Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
CrashOverride je napisao/la: 07.10.2017., 08:51 A vrijeme je da to zakopate.. Novi je vikend u toku.. :pivo:
Točno tako :thumbs:

& UOPĆE NIJE BITNO KO se U KOGA zabio :chill:

Seb nije uopće morao /trebao se onako glupo i idiotski ZALETAVAT !!! Čemu !!!??? Lijepo se polako điraš do boxa
i to je to - a ne ono po gasu :facepalm: - pa zaboga trka je gotova...
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Brumica je napisao/la: 07.10.2017., 10:16
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:38
Ferrari je napisao/la: 07.10.2017., 09:21

Da je drugačije onda bi mediji govorili da je "nervozan"...ovako si neutralan i ne iznosiš određene stvari u javnost i štitiš ekipu.
Mislim da to nikako nije dobar način borbe s posljedicama, jer trpanje problema pod tepih, koji su izvana više nego očiti nije nikako dobar pokazatelj za rješavanje istih problema u budućnosti. Što se prije pomire s posljedicama i priznaju da su u velikoj gabuli, mislim da će atmosfera za uspješniju budućnost biti bolja.

Ne kažem da se predaju, bilo kakav kvar ili incident u kojem bi učestovao Hamilton bi nas vratilo ozbiljno u igru, ali nek se pokaže stav da se realno znaju nositi s trenutno jako lošom situacijom i to ne smatram da je znak nervoze, jer posljedice su tu bez obzira na tvoje prihvaćanje ozbiljnosti istih. Borba bi bila žestoka i da su utrke u Singapuru i Maleziji prošle najbolje za nas, jer se borimo protiv Mercedesa i Hamiltona, a ne protiv ne znam koga, a siguran sam da bi tad pokazivali veću brigu već nakon ovog svega.
Iako navijamo na istog vozača, moram se apsolutno ne složiti s tobom. Da je Seb kroz svoju karijeru imao tvoj stav, danas ne bi imao četiri naslova, nego vjerojatno samo dva. Čemu drama? Ako ne osvoji naslov jebiga idemo dalje, kakvi antidepresivi, kakvi bakrači. To su profesionalni sportaši, a čini mi se da ti na situaciju gledaš malo previše s navijačke strane. Borba za titulu još nije gotova, ali da će biti teško, hoće. I nisam sigurna o kojim problemima govoriš? Ovo je Mercova staza, Seb je odvezao maksimum. Ne bih rekla da je Ferrari pao kao prošlih sezona, rezultati prošlih utrka su posljedica manjka nepažnje i manjka sreće, ne toga da itko ima problem. Po meni je ovakav pristup baš znak da se dobro nose sa situacijom, skroz realno i bez preuveličavanja.

Moj savjet, od navijača navijaču, je da se stvarno ne isplati sekirati. Bit će još sezona i borbi za titule, nije da nakon ove Seb i Ferrari idu u penziju :D
Ne bih uspoređivao te sezone s tim, Vettel se ove godine bori protiv vidno bržeg bolida u kvalifikacijama, a kvalifikacije su ove sezone bitniji faktor za utrku već prošlih, samo se zbog manjih razlika između Mercedesa i Ferrarija čini da su šanse kad Ferrari starta s P2 i P3 veće već prošlih sezona, jer je vidno Ferrari dosta bliži Mercedesu, da je tako bilo prošle i pretprošle sezone vjerujem da bi Vettel u ovo vrijeme imao više pobjeda. Evo male statistike, da pokrijepim tvrdnju o važnosti kvalifikacija ove sezone, iako Ferrari u utrci možda bude brži bolid, od četiri Vettelove pobjede, dvije je pobjedio startajući s kolegom Kimijem iz prvog startnog reda, koji mu je u Mađarsko sačuvao leđa od napada Hamiltona zbog poteškoća na bolidu, a dvije je pobjedio kad su Mercedesovi vozači osvojili PP, ali je to bilo na prve tri utrke sezone kad je Mercedes imao vidne probleme s bolidom u utrci. Tri utrke ove sezone je skoro cijelu utrku se vozio u mjenjaču Mercedesovog bolida, ali ga nije uspio prestići (Rusija, Austrija, Belgija). Ja se iskreno nadam da će mu sutra poći za rukom što od Bahraina nije uspio, a šanse mu dajem jedino ako starta bolje od Hamiltona, u normalnim uvjetima naravno.

Antidepresivi su bili metafora na po meni preflegmatičan stav Vettela u intervjuima nakon VN Singapura.

O problemima sam pisao u Ferrarijevoj temi, za koje smatram da Vettel i Ferrari nosi podjednake odgovornosti, moža Vettel i veću. Ove godine su pokazali da napokon mogu voditi bitku s ostalim u razvoju bolida, ali su zato podbacili s odlukama na stazi, zbog čega se možda i bolji razvoj bolida poništio i doveo ih do tu gdje jesu, što je po meni problem, jer se moglo izbjeći i više boli već da su nekonkurentni, pogotovo u ovako kasnoj fazi sezone, šanse postoje, ali ako sutra Vettel ne pobjedi naslov prvaka nije više u njegovim rukama, makar u najboljem izdanju vozio do kraja sezone, već ovisi o lošim izvedbama i lošoj sreći Hamiltona, što je proizrokovano problemima koje su imali.

Ja ću se naravno nadati naslovu dok postoje i teoretske šanse za njega, ali realno je da su šanse u Singapuru uveliko narušene, a otad se samo smanjuju.

Ako ne uspije ove, naravno da nije smak svijeta, jer će imati priliku još najmanje tri sezone :)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
slika
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Opa.
Novi wallpaper.
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
http://www.sueddeutsche.de/sport/lewis- ... -1.3718596
One of the people that inspire Hamilton is his championship rival Sebastian Vettel [..]
"To drive against a champion like Sebastian, one of the best, if not the best driver on the grid, forces me to set the bar higher."
Dao je poprilično veliki i lijepi epitet prema Sebu...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 21.10.2017., 14:31 http://www.sueddeutsche.de/sport/lewis- ... -1.3718596
One of the people that inspire Hamilton is his championship rival Sebastian Vettel [..]
"To drive against a champion like Sebastian, one of the best, if not the best driver on the grid, forces me to set the bar higher."
Mmmmda...moš mislit... šampion kao Seb, ako ne i najbolji na gridu...blabla... a u žepu mu figu kaže, odnosno: "A ja njega šibam" - Klasična pila naopako.

Ne pušim taj brend :chill:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
zjurina je napisao/la: 21.10.2017., 21:02
Ferrari je napisao/la: 21.10.2017., 14:31 http://www.sueddeutsche.de/sport/lewis- ... -1.3718596
Mmmmda...moš mislit... šampion kao Seb, ako ne i najbolji na gridu...blabla... a u žepu mu figu kaže, odnosno: "A ja njega šibam" - Klasična pila naopako.

A što je trebao reći, da je Vettel nula od vozača, da bi on s Ferrarijem već osigurao naslov? Nikako vam ne paše...

zjurina
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 21.10.2017., 22:03
zjurina je napisao/la: 21.10.2017., 21:02

A što je trebao reći, da je Vettel nula od vozača, da bi on s Ferrarijem već osigurao naslov? Nikako vam ne paše...
Ma ne treba govoriti on ništa. Neka ga se okane ono, bona načisto. NE SJEČAM SE da je imao iole slične izjave DOK je Seb vodio, nego tek sada kad je on njemu nabio 59 bodova prednosti ... daj molim te.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
A jbg, još se nije rodio ko je svakom ugodio, a pogotovo neće Hamilton ugoditi Ferraristima :chill:

zjurina
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 21.10.2017., 22:26 A jbg, još se nije rodio ko je svakom ugodio, a pogotovo neće Hamilton ugoditi Ferraristima :chill:
A kaj se ti lomiš oko toga - kod tebe piše tako i onako : Navija za: Alonsa u normalnom bolidu ?

A kao drugo, Lewis stalno u zadnjih par mjeseci nešto prčka li ga prčka - Vettel ovo Vettel ono, već mi blesavo to, sorry ako sam u krivu...(iako mislim da nisam)
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Uuups..prošlo mi vrijeme...
Nevermind...

& sorry @croatic što insistiram, evo sad za desetak minuta idu kvale... i pazi sad, slučajno da Seb izbori PP, a još nedajbože u nedjelju da pobjedi kojim slučajem... prisustvovati ćemo zaprepaščujućem fenomenu koji se može nači pod nazivom "objesiti surlu".

Jer ja i dalje tvrdim da ovo njegovo kako je Seb " a champion like Sebastian, one of the best, if not the best driver on the grid..." samo podizanje repa samome sebi, a toliko samodopadnosti mi lagano ide na živce, samo da se pristojno izrazim.

Također nemojmo zaboraviti dal je Seb bio "the best driver on the grid..." par utrka prije kada ga je prcao isprobavanjem njegovih kočnica, pa kada se Sebastijan zabio u njega, slučajno ili namjerno nije bitno ??? ŠTO JE ONDA Lewis govorio... hmmmm???
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
@zjurina, nije da se ja nešto ekstra lomim oko Lewisa, nisam ni njegov ni Vettelov fan, ali jednostavno mi već ide na živce konstantno prigovaranje Lewisu. Nigdje on ovdje nije spomenuo da su oni veliki prijatelji ili tako nešto (pretpostavljam da na to ciljaš spominjanjem Bakua), samo je dao lijepu pohvalu Vettelu i iskazao respekt prema njemu. Ne moraju se rivali voljeti (nikad se ne vole), ali lijepo je vidjeti da se međusobno poštuju.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
croatic f1 je napisao/la: 21.10.2017., 22:26 A jbg, još se nije rodio ko je svakom ugodio, a pogotovo neće Hamilton ugoditi Ferraristima :chill:
Doci ce u Ferrari i uzet naslov :cheer:
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
CrashOverride je napisao/la: 22.10.2017., 08:42 Doci ce u Ferrari i uzet naslov :cheer:
Ja sam mislio na sadašnjost, u takvoj budućnosti će Hamilton postati svetinja, a forum i portal će postati krcati komentarima tipa "kakva utrka, Lewis je vozio fantastično, momčad je napravila sjajan posao, fanovi ovdje su najbolji na svijetu" :prcnjau:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
croatic f1 je napisao/la:
CrashOverride je napisao/la: 22.10.2017., 08:42 Doci ce u Ferrari i uzet naslov :cheer:
Ja sam mislio na sadašnjost, u takvoj budućnosti će Hamilton postati svetinja, a forum i portal će postati krcati komentarima tipa "kakva utrka, Lewis je vozio fantastično, momčad je napravila sjajan posao, fanovi ovdje su najbolji na svijetu" :prcnjau:
Neće. :chill:

Frantic
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 22.10.2017., 08:49
Neće. :chill:
Nije ni Riakkonen postao svetinja (a osvojio je titulu), niti Alonso, nije niti Vettel, a Boga mi neće ni Hamilton.
Ferrari je svetinja, ovo su vozači koji voze za svetinju.
MS je bio najbliži tom pojmu "svetinje". S naglaskom na "najbliži".

BTW, ja i dan danas čestitam Lewisu na pobjedi ili na nekom extra krugu kojim je osvojio PP.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Dobro, svetinja je možda prejaka riječ, ali zavoljet ćete vi Luju ako stigne, u to sam uvjeren :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 22.10.2017., 13:19 Dobro, svetinja je možda prejaka riječ, ali zavoljet ćete vi Luju ako stigne, u to sam uvjeren :D
Ako već dođe do toga, Bože moj. Zavoljet ga neću (ne možeš nekog "nazur" zavolit), ali ću zbog dobrobiti ekipe navijati za njega. Naravno, i za onog "drugog", ko god to bio. Nemam ja ništa protiv titule u Maranellu, ko god je donio, jbga.
Ako sam mogao "otrpit" Ferdu, zarad viših ciljeva, onda mogu i Hamdu. :mrgreen:
Čak i Maxa..... :chill:
Vozači dolaze i odlaze, Ferrari je iznad vozača. ;)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
They see me strollin', they hatin' :cool:

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

Sad slučajno gledam neku pjesmu na MTVu, kad ono vidim Vettela u videu :D
Malo sam se raspitao i već su ljudi primjetili, isti je Calvin Harris :D[ link do slike ]
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡