MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Postala je tradicija zadnjih godina da Rossi vozi najbrže u utrci, ono što radi na treninzima je više-manje nebitno. Njemu treba samo da bude u prva dva reda na startu, da mu ova dvojica na pobjegnu.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Felipe je napisao/la:Postala je tradicija zadnjih godina da Rossi vozi najbrže u utrci, ono što radi na treninzima je više-manje nebitno. Njemu treba samo da bude u prva dva reda na startu, da mu ova dvojica na pobjegnu.
Ma naravno, samo da ne bude 8. na startu. :mrgreen:
Mislim da može u prvi red.
A Brno mu je, kao što sam i ranije rekao, jedna od omiljenih staza. :fakjea:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Mada dobar je ove sezone, mislim da ima 2/3 učinak kada starta s osme pozicije. :mrgreen:
Obrigado Felipe

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Upravo Lorenzo izdominirao ostatak grida. Rossi odličan drugi iako je zaostatak preko pola sekunde do Lorenza. Uglavnom ludi fp3.
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Da, Lorenzo je sastavio odličan krug, ali neće biti tako lako danas popodne, moglo bi biti jako gusto. Smith opet odličan, čovjek se preporodio ove sezone. :D
Čeka nas odličan Q1, oba Espargara i Cal, može se tu i Petrucci lako umješati. A Maverick već redovno praši Aleixa, sjajno.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bit će vrlo zanimljivi i Q1 i Q2, u Q1 nas čeka borba sjajne četvorke koju je Felipe naveo za samo dva mjesta, a u Q2 će nas naravno Lorenzo, Rossi i Marquez zabavljati, na FP4 su bili jako blizu sva trojica i Lorenzo više ne izgleda tako dominanto... :kokice:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Uf da mi je neka pilula da prespavam sljedeća 23 sata, da što prije počne utrka, koja će ovo ludnica da bude. :D :jupije:
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Na kraju je ipak Jorge uzeo pole srušivši rekord staze, ali Marquez je bio jako blizu (+0.074) i sutra možda gledamo reprizu Indya :) Ali, ovaj put će i Rossi zasigurno umiješati, uspio je na kraju ipak ugurati se u prvi red. Iannone i Smith bili su jako blizu prvom redu, Iannone samo 37 tisućinki iza Rossija.

Rezultati Q2
Rezultati Q1

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Samo da Marc uspije jednačiti tempo Yamaha u utrci, i sve će biti dobro. Na FP4 je bio nešto lošiji.
Obrigado Felipe

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Odlične kvale. Pedrosa me još jednom razočarao, ne znam što Honda čeka sa njegovom zamjenom. Cal bi bio jednako dobar, ako ne i bolji s obzirom kako vozi na LCR-u. A Miller pokazao zašto se ne bi trebalo preskakati moto 2 da bi se došlo do moto gp-a.
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pedrosa je imao jako težak pad i u velikim je bolovima, danas nije mogao bolje i bio je kadar posle kvalifikacija kako šepajući odlazi od motora.
Postoji teorija da Honda ne želi otpustiti Pedrosu jer je dovoljno dobar da uzme neke pristoje bodove svaku utrku a ne mješa se u poslove Marqueza, ali mislim da to otpada zbog činjenice da ih je Yamaha ove sezone nadigrala i da žele konstruktorske titule. Teško će im Cal biti prvi izbor, star je, i budimo realni nije niti kvalitet za tvorniči motor, jeste dobar, ali nije taj kvalitet. Honda je do sada uvijek bila jako dobra u odabiru novih vozača, kada ga pogode baš ga pogode, a kada fulaju totalno fulaju, što je rijetkost. Oni će vjerojatno ići za nekog mlađeg prospekta, tko zna, možda čak i Rabat dođe u igru.

A Miller je davno izgubljena priča, Dorne je htjela pod svaku cijenu Australijanca u kraljevskoj klasi i požurila ga je, i sad svi plaćaju tu cijenu. Šteta, da je odvezao jednu sezonu u dvojci kladim se da bi bio jako dobar i konkurentan vozač.
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ako bi Honda mijenjala Pedrosu, ja bih definitivno volio vidjeti Alexa Rinsa na njegovom mjestu. Bio je odličan u Moto3, trenutno je uvjerljivo najbolji rookie u Moto2, upravo je u Indyu ostvario prvu pobjedu, a uz to ima i još 4 podija. Također, volio bih ga opet vidjeti u istoj ekipi s Marquezom, ovaj put s Marcom, da se iskupi za lanjski poraz u Moto3 protiv Alexa :mrgreen: Ali mislim da će Honda zadržati Pedrosu još neko vrijeme, nema nekih prevelikih naznaka da je na izlaznim vratima.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Dok sam pisao onaj post sinuo mi je Rins na pamet, ali on mi nekako izgleda kao rizično rješenje za tvoričku momčad, tek je jednu sezonu u Moto2. Ali ako npr Pedrosu zadrće još jednu sezonu, a Rins ostane i izdominira u dvojci, sve je moguće. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Felipe je napisao/la:Dok sam pisao onaj post sinuo mi je Rins na pamet, ali on mi nekako izgleda kao rizično rješenje za tvoričku momčad, tek je jednu sezonu u Moto2. Ali ako npr Pedrosu zadrće još jednu sezonu, a Rins ostane i izdominira u dvojci, sve je moguće. :D
Pa da, to bi bio taman scenarij za Rinsa, iduće godine će definitivno biti još bolji u dvojci, već je i ove sezone fenomenalan, kao rookie je na drugom mjestu u prvenstvu, ispred prvaka Rabata te svih ostalih iskusnijih vozača...Sljedeće godine će sigurno biti među glavnim kandidatima za naslov i mogao bi on lako zapeti za oko Hondi :D

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
:crvenazastava: https://twitter.com/MotoGP/status/632840329297821696 https://twitter.com/MotoGP/status/632841773140836352

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Standardno, fantastična utrka u Moto3 klasi, u skraćenoj utrci po prvi put u karijeri pobijedio je Niccolo Antonelli, drugi je završio Enea Bastianini koji startao s 15. mjesta, a treći Brad Binder. Romano Fenati, koji vozi za momčad Valentina Rossija je definitivno gora verzija Doktora što se tiče nastupa na kvalifikacijama i u utrkama, Romano se još gore kvalificira i ima još više posla u utrci (koji odradi sjajno) :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ma Fenati vozi kako vjetar puše, jednu utrku fantastičan, sljedeću očajan, i sve tako, i plus ima problem sa živcima. :mrgreen:

Enea solidan danas, bilo je par trenutaka kada me baš iznervirao, ali na kraju ok, drugo mjesto i što je važnije -11 bodova od Kenta. Pokazuje da titula još nije niti blizu Kentovih ruku, treba završiti posao. Slična situacija je bila i prošle godine s Millerom, pa je na kraju Marquez postao prvak. :D
Obrigado Felipe

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
45 bodova između Kenta i Bastianinija, još 32 boda iza je Fenati, tko zna, ako se desi kakav pad Dannyu, koji lošiji nastup Enee i eto nam Romana u vodstvu :zubo:

U Moto2 smo opet vidjeli #ZarcoBackflip, znamo što to znači :D https://twitter.com/MotoGP/status/632873630205014016

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Lorenzo prilično sigurno. Marquez nije mogao ništa bolje od drugog mjesta, kao ni Rossi od trećeg.
Ovaj put je bilo prilično :chill:
Gume su možda i odlučile poredak.
Lorenzo (p/z) medium/medium
Marquez medium/hard
Rossi hard/hard
Elem, Lorenzo i Rossi po 211 bodova, Marquez 159.
Biće zanimljivo do kraja sezone. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ovaj put Marquez nije uspio ostati uz Lorenza i Jorge je mirno uzeo pobjedu nakon starta s pole positiona. Rossi je ovaj put bio dobar u kvalama, ali loš na startu i dok se riješio onih koji su ga skinuli na startu, već su Jorge i Marc odjurili naprijed. Cal opet pada :facepalm: Lorenzo je ovom pobjedom sustigao Rossija u ukupnom poretku i Rossi se mora trgnuti u Silverstoneu i biti bolji od Lorenza ukoliko ne želi po prvi put izgubiti vodstvo ove sezone.

[ link do slike ]

Ukupni poredak:
1. Jorge Lorenzo 211
= Valentino Rossi 211
3. Marc Marquez 159 (-52)
4. Andrea Iannone 142 (-69)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡