Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ante, moze li za mobile verziju button tipa 'back on top' kad se preskrula po komentarima pa pegla onda vracati na vrh manualno da bi se doslo do meni-a. I btw na mobile verziji mi baca reklame, ne smeta mi al mozda nekom bude.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Može, sredio sam link za povratak na vrh, hvala na ideji. Stavio sam ga skroz na dno komentara.
Što se tiče reklame, na kojem mjestu se prikazuje? Donatorima se ne bi trebale vidjeti nigdje, ne znam kuda ju je google progurao, reci mi lokaciju pa provjerim. Tnx!
Što se tiče reklame, na kojem mjestu se prikazuje? Donatorima se ne bi trebale vidjeti nigdje, ne znam kuda ju je google progurao, reci mi lokaciju pa provjerim. Tnx!
-
luke flywalker Verified
- GP3
Ne sjecam se koje su reklame u pitanju. Prikazuje se u vidu banera na vrhu i kao reklama preeko cijelog ekrana kad refresham page.
Hvala za button, ja cesto sa fona citam pa mnogo mi znaci. Lokejsn Sarajevo.
Hvala za button, ja cesto sa fona citam pa mnogo mi znaci. Lokejsn Sarajevo.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Udari screenshot obavezno idući put kad se pojave, pa ću provjeriti još jednom. Tnx
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Inače, fun fact - jučer i danas 44 nova registrirana člana na portalu. Nikad se od otvaranja portala nije dogodila tako masivna registracija, čak ni u početnim danima. 

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Peimjedba. U zadnjih tjedan dva naslovna stranica je postala užasno nepregledna. Pogotvo na malom monitoru kakvim se služim. Sve je natrpano... Ljepše je bilo prije..
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jest, ali to će otići kad završi nagradna igra, maknut će se i ovaj desni dio vezan za album, maknut će se i banner nagradne igre desno, a umjesto toga će ići tablice s linkovima do predstavljanja novih bolida i slično. Trenutno je malo previše slika u odnosu na ono što je bilo prije mjesec dana, ali brzo će se vratiti na staro.
Koliko ti je malen monitor?
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
19 inča 4:3avetma je napisao/la: 17.12.2017., 19:31 Jest, ali to će otići kad završi nagradna igra, maknut će se i ovaj desni dio vezan za album, maknut će se i banner nagradne igre desno, a umjesto toga će ići tablice s linkovima do predstavljanja novih bolida i slično. Trenutno je malo previše slika u odnosu na ono što je bilo prije mjesec dana, ali brzo će se vratiti na staro.
Lomi te, al se nedaš
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ante, ne radi
na komentarima. Jel moguće to srediti?

- avetma
- Administrator
- Kontakt:

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Slažem seIceman je napisao/la: 19.12.2017., 06:12 Smješno mi je vidjeti nagli porast novih članova na forumu/portalu... zna se zbog čega. Nadam se ipak da će kartu za F1 utrku osvojiti netko od starijih članova foruma.![]()

I to neko ko nije imao priliku otići na trku dosad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema diskriminacije, ima novoregistriranih koji su lurkali po portalu godinama, ali nisu pisali, a ima ih koji su tek sad doznali za F1puls, obzirom da se rijetko oglašavamo po FB pa ima hrpa ljudi koji zapravo još ni ne znaju za nas.
Evo nešto u pozitivnom tonu, broj komentara po mjesecima od otvaranja portala, i pokazatelj broja komentara po godinama. Kraj je godine pa malo provjeravam statistike. (prosinac 2017. je samo projekcija broja komentara prema prvih 18 dana).

Evo nešto u pozitivnom tonu, broj komentara po mjesecima od otvaranja portala, i pokazatelj broja komentara po godinama. Kraj je godine pa malo provjeravam statistike. (prosinac 2017. je samo projekcija broja komentara prema prvih 18 dana).

-
luke flywalker Verified
- GP3
Evo uspio sam par komada ufatiti,sve su u odjelu sa rezultatima i u vidu banera na dnu ili vrhu, onaj preko cijele straanice mi se ne ojavljuje više.avetma je napisao/la: 16.12.2017., 18:18 Udari screenshot obavezno idući put kad se pojave, pa ću provjeriti još jednom. Tnx
https://imgur.com/a/OYo4J
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To ti se prikazuje samo na podstranicama u Bazi podataka? Ako da - onda mislim da sam sredio. Provjeri svakako pa javi. 

-
luke flywalker Verified
- GP3
Jeste, samo u stranicama vezanim za bazu. Pohvale za ažurnost.avetma je napisao/la: 20.12.2017., 09:48 To ti se prikazuje samo na podstranicama u Bazi podataka? Ako da - onda mislim da sam sredio. Provjeri svakako pa javi.![]()
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
F1puls živi na škrge......
Ono, ima se do jednog GP vikenda, pa do drugog.....
Živi ste do Australije 2018.-e.
Kada će ubaciti u punu brzinu i zaploviti pozitivnim financijskim / bitcoin (
) vodama?

Živi ste do Australije 2018.-e.

Kada će ubaciti u punu brzinu i zaploviti pozitivnim financijskim / bitcoin (

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Već je u pozitivi, inače ne bi bilo nagradne igre 
Što se hostinga tiče, to je okej, bit će još nešto love od JohnnyBet sponzora uskoro, tako da će se možda čak riješiti hosting za cijelu godinu, uz ovo što smo ušparali dosad od donatora.

Što se hostinga tiče, to je okej, bit će još nešto love od JohnnyBet sponzora uskoro, tako da će se možda čak riješiti hosting za cijelu godinu, uz ovo što smo ušparali dosad od donatora.