Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Nisam ja napisao da je LBJ loš samo sam naveo da je morao bolje, ako je mislio rušiti GSW. Uostalom LBJ je igrač koji je proveo najviše minuta u regularnom dijelu sezone na parketu a tako i u PO. Dobro pa jel' to bilo toliko potrebno da i u regularnom dijelu sezone mora vući? Totalno nepotrebno trošenje IMHO, a mogu bilo koga dobiti na istoku sa bilo koje pozicije da krenu u PO. Napad nikad nije bio problem CAVS-a, ali obrana je blagi kriminal.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
https://youtu.be/-Gof2kbJknQ

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ipak Westbrook :klanjam:
:thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Joj kakve kradje sinoc na dodjeli nagrada pa ono je smijesno majkemi.
Sve mogu razumit i da je Westbrook dobio MVP nagradu i D Antoni za najboljeg trenera (mada se i sa tim neslazem) ali da Jokic i Saric nisu dobili nikakvu nagradu to mi u glavu neide.
Najbolja asistencija Green&Curry a Brogdon ROY isto tako MIP otiso Giannisu mislim nemam nista protiv njih ali mislim da su drugi igracili trebali pokupit te nagrade.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Nikad ne prestaju sa svojim senzacionalnim iznenađenjima. Tako da sam otupio na taj američki stil kreiranja slave.
Nekako sam još uvijek u šoku što su Bullsi napravili kod tradea Butlera jako dobro su prošli. Očito su zagubili Bostonovu ponudu. Uostalom što je ovo sad neki pokusaj polu rebuilding Bullsa bez All-star igrača. Puno bolje su mogli odigrati ili ako već iskoristiti trade Butlera u svoju korist. Da se razumijemo jako loš menadžment CB nikad nebi dao Butlera.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Brogdon zasluženo, momak je izbaran kao 36. pik i silno napredovao ove godine, Bucksi su nekako prošli ispod radara, a svi pričaju o Giannisu i nitko ne obraća pažnju da tu ima još nekoliko jako zanimljivih igrača. Brogdon je momak koji je ozbiljno sazrio u obrani i ima prave vještine playmakera uz atleticizam point guarda, jako lijepa kombinacija. Da je ROY otišao Šariću, također bi bilo potpuno zasluženo, ali imam osjećaj da se u SAD-u sve više operišu od europljana koji podsjećaju na unaprijeđenog Dirka i sve više trče za onim 7-footerima koji šutaju trojke (Kristaps, pa sad onaj mali Finac iz Arizone), traže bijelog Duranta što je meni odvratno i mrzim takve krhke i soft visoke igrače. Dario je oličenje onoga što PF treba biti.

Embiid ne može dobiti ovu nagradu jer nije sastavio niti pola sezone, i ne zanima me koliko je dobar ako ne može igrati od njega nema ništa. Ne možeš dati nekome nagradu kada je igrao svaku treću noć do All-stara i od tada ležao. Upšravo zato imam velike sumnje u ovu Philu jer niti Embiid niti Simmons izgleda ne mogu izgurati sezonu zdravi, imaju ozbiljnu povijest povreda (čak je i Simmons na LSU imao problema). Krhki su momci, stakleni zglobovi, džaba ti kvalitet ako moraš sjediti na klupi sa ledom na peti.

Da se još obazrem na Jokića i MIP, vjerojatno ne ovom forumu nema nitko tko voli Nikolu više od mene, ali Giannis zasluženo. Jokić nije napredovao, samo je dobio više minuta, i to svaki laik koji pogleda na statistiku može zaključiti, ne treba ti ni napredna. Sa klupe je postao starter, i naravno kada više igraš imaćeš više poena i više skokova i sve ćeš bolje puniti. Giannis je ostao negdje na istoj minutaži ali zato je mnogo strašan dečko.
Obrigado Felipe

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
ma sramota šarić je zaslužio trofej m ameri samo drže do svojih :bonk:

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ništa neočekivano
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
O mati moja mila!!!
Pa zasto crni Paule nisi preso kod Popaaaa!

Taman kad sam pomislio da ne postoji veci debil GM, od GM-a Bullsa...iznenadi me uprava Rocketsa! Paul je napravio dogovor sa Clippersima da potpise jednogodisnji ugovor ali dogovor je da bude trejdovan, kako Clippersi ne bi ostali bez icega, i takodjer je dogovoreno da Paul potpise ekstenziju sa Rocketsima...i mislim da je Houston napravio ocajan trejd! U smjeru Los Angelesa su otisli Beverly, Dekker i Lou Williams..i prvi pick za 2018!!! Dovesti Paula u sistem Rocketsa koji igraju mozda najbrze napade u cijeloj ligi, ciji je glavni razigravac (najbolji protekle sezone) Harden, i za to dati gore navedene igrace i pick 2018, je po mom skromnom misljenju debilno od strane Rocketska...sad imamo 2 igraca koji privatizuju loptu u napadu...i imamo Paula koji, sad definitivno, nikad nece uzeti prsten! Bravo za Clipperse...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Isto mi se ne cini kao dobar posa Rocketsa.. Je Paul u pitanju ali kao sto kazes, treba vidit u kakav sustav dolazi i sta on tome moze donijet..

Sta rec za upravu Pacersa.. Ovaj se posao morao rjesit prije drafta dok se moglo nesto vise dobit za Georgea.. Ovako je OKC dobio all star igraca a Westbrook novog pajdu koji igra u oba smjera ..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ko da je OKC krenuo u rebuilding :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nesto su morali napravit da zadrze Westrbooka..

Ali Indiana :facepalm:
Fino Alla Fine

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pritchard je uradio sve da PG ne ostane na istoku, evo tek su počele isplivavati ponude kakve je imao od Aingea, pa i one u draft noć kada su se grupirali sa Cavsima i Denverom za 3-way trade, sve su to daleko bolje ponude od ove ali je stavio svoju pohlepu ispred svega čini se. Rekao sam to x puta ranije i reću opet, Sam Presti je bog. Ovako voditi jedan, realno nebitan tim iz jako malog grada za NBA standarde, vau. GarPex da se ugleda, kao i svi ostali. Čovjek je Ibakin ugovor pretvorio u Georgea i zaradio oko 5 milijuna u procesu, plus sada ima godinu dana da zadrži PG-a.

Izgleda da nam stiže još jedna runda Ainge vs Riley, spremni smo sa kokicama. :D

Tapatalk

Obrigado Felipe

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dobro kazes za Pritcharda a dobro zboris i za Prestija :) Indiana mi lako mogla bit najlosija momcad istoka sljedece godine, ako onda ce bit jako blizu.. Nije da je George htio ostat ali se to svakako moglo bolje odradit..
OKC je ovo lijepo izveo i bit ce zanimljivo ..
Raspadaju mi se dve najdraze ekipe, Pacers i Bulls :shock:
Fino Alla Fine

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Šta rade ovi Slovenci :klanjam:

alonso5
Formula 1
Formula 1
Posteno ih gaze :mrgreen:

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
kakvi ce bit portland ove godine ? :pivo:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 14.09.2017., 21:47 Šta rade ovi Slovenci :klanjam:
Ma ljepota, Kokoškov nije bezveze prvi stranac asistent u NCAA i NBA. Super ekipa, malo bode u oči Randolph pošto mrzim naturizovane igrače, ali ok, ni Dončić ni Dragić nisu čisti Slovenci, ali to su sada gluposti sve... Pored dvije već nabrojane životinje o kojima ne vrijedi trošiti riječi, Prepelić je tu legao savršeno kao spot-up šuter, ali ustvari PnR igra Prepelić-Vidmar je nešto što ubija svakog ovo prvenstvo. Sekundrana ili čak tercijalna opcija u napadu, koja je apsolutno perfektna. Prepelić je i prošlu sezoni u Limožu bio strašan snajper, ovo prvenstvo mu treba samo mali pogled na koš i ulazi, i zamisli da takav igrač može da spusti loptu i zavrti pik sa ponajboljim pik rolerom na ovom prvenstvu Vidmarom, to je strašno teško za braniti. Uz to Vidmar jako dobro brani pik i snažan je čovjek, nije tako lako ni odigrati leđima na njemu.

Na njih dvojicu dolaze Blažić i Murić koji su specijalni tim Kokoškova, defanzivci za koje se možda okrene pokoja akcija dok su igri, ali je primarni zadatak obrana, uloge koje su imali i u Zvezdi i Baskoniji, i Murić u Partizanu, i odrađuju te uloge perfektno.

Randolph je igrač kojeg ja ne volim osobno, i to je tip igrača koji ima malo u glavi ali puno u nogama i takvi gotovo po pravilu će ti ili dobiti utakmicu ili ju izgubiti, večeras smo vidjeli da ju je dobio.

Kokoškov je majstor kako je našao savršenu ulogu za Čančara, ma divota. :trep:

Sve u svemu jako mi je drago što su izbacili omražene Špance koje ne mogu smisliti, i što će Dončić konačno zapušiti usta svim samoprozvanim poznavaocima košarke u SAD koji ga ni minute nisu gledali ali umiju da stave Portera kao prvog pika na mock draft. :D
Obrigado Felipe

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Popratio malo predsezonske utakmice onako povrsno najvise LAC i Milosa ajme lik ce biti najbolji rookie sezone asistencije dijeli sakom i kapom.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 05.10.2017., 08:52 Popratio malo predsezonske utakmice onako povrsno najvise LAC i Milosa ajme lik ce biti najbolji rookie sezone asistencije dijeli sakom i kapom.
Polako stari.. Polako.. Nije jos ni pocelo a ti ga vec utrpo za tu nagradu.. Em i nije bas nesto pretjerano bit lako rookie sezone nekome s nasih prostora.. Duga je sezona.. A predsezona je ipak samo predsezona..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡