Re: VN Japana ( Suzuka Internation Racing Course ) 06.-08. listopada 2017

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Lewisu! Jebiga, ove sezone mu sve ide na ruku, ne osvojiti naslov bi bilo skoro nemoguće.

Max već drugu utrku zaredom pokazuje vrhunsku klasu, bravo Max! Budimo realni, bilo koji vozač na gridu s Maxom u istoj ekipi bi teško izašao na kraj, Ricci se kad je Max u elementu fakat čini kao prosječan vozač.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 08.10.2017., 08:44, ukupno mijenjano 1 put.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Taku sa prstenom! :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
AlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:42 Opet vi tokom trke natipkate 10 stranica na forumu hah. Pa jel vi gledate trku ili 90% vremena gledate tipkovnicu ? Malo se opustite , uzivajte u utrci , poslije utrke se tipka.
Pa kad mi je utrka dosadna bez Seba , neću gledati ovog smetlara kako ne propusta
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Perica9 je napisao/la:
AlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:42 Opet vi tokom trke natipkate 10 stranica na forumu hah. Pa jel vi gledate trku ili 90% vremena gledate tipkovnicu ? Malo se opustite , uzivajte u utrci , poslije utrke se tipka.
Pa kad mi je utrka dosadna bez Seba , neću gledati ovog smetlara kako ne propusta
Ali baš je smetlar. Patetično je već sada.
Misli da ako pomogne Mercedesima da će mu dati mjesto...lol
Zato i još nije potpisao sa McLarenom, da se nebi ponovio Rosberg...

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Cigo bacio oko na tozla. :zubo: :zubo: :zubo:

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Alonso :mrgreen: Ima mlađih vozača koji bi izvlačili trimilijuna posto iz bolida za razliku od mizernih 120% :)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Još 15 krugova na Bathurstu, ako želite prebacite se kada je F1 već gotova, upravo je ušao SC, svi su prešli na slikove i počeo je pljusak, svi su na minimalcu sa gorivom. I najvažnije, svi se sada bore za pobjedu.

Evo stream:
https://go.twitch.tv/vlobdrn

Ovaj Bathurst, ovo brdo...kao da je programirano da ne može napraviti bezveznu utrku sa dosadnim krajem.
Zadnja izmjena: Felipe, dana/u 08.10.2017., 08:50, ukupno mijenjano 1 put.
Obrigado Felipe

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da li Lewisu treba jos samo jedna pobjeda za WDC?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 08.10.2017., 08:50 Da li Lewisu treba jos samo jedna pobjeda za WDC?
Da.. I da Seb ne bude bolji od 5. brijem..
Fino Alla Fine

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Ovo na kraju je obicna predstava od mercedesa i glavesina f1 jer je ocito trla bila dosadna pa da malo zacine naivne fanove. Sad wolff sere kako nije bilo nikakvog kvara
Nemam potpis.

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Felipe je napisao/la:Još 15 krugova na Bathurstu, ako želite prebacite se kada je F1 već gotova, upravo je ušao SC, svi su prešli na slikove i počeo je pljusak, svi su na minimalcu sa gorivom. I najvažnije, svi se sada bore za pobjedu.

Evo stream:
https://go.twitch.tv/vlobdrn

Ovaj Bathurst, ovo brdo...kao da je programirano da ne može napraviti bezveznu utrku sa dosadnim krajem.
Danke Davide :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari je napisao/la: 08.10.2017., 08:50 Da li Lewisu treba jos samo jedna pobjeda za WDC?
Zavisi kakwv bude Vettel.
Ako bi Vettel odustao, dovoljno mu je i drugo mjesto.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Perica9 je napisao/la: 08.10.2017., 08:44
Pa ja navijam za McLaren , meni je svaka utrka kao da mi ekipe nema :mrgreen: . Ali opet se posvetim trci jer volim F1 :thumbs:
slikaslika slika

mika
Formula 4
Formula 4
CrashOverride je napisao/la: 08.10.2017., 07:18 Od kad ga je Kimi spicio po boku, taj Ferrari je posto kanta...
Spičkao se on sam u Strolla

Honda_RA014H
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Fernando Alonso
...ivali smo skoro pa izjednačenje na tablici a sada očekujemo Hamiltonovo odustajanje da bi se začinio makar iole šampionat. Suzuku Vettel voli no znajući njegovu sreću na stazama koje voli ... (Neću više ništa napisati, rođen sam petka trinaestoga, tako da sam šetajući maler)
Alene mrš u tri lepe, hebo te onaj ko te stvorio :(
F1Puls | FA14 | NH23 | Ella Rumpf

mika
Formula 4
Formula 4
AlkY je napisao/la: 08.10.2017., 08:52
Perica9 je napisao/la: 08.10.2017., 08:44
Pa ja navijam za McLaren , meni je svaka utrka kao da mi ekipe nema :mrgreen: . Ali opet se posvetim trci jer volim F1 :thumbs:
Bravo, to je pozitivno za razliku od ovih curica.

mika
Formula 4
Formula 4
Honda_RA014H je napisao/la: 08.10.2017., 08:54
...ivali smo skoro pa izjednačenje na tablici a sada očekujemo Hamiltonovo odustajanje da bi se začinio makar iole šampionat. Suzuku Vettel voli no znajući njegovu sreću na stazama koje voli ... (Neću više ništa napisati, rođen sam petka trinaestoga, tako da sam šetajući maler)
Alene mrš u tri lepe, hebo te onaj ko te stvorio :(
Teško za pročitati ali mi se čini da je tekst vulgaran.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Utrka za zaborav, okrenuti se dalje i na preostalim utrkama dati apsolutni maksimum, ako ne za prvenstvo onda za pobjede.
Staza mi je bila pravo osvježenje. Lijepo je vidjeti travu i šljunak oko staze i koliko može koštati vozače ako se preračunaju umjesto da samo produže po izletnoj zoni - treba čuvati taj Japan.
Forza Ferrari
Sisu (fin.)

mika
Formula 4
Formula 4
Ferrari Maniac je napisao/la: 08.10.2017., 08:59 Utrka za zaborav, okrenuti se dalje i na preostalim utrkama dati apsolutni maksimum, ako ne za prvenstvo onda za pobjede.
Staza mi je bila pravo osvježenje. Lijepo je vidjeti travu i šljunak oko staze i koliko može koštati vozače ako se preračunaju umjesto da samo produže po izletnoj zoni - treba čuvati taj Japan.
Forza Ferrari
Zar nije odlično vidjeti prave izletne zone za razliku od kilometarskih asfaltiranih.

mljac
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Ajde dobro, ove godine je barem bilo malo zaniljivije.
Možemo se prebaciti na 2018. :bonk:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡