F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Yas Marina će izgledati blesavo u akciji tako roza, malo sam se poigrao u F1c i evo rezultata

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_k13vp0Cv0c[/youtube]
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
https://twitter.com/Julien_FEBREAU/status/881865075518308352 Kruže glasine da je Vettel diskvalificiran u Bakuu...Zasad nije potvrđeno...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali :shock:
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
f1zd je napisao/la: 03.07.2017., 15:50 https://twitter.com/Julien_FEBREAU/status/881865075518308352 Kruže glasine da je Vettel diskvalificiran u Bakuu...Zasad nije potvrđeno...
Buxton i Olav Mol su to prozvali budalaštinama.
Danas se samo donosi odluka treba li Vettela dodatno kazniti ili ne. Eventualna dodatna kazna najvjerojatnije neće biti objavljena još nekoliko dana/tjedana.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Da.. U biti tako je i pisalo, dns odluka da li ce biti dodatne kazne, nista vise..
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Fake news...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Nece biti nista od kazne, da su htjeli kaznili bi ga odmah poslije utrke. Ovo je dizanje prasine. Mada mislim da mu je dovoljno ono 10 sec stop-go i 3 poena na licenci. I sam zna da zasljedeci slican incident dobije ban.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ima li nešto novo?
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nema kazne :)
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hahaha :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

renato2107
GP3
GP3
A jel bi mogo ako ima ban ispucat i kaznu za promjenu komponenti. Po meni bi, iako vozi drugi vozac, on koristi komponente "originalnog"

To bi bilo fora, kazne ga a on 2 u 1...i onda Lewis baca žalbu i svakakve čarobire

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
CrashOverride je napisao/la: 03.07.2017., 15:58 Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali :shock:
:facepalm: Jbt, pa stvarno koji mozgovi su ovi što su priželjkivali crnu zastavu. Pa koliko puta ste u životu vidjeli crnu zastavu? I da se za ovakvu glupost daje...

Frantic
Formula 1
Formula 1
senja je napisao/la: 03.07.2017., 22:27
CrashOverride je napisao/la: 03.07.2017., 15:58 Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali :shock:
:facepalm: Jbt, pa stvarno koji mozgovi su ovi što su priželjkivali crnu zastavu. Pa koliko puta ste u životu vidjeli crnu zastavu? I da se za ovakvu glupost daje...
Ja nisam priželjkivao crnu zastavu, naravno. :mrgreen:
Ali bilo ih je, čak i za neke stvari u kojima nije bilo kontakata (izlazak iz boxa kad je upaljeno crveno svjetlo).
Ja ih sjećam 10-ak. Prost, Senna (2x, čini mi se), Mansell, MS, Montoya (2x), Massa, Fisichella (mislim), neko od Jordana (Pantano ?? )....
Al Pease je na VN Kanade 1969. bio "blackflagovan" jer je bio prespor i kasnio je jedno 7 krugova, tj. bio je "opasan/smetao je", pa su ga morali "maknuti" sa staze.
Negdje sam pročitao i da je De Angelis nekad popio crnu zastavu.
MS je popio crnu zastavu jer je pretekao Hilla u krugu za zagrijavanje. Najsmješnije je što to nije bila odmah crna zastava, već stop-go kazna, ali kazna je došla 15 minuta prekasno. Briatore i ekipa su se žalili u toku trke na to. Na kraju je MS popio crnu zastavu, a pride i 2 trke bana (jer se nakupilo materijala :facepalm: ). Dijelile su crne zastave i za veće gluposti.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

luke flywalker Verified
GP3
GP3
renato2107 je napisao/la:A jel bi mogo ako ima ban ispucat i kaznu za promjenu komponenti. Po meni bi, iako vozi drugi vozac, on koristi komponente "originalnog"

To bi bilo fora, kazne ga a on 2 u 1...i onda Lewis baca žalbu i svakakve čarobire
To bi bio vrhunac izrabljivanja rupa u pravilniku ako bi se moglo izvesti na foru.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senja je napisao/la: 03.07.2017., 22:27
Kolega, necemo se vrijedjat.. Ako ne znas razlikovat obican komentar od sarkazma, bolje ne pisat nista..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
renato2107 je napisao/la: 03.07.2017., 22:06 A jel bi mogo ako ima ban ispucat i kaznu za promjenu komponenti. Po meni bi, iako vozi drugi vozac, on koristi komponente "originalnog"

Mislim da ne bi.. Komponente rotiras u dozvoljenim brojevima, sve ostalo van te 4 komponente, naprijed i nazad je kaznjivo jer se ne moze napravit stackup kao sto je napravio Hamsta prosle godine.. Barem sam ja tako dozivio pravila :zubo:
Fino Alla Fine

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Koji je to usran portal. To treba zaobići u širokom luku.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Navija za: Sve driven by Verstappen
senja je napisao/la: 04.07.2017., 18:15 Koji je to usran portal. To treba zaobići u širokom luku.
Svašta...
F1 Fanatic je jedan od najkvalitetnijih F1 portala.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
DaveGilmour je napisao/la:
senja je napisao/la: 04.07.2017., 18:15 Koji je to usran portal. To treba zaobići u širokom luku.
Svašta...
F1 Fanatic je jedan od najkvalitetnijih F1 portala.
Sto nije izgubio respect onda kad je masi nekoliko puta unistio utrku u godinu dvije.

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡