Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ante, postoji li mogućnost uvođenja nekakvog oblika obavijesti kad drugi korisnik odgovori na moj komentar ili kada odgovori na komentar na koji sam i ja odgovorio?
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
pa postoji to na forumu. dobiješ desno gore kod obavijesti crveno zvono ili broj 1 (tako nekako) . sad je plavo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
test. jesi dobio obavijest?DaveGilmour je napisao/la: 19.06.2017., 19:56 Ante, postoji li mogućnost uvođenja nekakvog oblika obavijesti kad drugi korisnik odgovori na moj komentar ili kada odgovori na komentar na koji sam i ja odgovorio?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
To je za citiranje na forumu ako se ne varam. Ja pričam o komentarima na člancima.
Npr. avalon je napisao jedan komentar u temi Kanadski memento s dva dana ''zakašnjenja''. Sasvim slučajno sam naletio na taj komentar, a volim odgovoriti na sve komentare koji su upućeni meni.
Uvođenje ovakve obavijesti (nešto slično postoji na Facebooku) bi znatno olakšalo komunikaciju.
Npr. avalon je napisao jedan komentar u temi Kanadski memento s dva dana ''zakašnjenja''. Sasvim slučajno sam naletio na taj komentar, a volim odgovoriti na sve komentare koji su upućeni meni.
Uvođenje ovakve obavijesti (nešto slično postoji na Facebooku) bi znatno olakšalo komunikaciju.
Zadnja izmjena: DaveGilmour, dana/u 19.06.2017., 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
- DaveGilmour
- Formula 2
Dap. To dobro funkcionira.zekohonda je napisao/la: 19.06.2017., 20:02test. jesi dobio obavijest?DaveGilmour je napisao/la: 19.06.2017., 19:56 Ante, postoji li mogućnost uvođenja nekakvog oblika obavijesti kad drugi korisnik odgovori na moj komentar ili kada odgovori na komentar na koji sam i ja odgovorio?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jedino što bi bilo izvedivo bez muke je email obavijest prilikom odgovora. To sam nekako odbacio jer ne volim kad mi se gomila mail, ali ako želiš, mogu staviti checkbox kod pisanja komentara da dobiješ obavijest.
- DaveGilmour
- Formula 2
Može. To bi puno pomoglo 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Postavljeno 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Komentar mi čeka odobrenje, molio bih da ga se pusti, link je siguran 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Odobreno. Inače, linkove je uvijek bolje slati preko goo.gl, jer su tako skraćeni, umjesto da razbiju dizajn svima na mobitelu. 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Hvala, ubuduće ću pripaziti na to u komentarima (ako se sjetim
)

- zekohonda Verified
- Formula 1
vetma, kako je portal izdržao ovu navalu posjeta, komentara jučer? ja sam imo par puta problema za se spojit, ali kasnije je bilo ok.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bilo je ok, par dodataka je radilo probleme. Išao sam optimistično staviti dvije ankete tijekom onog peaka posjeta, što je cpu otjeralo na 70-80 (normalno je ~2
), ali sam na vrijeme maknuo pa smo se vratili na 7-8 što nam host tolerira ako ne traje baš dugo. Jučer inače pao rekord posjeta. Sad graf skroz fino izgleda 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vetma, ima 8 slika za Danija u članku o pokretanju istrage, čeka na odobrenje.
Pošto ne može otvoriti onaj video od Ronina, pa sam napravio 8 screenshotova.
De molim te, izreguliši to.
Unaprijed hvala.
LP
Pošto ne može otvoriti onaj video od Ronina, pa sam napravio 8 screenshotova.
De molim te, izreguliši to.
Unaprijed hvala.
LP
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nekidan je i meni ostao komentar u spamu jer je bio link jedan unutra.
Sređeno 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sprema se pokusaj svrgavanja vlasti na f1pulsu. 

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Šta je ovo, u pm?lewis44 je napisao/la:01.07.2017., 19:40 ej bog
vjerujem da si vec dobio mejl od mog kolege koji ti je vec sugerirao da se spremaju radiklane promjene na portalu kada se "On" vrati. samo mi potvrdi da si razumio poruku pa cu ti ja ili netko od nasih momaka iznijeti plan napada.
bog
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Evo i orginalne poruke od tajnovitog mudonje1
"ej
slusaj tio san ti se povjeriti i reci ti da mi je ovo dupli nick, onaj pravi mi je zmancic, ali nemoj nikome reci. prije san uvi bia zlocest pa san sad odlucia zajebat vlast na portalu pa se uvuc medu njihove redove i polako ali sigurno preuzeti kontrolu. ja san ti najveca legenda f1 portala na nasin prostorima kao nagradu za tvoju odanost bit ces moderator kad ja buden admin"
A sto da ti kazem. Pocascen sam.
"ej
slusaj tio san ti se povjeriti i reci ti da mi je ovo dupli nick, onaj pravi mi je zmancic, ali nemoj nikome reci. prije san uvi bia zlocest pa san sad odlucia zajebat vlast na portalu pa se uvuc medu njihove redove i polako ali sigurno preuzeti kontrolu. ja san ti najveca legenda f1 portala na nasin prostorima kao nagradu za tvoju odanost bit ces moderator kad ja buden admin"
A sto da ti kazem. Pocascen sam.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 01.07.2017., 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Imamo nekog tipa koji nema život očito.
Jadan.
Pojavio se novi nick "lewis44"
Poruka je bila:
ej bog
vjerujem da si vec dobio mejl od mog kolege koji ti je vec sugerirao da se spremaju radiklane promjene na portalu kada se "On" vrati. samo mi potvrdi da si razumio poruku pa cu ti ja ili netko od nasih momaka iznijeti plan napada.
bog
Jadan.
Pojavio se novi nick "lewis44"
Poruka je bila:
ej bog
bog
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Vetma hapsi to.