F1puls nagradna igra: Poklanjamo kartu za utrku po izboru!
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
-
FenixLaFerrari
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari-Alonso
Našao Fangia, Andrettia i Gumbića ali još uvijek nemogu naći Ascaria, kosu ću si počupat.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
@Multi 21: Čim uneseš kod pokaže ti se poruka kog si dobio.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Znam, ali ako u tom trenutku mozda nisam mario, el moguce saznati poslije?avetma je napisao/la: 18.12.2017., 22:50 @Multi 21: Čim uneseš kod pokaže ti se poruka kog si dobio.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ne
Ako želiš znati koji vozač ti fali - stavio sam gore popis koje sam dosad objavio.

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Čitam danas neki članak na IT blogu nekom oko BTC-a i sličnih tema i u neko doba se zateknem kako po strnici i unutar teksta tražim kodove tipa "86byp"j i slično.
- sedin_hatibovic
- Karting
- S nama već: 7 god 8 mj
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vetma nas je izludio sa kodovima.luke flywalker je napisao/la: 19.12.2017., 13:38 Čitam danas neki članak na IT blogu nekom oko BTC-a i sličnih tema i u neko doba se zateknem kako po strnici i unutar teksta tražim kodove tipa "86byp"j i slično.
Pukli svi....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
@Vetma
Živ bio stavljaj ove kodove malo ranije u toku dana.
Ovako naveče je patnja tražit.
Ono, odradiš 8h ili malo više na poslu, pa kod kuće zayebancija, pa ovo, ono, dsz,...
Kako sad da ih ganjam, a još ujutro valja rano ustat....
Ono, odradiš 8h ili malo više na poslu, pa kod kuće zayebancija, pa ovo, ono, dsz,...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
E vidis vidis meni bas pase kada ih stavi kasnije. Meni je patnja ujutroFrantic je napisao/la:@Vetma

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Danas laganica. No i dalje imam traume od onog Ascarija. Mamicu mu njegovu, krv mi je popio.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Dan 3. - Polako mi ponestaje hrane i vode ali Ascariju nigdje ni traga. Istražena je cijela stranica kao i sve osobe koje vode ovu stranicu. Znaju se apsolutno svi rezultati unazad tri godine pa i oni koji su odustali u Bahrainu 2014g. Znaju se svi bodovni sistemi unazad 200 godina kao i svi dijelovi kviza. Svaki kut Mclarena mp4-17 je istražen kao i analiza dali se Massa sa svojom ekipom treba pridružiti UFC-u. Polako se uložilo i u bitcoin i ethereum al traga ni u blizini. Pitam se di je fora? Dali se stranica mora otvoriti u Ascari zavoju? Neznam, jedno je sigurno gore navedeni smajlići mi se bezobrano smiju. Moje vrijeme i živci su gotovi. Navedene karte su drugima potrebnije. Sretno svima, odjavljujem se prije nego zamrzim ovaj portal 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"