avetma je napisao/la:Radim malo na nekim poboljšanjima portala što se tiče programerskog dijela, sada sam sredio automatsko slanje komentara bez da se stranica mora ponovo učitavati. Molim da javite ako bude problema.
to je meni prije bio problem, a u zadnje vrijeme mi se dešava da moram po nekoliko puta kliknuti da bi se objavio komentar... evo o5, no biće da je do mene, jer se ne mogu otarasit reklama i skočnih prozora, te redirecta na neke stranice
HeatBlast44 je napisao/la:
to je meni prije bio problem, a u zadnje vrijeme mi se dešava da moram po nekoliko puta kliknuti da bi se objavio komentar... evo o5, no biće da je do mene, jer se ne mogu otarasit reklama i skočnih prozora, te redirecta na neke stranice
ma nije ta reklama, ne mislim na te, nego sam imao viruse-adware na računaru, pa sam baš evo sad pobrisao, našao sam neki program koji to za 5 minuta nađe i pobriše, evo sad radi ko Rolex
isti đavo, samo drugi naziv
hvala za adblocker plus mislio sam da su ga banovali za google chrome, jer su sad postavili one reklame na YouTube koje kao ne možeš uklonit ni sa čim.
Iceman je napisao/la:Nego.... kada je portal (forum) nastao tada sam pitao za mogućnost crne teme foruma. Da li je tako nešto moguće u budućnosti?
Inače sve pohvale za portal i forum. Svi tekstovi/kolumne itd itd su za maksimalnu pohvalu. Nažalost dosta toga ne pročitam, a kamo li da komentiram, nezz.... valjda je došlo takvo vrijeme!
Preko ljeta sam mislio napraviti jednu noćnu temu, vidjet ćemo kako će brzo ići razvoj.
Što se tiče čitanja, ima stvarno izvanrednih tekstova, to fino na plaži mobitel u ruke i hvatat boju dok se čita o povijesti Ferrarija.
Iceman je napisao/la:Nego.... kada je portal (forum) nastao tada sam pitao za mogućnost crne teme foruma. Da li je tako nešto moguće u budućnosti?
Inače sve pohvale za portal i forum. Svi tekstovi/kolumne itd itd su za maksimalnu pohvalu. Nažalost dosta toga ne pročitam, a kamo li da komentiram, nezz.... valjda je došlo takvo vrijeme!
Preko ljeta sam mislio napraviti jednu noćnu temu, vidjet ćemo kako će brzo ići razvoj.
Što se tiče čitanja, ima stvarno izvanrednih tekstova, to fino na plaži mobitel u ruke i hvatat boju dok se čita o povijesti Ferrarija.
e tako će i biti, samo se nadam da cura neće pop*zdiit
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
Meni taman. Kad završim s poslom, oko 12-pol 1, da se uključim live. Ionako, kad dođem u sobu, prvo okrenem po portalu.
Trebali bi staviti malo duže vrijeme za editiranje posta jer sam maloprije nešto stavila na temu VN Mađarske, i onda nakon cca 5 minuta našla još jedan twit i jedan članak, htjela editirat svoj post da umetnem i ta 2 zajedno, a onda nakon svog truda napiše mi da više nije moguće editiranje....
Sad ću vam stavit to ponovno na VN Mađarske, a netko od admina neka spoji sve u jedan post....
Pitanje za Dvida. Kad ćeš nastaviti Top 15 umirovljenih vozača. Lauda sjedi u onom autiću od 27.5. Zabolit će ga guza od toliko sjedenja na istom mjestu
raca je napisao/la:Pitanje za Dvida. Kad ćeš nastaviti Top 15 umirovljenih vozača. Lauda sjedi u onom autiću od 27.5. Zabolit će ga guza od toliko sjedenja na istom mjestu
raca je napisao/la:Pitanje za Dvida. Kad ćeš nastaviti Top 15 umirovljenih vozača. Lauda sjedi u onom autiću od 27.5. Zabolit će ga guza od toliko sjedenja na istom mjestu
Haha
Bit će novi tekst do Belgije sigurno.
Ej, pa do Belgije ima 16 dana 22 sata 9 minuta 10 sekundi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.