F1 Vijesti
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Yas Marina će izgledati blesavo u akciji tako roza, malo sam se poigrao u F1c i evo rezultata
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_k13vp0Cv0c[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_k13vp0Cv0c[/youtube]

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali 

Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Buxton i Olav Mol su to prozvali budalaštinama.f1zd je napisao/la: 03.07.2017., 15:50 https://twitter.com/Julien_FEBREAU/status/881865075518308352 Kruže glasine da je Vettel diskvalificiran u Bakuu...Zasad nije potvrđeno...
Danas se samo donosi odluka treba li Vettela dodatno kazniti ili ne. Eventualna dodatna kazna najvjerojatnije neće biti objavljena još nekoliko dana/tjedana.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Da.. U biti tako je i pisalo, dns odluka da li ce biti dodatne kazne, nista vise..
Fino Alla Fine
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Nece biti nista od kazne, da su htjeli kaznili bi ga odmah poslije utrke. Ovo je dizanje prasine. Mada mislim da mu je dovoljno ono 10 sec stop-go i 3 poena na licenci. I sam zna da zasljedeci slican incident dobije ban.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
renato2107
- GP3
A jel bi mogo ako ima ban ispucat i kaznu za promjenu komponenti. Po meni bi, iako vozi drugi vozac, on koristi komponente "originalnog"
To bi bilo fora, kazne ga a on 2 u 1...i onda Lewis baca žalbu i svakakve čarobire
To bi bilo fora, kazne ga a on 2 u 1...i onda Lewis baca žalbu i svakakve čarobire
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
CrashOverride je napisao/la: 03.07.2017., 15:58 Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali![]()

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ja nisam priželjkivao crnu zastavu, naravno.senja je napisao/la: 03.07.2017., 22:27CrashOverride je napisao/la: 03.07.2017., 15:58 Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali![]()
Jbt, pa stvarno koji mozgovi su ovi što su priželjkivali crnu zastavu. Pa koliko puta ste u životu vidjeli crnu zastavu? I da se za ovakvu glupost daje...

Ali bilo ih je, čak i za neke stvari u kojima nije bilo kontakata (izlazak iz boxa kad je upaljeno crveno svjetlo).
Ja ih sjećam 10-ak. Prost, Senna (2x, čini mi se), Mansell, MS, Montoya (2x), Massa, Fisichella (mislim), neko od Jordana (Pantano ?? )....
Al Pease je na VN Kanade 1969. bio "blackflagovan" jer je bio prespor i kasnio je jedno 7 krugova, tj. bio je "opasan/smetao je", pa su ga morali "maknuti" sa staze.
Negdje sam pročitao i da je De Angelis nekad popio crnu zastavu.
MS je popio crnu zastavu jer je pretekao Hilla u krugu za zagrijavanje. Najsmješnije je što to nije bila odmah crna zastava, već stop-go kazna, ali kazna je došla 15 minuta prekasno. Briatore i ekipa su se žalili u toku trke na to. Na kraju je MS popio crnu zastavu, a pride i 2 trke bana (jer se nakupilo materijala

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
luke flywalker Verified
- GP3
To bi bio vrhunac izrabljivanja rupa u pravilniku ako bi se moglo izvesti na foru.renato2107 je napisao/la:A jel bi mogo ako ima ban ispucat i kaznu za promjenu komponenti. Po meni bi, iako vozi drugi vozac, on koristi komponente "originalnog"
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kolega, necemo se vrijedjat.. Ako ne znas razlikovat obican komentar od sarkazma, bolje ne pisat nista..senja je napisao/la: 03.07.2017., 22:27CrashOverride je napisao/la: 03.07.2017., 15:58 Nije to fer prema Hamu jer bi bio treci a mozda drugi da su ga odmah diskvalificirali![]()
Jbt, pa stvarno koji mozgovi su ovi što su priželjkivali crnu zastavu. Pa koliko puta ste u životu vidjeli crnu zastavu? I da se za ovakvu glupost daje...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mislim da ne bi.. Komponente rotiras u dozvoljenim brojevima, sve ostalo van te 4 komponente, naprijed i nazad je kaznjivo jer se ne moze napravit stackup kao sto je napravio Hamsta prosle godine.. Barem sam ja tako dozivio pravilarenato2107 je napisao/la: 03.07.2017., 22:06 A jel bi mogo ako ima ban ispucat i kaznu za promjenu komponenti. Po meni bi, iako vozi drugi vozac, on koristi komponente "originalnog"

Fino Alla Fine
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Svašta...
F1 Fanatic je jedan od najkvalitetnijih F1 portala.
-
luke flywalker Verified
- GP3
Sto nije izgubio respect onda kad je masi nekoliko puta unistio utrku u godinu dvije.DaveGilmour je napisao/la:Svašta...
F1 Fanatic je jedan od najkvalitetnijih F1 portala.