Fangio, Ascario, Button + 2 dva novasedin_hatibovic je napisao/la: 19.12.2017., 14:04Koja 3 mi fale? (mislim vozača, ne moraš kodove davati haha)
[ link do slike ]
F1puls nagradna igra: Poklanjamo kartu za utrku po izboru!
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
FenixLaFerrari
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari-Alonso
-
Dome_Senna
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sve ih volim jednako
HHAHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAAHHAHAHHAHAHHAHAHHAH LEGENDO

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ferrari1345 je napisao/la: 19.12.2017., 23:21 Dan 3. - Polako mi ponestaje hrane i vode ali Ascariju nigdje ni traga. Istražena je cijela stranica kao i sve osobe koje vode ovu stranicu. Znaju se apsolutno svi rezultati unazad tri godine pa i oni koji su odustali u Bahrainu 2014g. Znaju se svi bodovni sistemi unazad 200 godina kao i svi dijelovi kviza. Svaki kut Mclarena mp4-17 je istražen kao i analiza dali se Massa sa svojom ekipom treba pridružiti UFC-u. Polako se uložilo i u bitcoin i ethereum al traga ni u blizini. Pitam se di je fora? Dali se stranica mora otvoriti u Ascari zavoju? Neznam, jedno je sigurno gore navedeni smajlići mi se bezobrano smiju. Moje vrijeme i živci su gotovi. Navedene karte su drugima potrebnije. Sretno svima, odjavljujem se prije nego zamrzim ovaj portal![]()

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ferrari1345 je napisao/la: 19.12.2017., 23:21 Dan 3. - Polako mi ponestaje hrane i vode ali Ascariju nigdje ni traga. Istražena je cijela stranica kao i sve osobe koje vode ovu stranicu. Znaju se apsolutno svi rezultati unazad tri godine pa i oni koji su odustali u Bahrainu 2014g. Znaju se svi bodovni sistemi unazad 200 godina kao i svi dijelovi kviza. Svaki kut Mclarena mp4-17 je istražen kao i analiza dali se Massa sa svojom ekipom treba pridružiti UFC-u. Polako se uložilo i u bitcoin i ethereum al traga ni u blizini. Pitam se di je fora? Dali se stranica mora otvoriti u Ascari zavoju? Neznam, jedno je sigurno gore navedeni smajlići mi se bezobrano smiju. Moje vrijeme i živci su gotovi. Navedene karte su drugima potrebnije. Sretno svima, odjavljujem se prije nego zamrzim ovaj portal![]()
Hahah , u svemu se u potpunosti slazem. Mali mozak na pola mi jos zdrav dok je veliki komplet izgorio

Takoder se odjavljujem iz potrage dok i mali mozak nije prosao u k****

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Meh imam samo 8/33
Alonsa sam našao pukom srećom, ili možda magijom el magica
Alonsa sam našao pukom srećom, ili možda magijom el magica

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
11/10 je probalo ovaj kod

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Dalje od Nice Rosberga više i nisam ni tražio, i naravno famoznog Clarka, dakle imam samo njih sedam
U biti krenuo sam tražiti iz zafrkancije tek tolko da vidim kak stvar šljaka, & nije mi ni bio cilj doći do karte, pa valjda zato i ne šizim tolko.
Good luck & best success tražiteljima

U biti krenuo sam tražiti iz zafrkancije tek tolko da vidim kak stvar šljaka, & nije mi ni bio cilj doći do karte, pa valjda zato i ne šizim tolko.
Good luck & best success tražiteljima

-
LewisHamilton44
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
ja sam na 16/17... jučerašnjeg ne mogu nać nikako... a ne znam ni ko je 

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
14/17
Danas našao Clarka, Villeneuva, Andrettia i Fangia.
Danas našao Clarka, Villeneuva, Andrettia i Fangia.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Konačno našao Buttona, al me namučio pošteno. Baš je "cheeky"
Još dva mi fale do 17.
Edit, moj album:

Još dva mi fale do 17.
Edit, moj album:

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Sad sam i ja našao Hunta, imam 17/18. Gde li se nalazi taj 18. ? 

-
LewisHamilton44
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Ja i ti imamo 17 a u albumu lepo kaže da ih ima ukupno 18. Koji nam fali ako imamo iste vozače, riblje mu paštete?