve šta uradio tsodan93 će pobediti jer ima Fitipladija na primer.

Opet sam uradio nešto toksično u stilu Alonsa, no sada sam deo codegate-a :rofl:
Dođeš mi s pričom da će ionako tsodan93 pobjediti, ali si svejedno uzeo kod od njega? S kojom namjerom onda ako on pobjeđuje? A micica, tu si priču prodaj nekom drugom. Ima na ovom portalu onih koji nisu na sav glas govorili koliko imaju sličica, a imaju sve sličice do sada objavljene. Nema samo tvoj pajdo tsodan zavidnu kolekciju. Jesi o tome razmišljao? Jel fer prema drugima onda? I sada će takvima konkurent biti Alen, ili nebitno, neko tamo treći koji je moljakao, jer eto nigdje ne piše da se ne smije.

Zašto pomagati konkurentu? Bez obzira što dobijem od nekoga kod koji mi fali, ja možda idem sam protiv sebe jer njemu može faliti još samo taj vozač. Možda mu fali 3, nebitno, daš mu kod i on sada zadnjih 2-3 koda nađe kao od šale prije tebe. Sjajno bi se osjećao da ti se to dogodi jel? A on ne bi pobjedio da mu nisi dao kod na kojem je zapeo. Ispadaš budala u takvom scenariju. Ne mora značiti da ćeš profitirati razmjenom.

No dobro, možda i možeš idemo probati kad se već dijeli okolo :prcnjau:
Evo ako ne nađem uskoro Damona (03:30h je prošlo i gubim i ono malo volje i motivacije što mi je ostalo) trejdat ću svoj kod za njega. Ako kojim slučajem na taj način dođem do pobjede, a vrlo teško da mogu, osim pukom srećom, moja nagrada ide onom za kojeg sam siguran da je svoje kodove PRONAŠAO. Sretno takvima btw.

Na kraju krajeva niko nije gubitnik, ako ništa dok sam tražio kodove, pročitao sam hrpu odličnih stvari u ovom serijalu zimske stanke. Neke sam tekstove čitao više puta koliko su zanimljivi.

a sad odoh sanjati prokletog Damona :zzz:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Auu kontroverza na kraju sezone, zakuhalo se!

Samo pazite malo na rječnik jer bi bilo šteta da dobijete ban na dan kad bi trebali popuniti album :rofl:

Što se tiče trejdanja, nije to zabranjeno, mijenjale su se slije i kad smo skupljali Panini album nogometni ko djeca, što ne bi sad :)

FenixLaFerrari
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari-Alonso
To je to, zadnji krug, napetost raste, publika je na nogama.....
Ajmo vetma.....

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
a niš, trejdajmo onda. :cool:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Samo pazite da vas neki majstor ne prevesla jer po ovom sta vidim, jedan/dva pametna trejda i mogao bi biti game over. ;)

FenixLaFerrari
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari-Alonso
Schumi stigao... :party:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Pronasao sam Schumachera :)
slika

tsodan93
Karting
Karting
Vi ste ovu igru svatili malo preozbiljno. Kakvi konkurenti kakve taktike. Da nema ove nagrade nebi bilo ovakvih napetosti

LewisHamilton44
Karting
Karting
tsodan93 je napisao/la: 31.12.2017., 10:54 Vi ste ovu igru svatili malo preozbiljno. Kakvi konkurenti kakve taktike. Da nema ove nagrade nebi bilo ovakvih napetosti
E pa po meni je to normalno da druge gledaš ko konkurenciju kad su nagrade u pitanju

tsodan93
Karting
Karting
Pa dobro al nagrada je simbolicna ne radi se o miljunima eura. I neka nade neko prije mene sve opet cu popunit album. Koliko smo vrimena proveli trazeci kodove da smo umisto toga radili bilo koji posal na svitu ima bi sad vise od 250€
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡