Re: VN Japana ( Suzuka Internation Racing Course ) 06.-08. listopada 2017
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Samo da prenesem i na ovu stranicu ako netko poželi, izašao je SC na 7 krugova do kraja, više neće čuvati gorivo i vjerojatno će ostati zadnja 4-5 kruga da se 7-8 preostalih favorita bore za pobjedu.Felipe je napisao/la: 08.10.2017., 08:49 Još 15 krugova na Bathurstu, ako želite prebacite se kada je F1 već gotova, upravo je ušao SC, svi su prešli na slikove i počeo je pljusak, svi su na minimalcu sa gorivom. I najvažnije, svi se sada bore za pobjedu.
Evo stream:
https://go.twitch.tv/vlobdrn
Ovaj Bathurst, ovo brdo...kao da je programirano da ne može napraviti bezveznu utrku sa dosadnim krajem.
Obrigado Felipe
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Biti će bolje, čini mi se da su Ferrari i Seb trenutno u tinejdžerskoj fazi rasta, imaju potencijal al ipak nedovoljno iskustva zajedno, odnosno rade greške koje si Mercedes ne dozvoljava. Važno je da Seb stoji uz tim čak i u ovako teškim trenutcima.
Sljedeća sezona je ključna, imaju priliku sve to uskladiti i ako uspiju opet napraviti konkurentan bolid i ne budu zazirali od inovativnosti što su pokazai da ove godine nije slučaj biti će vrlo jaki.
Sve u svemu kada pogledaš ove prve Sebove godine u SF jako podsjećaju na početak karijere jednog drugog Nijemca s Talijanima - kako po njegovom ponašanju tako i prema odnosu prema timu i motivacije samog tima.
Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Suzuka nije razočarala, jako dobra utrka s uzbudljivim krajem
Čestitke Lewisu na 61. pobjedi, a vrlo vjerojatno i 4. naslovu. 59 bodova prednosti s 4 utrke do kraja je prevelika prednost da bi se izgubila u normalnim okolnostima, ali naravno, sve je moguće u F1. Vettel jednostavno nije imao sreće danas i nakon Singapura, ovo je još jedan žestok udarac. Ne volim ni Vettela ni Hamiltona pa sam se nadao malo dužoj borbi do kraja sezone, ali svejedno možemo imati uzbudljive utrke do kraja sezone.
Verstappen napokon može pokazati svoju klasu, napokon ima pouzdan bolid s kojim pokazuje o kakvom je vozaču riječ. Fenomenalno se probio na startu utrke ispred Ricciarda i kasnije u krugu ispred Vettela, držao se vrlo blizu Lewisu tijekom čitave utrke i možda, da nije bio Alonsa i Masse, bi imao priliku za pobjedu.
Odlična utrka za Haas, oba bolida završila su u bodovima te su tako uspjeli prestići Renault u ukupnom poretku. Dobro je za Renault da se uspio naoružati sa Sainzom za iduće 4 utrke

Čestitke Lewisu na 61. pobjedi, a vrlo vjerojatno i 4. naslovu. 59 bodova prednosti s 4 utrke do kraja je prevelika prednost da bi se izgubila u normalnim okolnostima, ali naravno, sve je moguće u F1. Vettel jednostavno nije imao sreće danas i nakon Singapura, ovo je još jedan žestok udarac. Ne volim ni Vettela ni Hamiltona pa sam se nadao malo dužoj borbi do kraja sezone, ali svejedno možemo imati uzbudljive utrke do kraja sezone.
Verstappen napokon može pokazati svoju klasu, napokon ima pouzdan bolid s kojim pokazuje o kakvom je vozaču riječ. Fenomenalno se probio na startu utrke ispred Ricciarda i kasnije u krugu ispred Vettela, držao se vrlo blizu Lewisu tijekom čitave utrke i možda, da nije bio Alonsa i Masse, bi imao priliku za pobjedu.
Odlična utrka za Haas, oba bolida završila su u bodovima te su tako uspjeli prestići Renault u ukupnom poretku. Dobro je za Renault da se uspio naoružati sa Sainzom za iduće 4 utrke

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Šećer na kraju:

Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Da se kopiram.
Čestitke Lewisu. Kontrolisano od početka do kraja.
Max odličan.
Botas i Kimi očekivane pozicije na kraju.
FI klasika.
Haas vrlo dobar.
Vettel, šta reći?
Odradit ovo do kraja što je moguće korektnije, probat uzet koju pobjedu i prenijeti formu bolida za narednu sezonu.
Hulk je isto baxuz svjetske klase, samo što se ne bori za titule, pa ga one gluposti ne pogađaju toliko.
@croatic
Mislim da je Vettel već bio ostao bez snage kada ga je Max pretekao.
I ovo za himnu hehe, cirkus
A situacije sa Alonsom i Massom i obilaženjem istih postaju baš simptomatične....
Čestitke Lewisu. Kontrolisano od početka do kraja.
Max odličan.
Botas i Kimi očekivane pozicije na kraju.
FI klasika.
Haas vrlo dobar.
Vettel, šta reći?
Odradit ovo do kraja što je moguće korektnije, probat uzet koju pobjedu i prenijeti formu bolida za narednu sezonu.
Hulk je isto baxuz svjetske klase, samo što se ne bori za titule, pa ga one gluposti ne pogađaju toliko.
@croatic
I ovo za himnu hehe, cirkus

A situacije sa Alonsom i Massom i obilaženjem istih postaju baš simptomatične....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ako si pravi navijač onda nemaš izbora nego vjerovati...
Uostalom gdje smo bili proslih godina i gdje smo sada?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Istina, vjerojatno je to pomoglo Maxu, ali nebitno, kasnije je zbilja vozio sjajnu utrku držeći priključak za HamiltonomFrantic je napisao/la: 08.10.2017., 09:36 @croatic

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Znam, jako veliki napredak, za razliku od prošlih godina ovo je super, eto jedino sad nepouzdanost došla. Znači, iduće sezone se očekuju naslovi, sa Kimijem? LOL. Ja sam rekao, lako moguće da će Vettel proći poput Alonsa u Ferrariju. Nadam se da nisam upravu.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Gasli propusta Ostin, Sainc ide u Reno. Imaju Kvjata. Ko ce biti drugi vozac?
Sta mislite?
Prica se nesto Giovenazi.
Koliko god nemoguce bilo ali Buemi brate, Buemi. Mozda Palmer zbog neke forme. A sad za to mjesto treba ova nova super linenca?
Posto imaju Renove motore, mozda neki njihov vozac. Roland..
Sta mislite?
Prica se nesto Giovenazi.
Koliko god nemoguce bilo ali Buemi brate, Buemi. Mozda Palmer zbog neke forme. A sad za to mjesto treba ova nova super linenca?
Posto imaju Renove motore, mozda neki njihov vozac. Roland..

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Žao mi je Seba i kompletnog Ferrarija ali i u ovom sranju koje se događa Seb stoji uz momćad upravo onako kako treba. Svaka čast na tome, to je odlika velikog sportaša i prvaka.
S druge strane sjetimo se prošlogodišnjih Hamiltonovih teorija zavjere i Alonsova ponašanja u Ferrariju.
Kako Seb kaže, nema predaje dok stvarno ne bude gotovo.
S druge strane sjetimo se prošlogodišnjih Hamiltonovih teorija zavjere i Alonsova ponašanja u Ferrariju.
Kako Seb kaže, nema predaje dok stvarno ne bude gotovo.
"What a little star." May 26, 2012.
- senna66 Verified
- Formula 1
Alonso i Hamilton bi rasuli drvlje i kamenje po svojim momčadima da su u Sebovoj poziciji. Upravo to je glavni razlog zašto su Alonsu zatvorena vrata za povratak i zašto Hamilton nikada neće voziti za Ferrari. Zadnje sto ti treba u ovoj situaciji u kojoj je Ferrari da ti četverostruki svjetski prvak sere po momčadi pred medijima...dodatno ulje na vatru.
Gazda je sigurno jako ljut i mogle bi padati glave. Kada bi Vettel pljuvao po svojoj ekipi zbog kvarova mislim da bi si napravio samo goru stvar. Zna da se takve stvari jednostavno događaju, svjestan je potencijala koji ovaj bolid ima i zadnje sto želi je da nogu dobe ključni ljudi koji su ovaj bolid stvarali...a ne samo ovaj vec i onaj za 2018. Zato i pokušava smiriti situaciju. Zna Vettel jako dobro da je bilo vise sreće zadnje 3 utrke da bi se Hamiltonu i Mercu tresle gaće sve do Abu Dhabija i da bi se odlučivalo o prvaku do zadnjeg kruga...ali desilo se sto se desilo. Ja kao navijač sam razočaran, jer naslov je bio moguć prvi put nakon x godina, ali sam isto tako sretan jer je Ferrari na dobrom putu (napokon). Ono sto mene brine je Gazda. Ne bi bilo pametno dijeliti otkaze sada...bojim se da bi to gotovo sigurno utjecalo na 2018. u negativnom smislu i općenito što se tiče budućnosti i trenutne filozofije Ferrarija.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Slažem se s tobom. Ovo nije nešto što se vuklo kroz cijelu sezonu pa da je tim kriv zbog loše pouzdanosti (iako nije bila najbolja, ali recimo da je jedan kvar u godini dopušten).
Ovo danas je bila banalna glupost na koju oni nisu mogli utjecati...što trebaju, popraviti pouzdanost svjećica? Da su mogli primjetiti ranije, primjetili bi i zamijenili ju, sve bi bilo dobro..na ovo se nije moglo utjecati. Nadam se da Marchionne neće ništa srati jer stvarno nisu krivi. Nikoga tjerati, neka sve ostane kako je. Imaju najbolju šasiju, motor samo treba nastaviti poboljšavati i pripaziti na pouzdanost...
Iako je donekle ovakav ugođaj bio i 2015. i 2016. se najavljivalo puno toga i napad na Mercedes pa znamo kako je završilo...odraditi sezonu do kraja, uzeti što više pobjeda, a pogotovo u Abu Dhabiju..ionako bi im ta staza trebala savršeno odgovarati i prebaciti fokus na sljedeću sezonu. U Melbourneu se uzima pole ukoliko misle išta napraviti sljedeće godine.
Ovo danas je bila banalna glupost na koju oni nisu mogli utjecati...što trebaju, popraviti pouzdanost svjećica? Da su mogli primjetiti ranije, primjetili bi i zamijenili ju, sve bi bilo dobro..na ovo se nije moglo utjecati. Nadam se da Marchionne neće ništa srati jer stvarno nisu krivi. Nikoga tjerati, neka sve ostane kako je. Imaju najbolju šasiju, motor samo treba nastaviti poboljšavati i pripaziti na pouzdanost...
Iako je donekle ovakav ugođaj bio i 2015. i 2016. se najavljivalo puno toga i napad na Mercedes pa znamo kako je završilo...odraditi sezonu do kraja, uzeti što više pobjeda, a pogotovo u Abu Dhabiju..ionako bi im ta staza trebala savršeno odgovarati i prebaciti fokus na sljedeću sezonu. U Melbourneu se uzima pole ukoliko misle išta napraviti sljedeće godine.
- Frantic
- Formula 1
Takođe.senna66 je napisao/la: 08.10.2017., 14:36 Alonso i Hamilton bi rasuli drvlje i kamenje po svojim momčadima da su u Sebovoj poziciji. Upravo to je glavni razlog zašto su Alonsu zatvorena vrata za povratak i zašto Hamilton nikada neće voziti za Ferrari. Zadnje sto ti treba u ovoj situaciji u kojoj je Ferrari da ti četverostruki svjetski prvak sere po momčadi pred medijima...dodatno ulje na vatru.
Gazda je sigurno jako ljut i mogle bi padati glave. Kada bi Vettel pljuvao po svojoj ekipi zbog kvarova mislim da bi si napravio samo goru stvar. Zna da se takve stvari jednostavno događaju, svjestan je potencijala koji ovaj bolid ima i zadnje sto želi je da nogu dobe ključni ljudi koji su ovaj bolid stvarali...a ne samo ovaj vec i onaj za 2018. Zato i pokušava smiriti situaciju. Zna Vettel jako dobro da je bilo vise sreće zadnje 3 utrke da bi se Hamiltonu i Mercu tresle gaće sve do Abu Dhabija i da bi se odlučivalo o prvaku do zadnjeg kruga...ali desilo se sto se desilo. Ja kao navijač sam razočaran, jer naslov je bio moguć prvi put nakon x godina, ali sam isto tako sretan jer je Ferrari na dobrom putu (napokon). Ono sto mene brine je Gazda. Ne bi bilo pametno dijeliti otkaze sada...bojim se da bi to gotovo sigurno utjecalo na 2018. u negativnom smislu i općenito što se tiče budućnosti i trenutne filozofije Ferrarija.
Nadam se da je danas obukao neki "smireni/cool/stani na loptu/polako/.... džemper".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Taj džemper mu na pranju 

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Slažem se da ne treba ništa mjenjati.
No poznavajući Gazdu kroz ove sve godine...
Ovo ce mu biti test...da vidimo je li se imalo promjenio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
ona izjava iz Malezije mi nikako ne daje optimizam.Ferrari je napisao/la:Slažem se da ne treba ništa mjenjati.

- Frantic
- Formula 1
Ma nije valjda da ima samo jedan "smireni/cool".
Mora ih imati više. Pun je ko brod.
Barem 5-6, za svaki mod i raspoloženje.....
A nisu valjda svi na pranju.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”