General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sta nisu illiuminati i masoni dva drugacija pokreta ili?
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Neka se pridružio masonima, oni ionako upravljaju cijelim svijetom, možda mu omoguće treći naslov
Inače pretpostavljam da je riječ o nekakvoj promociji njegovog branda odjeće Kimoa kojeg je lansirao ove godine.

Inače pretpostavljam da je riječ o nekakvoj promociji njegovog branda odjeće Kimoa kojeg je lansirao ove godine.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vidio sam baš jučer u programu, mislio sam napisati na forumu
Kao hardcore F1 fan se sramim što još nisam pogledao taj film, a vjerojatno ni danas kad je na TV-u neću moći

Kao hardcore F1 fan se sramim što još nisam pogledao taj film, a vjerojatno ni danas kad je na TV-u neću moći

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Nisam je gledao. Hvala na informaciji. Vjerovatno bih je opet propustiof1zd je napisao/la: 23.09.2017., 16:03 Evo malo offtopica
Večeras u 8 na HRT 1 Utrka Života..vjerujem da smo svi već gledali, ali nema veze..vrijedi ponovno pogledati.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ajmo reci da su kao guzica i gaceMr.Spaceguy je napisao/la: 23.09.2017., 14:43 Sta nisu illiuminati i masoni dva drugacija pokreta ili?

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ništa u ovoj temi nije off-topicf1zd je napisao/la: 23.09.2017., 16:03 Evo malo offtopica
Večeras u 8 na HRT 1 Utrka Života..vjerujem da smo svi već gledali, ali nema veze..vrijedi ponovno pogledati.

croatic f1 je napisao/la: 23.09.2017., 16:52 Vidio sam baš jučer u programu, mislio sam napisati na forumu![]()
Kao hardcore F1 fan se sramim što još nisam pogledao taj film, a vjerojatno ni danas kad je na TV-u neću moći![]()
Sram vas bilo.Har Kl je napisao/la: 23.09.2017., 17:57 ....
Nisam je gledao. Hvala na informaciji. Vjerovatno bih je opet propustio![]()

Ja to ne bi pominjao na vašem mjestu.
Barem ne na F1 forumu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ne, iluminati su ogranak masona. Obično pjevači, glumci, sportaši i sl. Tzv. najgluplji masoni.Mr.Spaceguy je napisao/la: 23.09.2017., 14:43 Sta nisu illiuminati i masoni dva drugacija pokreta ili?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Haha, oplakahExplorer je napisao/la: 24.09.2017., 14:04Ne, iluminati su ogranak masona. Obično pjevači, glumci, sportaši i sl. Tzv. najgluplji masoni.Mr.Spaceguy je napisao/la: 23.09.2017., 14:43 Sta nisu illiuminati i masoni dva drugacija pokreta ili?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ovi što nas nagovaaju da je zemlja ravna i da su zvijezde neke projekcije na kupoli, koja btw zaista postojiExplorer je napisao/la: 24.09.2017., 14:04 Ne, iluminati su ogranak masona. Obično pjevači, glumci, sportaši i sl. Tzv. najgluplji masoni.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Hahah , samo nemojte ovdje o toj Flat Earth Theory jer mi prvo dode na pamet uzet rolu papira pod ruku pa na haluluke flywalker je napisao/la: 24.09.2017., 16:21Ovi što nas nagovaaju da je zemlja ravna i da su zvijezde neke projekcije na kupoli, koja btw zaista postojiExplorer je napisao/la: 24.09.2017., 14:04 Ne, iluminati su ogranak masona. Obično pjevači, glumci, sportaši i sl. Tzv. najgluplji masoni.![]()

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Kad smo već kod takvih tema ne znam jel se pričalo ovdje, ali eto nije se pričalo o našim u vjerenjima jesmo li vjernici i tako općenito, se nekome da o tome?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kog će ti vraga takva rasprava ovdje na ovom forumu? To je zanimljivo samo neiživljenim trolovima.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Pa ne znam, nije bitno s kim se priča o tome al te su rasprave uvijek zanimljive.avetma je napisao/la: 25.09.2017., 13:40 Kog će ti vraga takva rasprava ovdje na ovom forumu? To je zanimljivo samo neiživljenim trolovima.
Lomi te, al se nedaš
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
To Ante definitivno nije Bog, ja otvorio i rekoh mu: "hi", on me pita kako se zovem.