https://www.behance.net/gallery/5470033 ... Aeroscreen
A što točno čini taj čuveni DNA F1?HeatBlast44 je napisao/la: 12.07.2017., 22:52 Moram i ja priznati da izgleda dobro... ali čim to narušava DNK F1 meni se ne sviđa![]()
Dakle kolega,DaveGilmour je napisao/la: 12.07.2017., 22:59A što točno čini taj čuveni DNA F1?HeatBlast44 je napisao/la: 12.07.2017., 22:52 Moram i ja priznati da izgleda dobro... ali čim to narušava DNK F1 meni se ne sviđa![]()
Ljudi se stalno razbacuju s tim pojmom, a nitko ga ne definira.
Hvala na odgovoru kolegaFrantic je napisao/la: 13.07.2017., 00:12 Dakle kolega,
DNA je skraćenica na engleskom jeziku za Deoksiribonukleinsku kiselinu koja sadrži genetske upute za specifični biološki razvoj staničnih oblika života.
F1 je skraćenica za Formulu 1.
Obično se DNA F1 ogleda u otvorenim točkovima, bez blatobrana i otvorenom kokpitu, što se tiče vizuelnog dojma, te velikoj razini visokotonske buke, što se tiče audio dojma, koju proizvode benzinski motori.
Postoji i odličan DNA F1 katamaran.
A na Balkanu bi definicija (pošto svi mi govorimo kiselina, a ne acid) DNK F1 bila nešto otprilike u smislu
"Da Nije Komšijino, čim gleda Formulu 1".
A problematikom definicije DNA F1 se bavio i ugledni "F1Fanatic", 30.09.2014. u 12:45.
![]()
BTW, ovo gore dobro izgleda, što jest jest.<3
1. to smo imali, u manjoj mjeri (vidi slike koje je postavio @senja)HeatBlast44 je napisao/la: 13.07.2017., 16:02 Otvoreni točkovi bez blatobrana, otvoreni kokpit bez ikakvog krova ili 1. šofer-šajbe, 2.mali motor, obavezno Benzinac, sa velikom snagom i bučnim zvukom, prednje i zadnje krilo, 3.motor nazad, zadnja vuča, krila naprijed i nazad. To je DNK F1, nažalost zvuk su djelimično izbili iz tog DNK, a ako stave poklopac preko glave, onda to vise nije F1.
1. Trebalo bi da je tako i u principu je uvijek bilo tako, nekada su prototipovi i Indy bili blizu ili čak izjednačeni, ali sumnjam da su ikada bili brži.DaveGilmour je napisao/la: 13.07.2017., 19:03 ......
Po meni su ''samo'' dvije stvari ključne za DNA F1 :
1. Bolidi F1 moraju u datom trenutku biti najbrži ''auti'' na svijetu. Ne smije postojati ni jedna serija koja je u stanju biti brža od bolida F1.
2. U F1 se moraju nalaziti najbolji vozači svijeta.
Sve dok su ta dva uvjeta zadovoljena ja sam zadovoljan sa stanjem u F1. Normalno da mi nije svejedno kako bolidi izgledaju ili zvuče, ali to smatram manje bitnim stvarima.
Da.
Frantic je napisao/la: 15.07.2017., 22:10 Da.
Hvala Klarče.![]()
BTW, đe ih nalazite?
Jel to na nekim društvenim mrežama (nisam član nijedne)?
Mislim, nema toliko ni veze, sve dok se objavljuju ovdje.
U ovom ima i extra simbolike, jer je Ferrari ostvario prvu pobjedu upravo na Silverstoneu, 14.07.1951. godine.
Danke, još jednom.Clark je napisao/la: 16.07.2017., 11:49Frantic je napisao/la: 15.07.2017., 22:10 Da.
Hvala Klarče.![]()
BTW, đe ih nalazite?
Jel to na nekim društvenim mrežama (nisam član nijedne)?
Mislim, nema toliko ni veze, sve dok se objavljuju ovdje.
U ovom ima i extra simbolike, jer je Ferrari ostvario prvu pobjedu upravo na Silverstoneu, 14.07.1951. godine.![]()
Mogu se naći na Ferrarijevoj službenoj stranici -> LINK
Također ih objave i na twitteru -> LINK (tu su u nešto većoj rezoluciji). Postave ih u tjednu kad je utrka, oko srijede.
Kimi v7.0.4.