Bravo Dovi!
Yamahe opet potonule čim je pala kiša...stara Yamaha osvoji 3. mjesto

Isto, ali još više sumnjam u Marcovu. Jutros me je baš iznenadio što je popustio na gasu, polako kompletira arsenal u ozbiljnu vozačinu.zekohonda je napisao/la:Cisto sumnjam na pobjedu dovija u valenciji.
Što misliš da Suzuki ne može uzeti utrku?zekohonda je napisao/la:zaboli me za marcovu pobjedu u valenciji.![]()
mislim da kratka, spora valencija neće odgovarati ducatiju. tu očekujem recimo tvorničke yamahe na vrhu.
Lorenzo nije napravio namjernu grešku.croatic f1 je napisao/la: 29.10.2017., 09:00 Na moju žalost, odluka pada u Valenciji![]()
Svaka čast Doviju na pobjedi, napravio je sve što je trebao, pobijedio te i dalje ima šanse za osvojiti naslov.
Lorenzo bi možda u normalnoj utrci pobijedio, ali u ovakvoj situaciji je jednostavno morao pustiti Dovija da pobijedi, nije ga direktno pustio već je napravio grešku, ali kasnije nije pritiskao i koristio je "Mapping 8"![]()
Čestitke Zarcu na drugom MotoGP podiju u karijeri, iskreno sam mislio da ih je već nakupio više, ali stvarno vozi sjajno i po tko zna koji put je ispred tvorničkih Yamaha.
Marquez je napravio što je mogao, nije htio ništa riskirati, nije forsirao i sad ima lijepu prednost od 21 boda koju ne bi smio ispustiti u Valenciji.
Nisam ni rekao da je namjerno napravio grešku, napisao sam da je Lorenzo danas morao pustiti Dovija da pobijedi i to je i napravio, nije ga morao direktno puštati jer je pogriješio, ali kasnije nije napadao i time ga je pustio da pobijedi (što je i jedino logično u ovakvoj situaciji).Frantic je napisao/la: 29.10.2017., 11:21 Lorenzo nije napravio namjernu grešku.![]()
Ali je bio iznenađujuće dobar, s obzirom na kišne uslove.
Dovi je ionako imao u drugom dijelu trke najbolji tempo.
Možda šta odradi Lorenzo, za timskog kolegu.Ferrari je napisao/la: 29.10.2017., 12:27 Očekujem jaku Hondu u Valenciji.
Brze promjene u zavojima Hondi i Marquezovom stilu ti odgovaraju.
Yamaha će se opet mučiti zbog guma...
Ducatiju jedino igra odustajanje Marqueza...