Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Brown i Tatum defanzivno rade stvari koje ne bi trebali raditi gotovo klinci njihovih godina, baš simpa i gotivna ekipa meni osobno. Tjedan nakon loma Haywarda baš kažem drugu da će možda iz toga izaći i nešto dobro jer će Tatum sada igrati punu sezonu kao starter na svojoj očito prirodnoj poziciji i krajem sezone Celticsi mogu lako dobiti svog novog Piercea kako sada stvari stoje.

Za Balla sam se zasad ogriješio :D Ali kao i sa svakim rookiem i njemu treba dati vremena. Gledao sam samo jednom Lakerse i ne izgleda to toliko loše, ali se vidi da je opasno tanak, pod hitno treba da dovede tijelo u red, što vjerojatno neće moći do ljeta uraditi.

A što se Phile tiče, pokazuje se da je Simmons bio ispravan pick i još bolja odluka da se stavi na PG-a, ono je užitak gledati. I meni se sviđa Phila, dobar trener koji je uspostavio fin sistem, Ben, Covinngton koji igra fantastično i upravo su napravili po meni najbolji ugovor u NBA-a s njim, naredne tri godine će igrati za 11,5 mil što je ludo nisko za takvog igrača. Emiid je sjajn i sve ali ja se držim podalje od ložione na njega jer će biti pravo čudo ako on u karijeri sastavi cijelu sezonu bez povreda.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
MrDoomroom je napisao/la: 17.11.2017., 16:31
Frantic je napisao/la:Da ne prođe nezabilježeno.
Lonzo je prije dvije noći protiv Bucksa postao najmlađi koji je napravio triple. :klanjam:
20 godina i 15 dana.
Tako je "ušio" Jamesa za samo 5 dana.
Slučajnost, lik je očajan. Ništa u njegovoj igri mi ne dočarava da je poseban.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Evo sinoć (jutros) još jedna slučajnost :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Frantic je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la: 17.11.2017., 16:31
Frantic je napisao/la:Da ne prođe nezabilježeno.
Lonzo je prije dvije noći protiv Bucksa postao najmlađi koji je napravio triple. :klanjam:
20 godina i 15 dana.
Tako je "ušio" Jamesa za samo 5 dana.
Slučajnost, lik je očajan. Ništa u njegovoj igri mi ne dočarava da je poseban.

Evo sinoć (jutros) još jedna slučajnost :mrgreen:
I ćorava kokoš zrno ubode. Hoćemo zanemariti činjenicu da ima najlošiji postotak šuta iz igre u NBA ili ćemo zažmiriti na taj nebitni dio njegove savršene igre? :D

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Baš čudno. Jednu utakmicu baca cigle, a drugu triple.
Još ne znam što da mislim o njemu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 20.11.2017., 14:26 Baš čudno. Jednu utakmicu baca cigle, a drugu triple.
Još ne znam što da mislim o njemu.
Ni ja takođe. :mrgreen:
MrDoomroom je napisao/la: 20.11.2017., 13:31 I ćorava kokoš zrno ubode. Hoćemo zanemariti činjenicu da ima najlošiji postotak šuta iz igre u NBA ili ćemo zažmiriti na taj nebitni dio njegove savršene igre? :D
Ova koka nabode dvaput u 10 dana. :chill:
Šalu na stranu, rekoh gore, nisam još uvijek načisto sa njim.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
I u tekmi u kojoj napravi triple svejedno baca cigle. Do 10 poena svatko moze doci ako ispali 15-20 suteva. Tako i on , uz naravno poneko slobodno bacanje. Za ostale brojke u statistikama ( rebound , assist) mu svaka cast , ali nece biti nista vise od solidnog igraca sve dok drasticno ne popravi sut. Bolje mu je da samo skace i asistira , bez sutiranja.
slikaslika slika

Nigel
Karting
Karting
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: willams
bullsi su ovesezone dno dna više ih gledat neću :thumbsd:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
AlkY je napisao/la:I u tekmi u kojoj napravi triple svejedno baca cigle. Do 10 poena svatko moze doci ako ispali 15-20 suteva. Tako i on , uz naravno poneko slobodno bacanje. Za ostale brojke u statistikama ( rebound , assist) mu svaka cast , ali nece biti nista vise od solidnog igraca sve dok drasticno ne popravi sut. Bolje mu je da samo skace i asistira , bez sutiranja.
https://youtu.be/ygMH2WQL23c

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nigel je napisao/la: 21.11.2017., 19:20 bullsi su ovesezone dno dna više ih gledat neću :thumbsd:
Trust the process :mrgreen:

Pored Dončića, sljedeći draft će imati najozbiljniju ponudu potencijalnih franchise igrača u posljednjih nekoliko godina, ima dosta mladića po koledžu koji već sada izgledaju fizički spremno za NBA i usput kidaju na početku sezone. Biće dosta tankanja ove sezone jer svi od Chicaga, Dallasa, Sunsa, Knicksa, Atlanta pa do Sacramenta žele što bolju poziciju na draftu.
Obrigado Felipe

AlkY
Formula 1
Formula 1
Felipe je napisao/la: 22.11.2017., 20:15
Nigel je napisao/la: 21.11.2017., 19:20 bullsi su ovesezone dno dna više ih gledat neću :thumbsd:
Trust the process :mrgreen:

Pored Dončića, sljedeći draft će imati najozbiljniju ponudu potencijalnih franchise igrača u posljednjih nekoliko godina, ima dosta mladića po koledžu koji već sada izgledaju fizički spremno za NBA i usput kidaju na početku sezone. Biće dosta tankanja ove sezone jer svi od Chicaga, Dallasa, Sunsa, Knicksa, Atlanta pa do Sacramenta žele što bolju poziciju na draftu.
Za sve nabrojane se slazem , ali Knicksi do sada nisu bas pokazali da planiraju tankat. Iako je apsolutno jasno da bi im bilo pametnije da tankaju.

Iako ce doci neko novo pravilo sta se toga tice pa ce ubuduce manje ovisiti tko je kakav score imao ili na kojoj je poziciji bio prosle sezone , vezano za draft.
Samo neznam dali ce to pravilo uvesti od sljedece sezone ili ce jos pricekati
slikaslika slika

f1zd
Izgleda kako Derrick Rose ide u mirovinu...sa samo 29 godina.... :(

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
f1zd je napisao/la: 24.11.2017., 21:51 Izgleda kako Derrick Rose ide u mirovinu...sa samo 29 godina.... :(
Evo bas sam malo prije procitao ako ovo bude istina onda je ovo vjerovatno tuzno vrijeme za kosarku.
Meni jedan od najomiljenih igraca,najmladji MVP ikad u povjesti ovom covjeku je samo nebo bila granica ali eto takav je zivot.
Nadam se da ovo nece biti istina i da ce se u karijeri docepat prstena jer kad vidim kakvi su sve igraci osvajali prstenove i to u vise navrata jer ako ZaZa Paculia ima prsten onda bi ih Rose trebao imat 5 najmanje.
I sto mi je najzalije ovo sto je on radio to vise necemo vidjet,to svijet nece izbacit vise jer samo je jedan jedini D.Rose. GOAT
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kad smo kod povreda šta npr. reći za Grega Odena?
Andrew Bynum je odradio nešto, ima i 2 prstena, ali i on je kuburio s povredama.
Embiid npr., na žalost, ima "predispozicije" za karijeru sličnu Odenovoj.
Nadam se da se neće ostvariti.
A što se tiče prstena, nemaju ga ni Malone, Stockton, Barkley.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Tona je primjera u sportu kada netko ima Bogom dato tijelo koje iskače iz prosječnih formula za ljudske predispozicije, ali završi na ovakav način. Rose je bio jedan od takvih, on je Michael Vick košarke, human cheat code. Pervezne predispozicije, brzina, eksplozivnost i atleticizam za nekoga tko je onako baratao loptom, imao skoro savršen tempo i pregled igre i solidan šut sve na dobru odbranu.

Zato sam i nekidan napisao da ne očekujem da Embiid izdrži u kontinuitetu ovaj tempo igranja, jer ljudske kosti i naše tkivo nije dizajnirano za onoliko mišića i onakve dimenzije tijela...

Ni gume na autu ne izdrže ako jurite stalno 300 na sat, pa nisu ni Roseova mlada koljena. :? Ostaće velika šteta što nije imao zdrave noge bar još dvije godine, postigao bi puno sa Bullsima.
Obrigado Felipe

Nigel
Karting
Karting
toronto super igra možda ove sezone mogu bit dobri,detroit je hit na istoku. :party:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nigel je napisao/la: 30.11.2017., 12:03 toronto super igra možda ove sezone mogu bit dobri,detroit je hit na istoku. :party:
Ma Toronto je svake godine super dok ne dođe playoff, onda chokuju i Demar i Lowry. Lowry se prethodne dvije godine toliko raspao u playoffu da su oba puta dobro razmišljali o njegovom ugovoru.
Obrigado Felipe

f1zd
Ma bit će ponovo isto finale..i isti prvak.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 30.11.2017., 13:33 Ma bit će ponovo isto finale..i isti prvak.
Tako sam i ja razmišljao, ali sam se opasno zaljubio u ovaj Houston sada. Imaju savršene match-upove za Warriorse, ako se nađu u playoffu prštaće u seriji, ali novce stavljam na Houston ove godine da ide u finale iz zapada. Sve mi se kod njih sviđa, šeme koje koriste u obrani, šutersko-divljački-opravdani napad ala Warriorsi, dubina klupe...
Obrigado Felipe

AlkY
Formula 1
Formula 1
Bit ce zanimljivo finale konferencije Cavsi i Kelti ( ako dode do toga) :)
slikaslika slika

Nigel
Karting
Karting
https://en.wikipedia.org/wiki/St._Louis_Bombers u 50ima su kratko postojali st luis bombaši :bonk:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡